emenems 0 Napisano 22 Kwiecień 2008 nasuwam w CoD'a 4 online. I mecze sie na ostatnim levelu U:DF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 22 Kwiecień 2008 Bloodshot i Final Fantasy X na PS2 ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papole 0 Napisano 28 Kwiecień 2008 army of two na splitscreenie z kumplami , metal gear online no i czekam na GTA4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 28 Kwiecień 2008 The Darkness / zawalista gra! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek1001 0 Napisano 28 Kwiecień 2008 Clive Barker: Jericho - świetny. posiada wiele ciekawych pomyslow. a od jutra.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 28 Kwiecień 2008 Kilka postów skasowanych, trzymać się tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Peps Napisano 28 Kwiecień 2008 Od jutra w GTA:IV aż mi się znudzi (nigdy xd no chyba ze do kolejnego GTA) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reflect 1 Napisano 28 Kwiecień 2008 Co tam - pokryty... w szeregach sie gotuje?... buhahhahah.... w nic nie gram nuda w pizdu ;-).... byle do jutra... ... tam na niebie, to ptak, samolot...cos sie zbliza... pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 29 Kwiecień 2008 A ja masteruję BISHI BASHI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pigmej 0 Napisano 29 Kwiecień 2008 Call Of Duty 4 online ale ostatnio nie gram bo nie wiem czemu nie moge sie zalogowac do ps network Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 29 Kwiecień 2008 Grand Theft Auto IV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morbalusz 1 Napisano 29 Kwiecień 2008 Gran Turismo 5 Prolog i Guitar Hero 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 29 Kwiecień 2008 DMC4 , czekam na paczkę z GTA IV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 30 Kwiecień 2008 !!!...:GTA IV:...!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kochan4 5 Napisano 30 Kwiecień 2008 GT5 Prologue oraz Metal Gear Online (jeju jak ta gra mnie wessała - jeszcze jestem cieniutki, ale to będzie must have (no i GTA4 of course)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaile 3 Napisano 30 Kwiecień 2008 Uncharted skończyłem, Darkness też trochę przeszedłem.Teraz doszły GTA4 i Ninja Gaiden sigma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 0 Napisano 1 Maj 2008 Dark Sector i Viking ,o boże jak mi brakuje dobrej przygodówki z większą ilością zagadek a nie ciągle młócka i młócka !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Maj 2008 GTA IV Czyli jak 70% osób z mojej friend listy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stronmen1972 0 Napisano 1 Maj 2008 Burnout P i Cod4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwu 0 Napisano 3 Maj 2008 Wpisujcie w tym temacie , jakie gry aktualnie katujecie , ja teraz pogrywam w VT 3. do tej pory przeszedlem ratchet & clank, ze znajomymi pogrywam w fife 08 od czasu do czasu pojade autem w nfs pro street i dwa tygodnie temu kupilem ucharted:drake's fortune i przeszedlem do konca wrazenia 100% pozytywu poprostu film interaktywny super super super biorac w sklepie uncharted zapodalem do koszyczka jeszcze army of two i jestem na misji w miami podczas silnego huraganu fajna strzelanka z duza dawka taktyki jedno co mnie urzeklo to wlasnie to ze nie lecisz na pale i strzelasz tylko trzeba troszke wyslilic bardziej szare komorki i uzyc wczesniej wspomnianej taktyki polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 3 Maj 2008 No ja niedawno zakupiłem MGS snake eater na ps2 i będę katował na wszystkich trybach i jak sie tylko da KOCHAM TĄ GRĘ polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Riddick 0 Napisano 3 Maj 2008 niedawno zakupiłe UDF i z lekka pogrywam, ale namietnie po sieci COD4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 3 Maj 2008 Proponuję o wpisy tylko tych, którzy nie grają aktualnie w GTAIV. Ja ostatnio gram w Grand Theft Auto 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 3 Maj 2008 ja w GTA IV ktore coraz bardziej mnie wkurw@$^& i wogole! ku%^&$ zacina sie, zawiesza, a o multi juz nie wspomne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 4 Maj 2008 Proponuję o wpisy tylko tych, którzy nie grają aktualnie w GTAIV. Ja ostatnio gram w Grand Theft Auto 4 no więc ja dalej gram w Euro 2008, a w kolejce czeka Lair Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach