zdun 1522 Napisano 14 Wrzesień 2019 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 15 Wrzesień 2019 (edytowane) Jeden z lepszych teledysków ostatniej dekady Edytowane 15 Wrzesień 2019 przez bany® Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 26 Październik 2019 Oj dawno nie zapałałem tak wielka i nagłą miłością do kapeli. Coś pięknego. Jest tak absurdalnie głupie, ale jednocześnie tak cholernie dobre że mi krew z mózgu odpływa przy każdym nowym kawałku. Chłopaki nagrały 3 płyty, opowiadające jedną ciągła historię, która jest efektem niesamowitej fantazji albo konkretnych dawek ciężkich dragów. X wieczne Dundee zostaje podbite przez warlocka zargothraxa, stojącego na czele jednorożców zombie. A to dopiero początek. Serio, polecam poczytać te historię bo są głupkowate, ale jednocześnie fajne. A muzycznie... Miazga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 14 Listopad 2019 Nie wiem co lepsze - ten chilloutowy kawalek czy moonwalk z tutorialem lvl azjata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 14 Listopad 2019 (edytowane) a tak ostanio naszly mnie przemyslenia ile to muzyki zjada swoj wlasny ogon na 4 akordach... Akurat to co ponizej absolutnie sie do tego nie odnosi. Odnosi sie do zupelnie innej inspiracji Przypomina wam cos? Bardzo dobra aranzacja, bardzo dobra piosenka... ale brzmiala mocno znajomo. Pierwszy ktory poda ktora z czym kojarzy sie linia melodyczna dostaje lajka Edytowane 14 Listopad 2019 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 14 Listopad 2019 Oprócz błękitnego nieba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 14 Listopad 2019 15 minut temu, alien666 napisał: Oprócz błękitnego nieba. NIE. Tzn jest delikatne nieuchwytne prawie podobienstwo ale jest duuuzo blizszego. Podpowiedz: tez polski artysta. A jego piosenka miala calkiem sporo przerobek. (z czego jedna byla ostra parodia ze zmienionym tekstem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 19 Listopad 2019 Raczej nikt nie zgadnie, możesz napisać co to jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 25 Grudzień 2019 Jak muzyka popularna to Tylko; dla mnie popularna = komercyjna . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Grudzień 2019 co roku puszczane na fulla: uwielbiam ta kapele z mojej dzielni szkoda ze r.i.p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 8 Marzec 2020 Niszczą system! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 9 Marzec 2020 W dniu 19.11.2019 o 15:03, alien666 napisał: Raczej nikt nie zgadnie, możesz napisać co to jest? Przepraszam nie widzialem ze odpowiedziales w temacie no to raz jeszcze: i tutaj mozecie porownac: https://www.youtube.com/watch?v=obvizJRnezA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach