Skocz do zawartości
ONE

Red Dead Redemption

Rekomendowane odpowiedzi

I pomyśleć, że kiedyś powszechnym było burzenie się jak jakaś gra zrzucała jakiekolwiek pliki na dysk :woot:

:whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nadal jest, ja mam 40GB :ninja:

@Skreedi

@GTA IV - 4GB, GT5: P - 7GB, dodatki do GTA IV - kolejne 4GB, MC:LA - też koło 4, tak samo shift i dirt :P

Edytowane przez Melon PS3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Też mam 40GB ale gier z PSS nie kupuję, a w tej chwili mam wolne około 30GB dlatego dla takiej gry byłbym w stanie poświęcić właśnie np. 10GB.

//TheMichal

Nadal jest, jednak przypomnij sobie GTA IV, jakaś większa akcja i ścinka. Więc albo dobra optymalizacja albo 10GB na HDD... ;d

Edytowane przez Skreedi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co widzialem do tej pory na filmikach zamieszczonych w internecie to framerate potrafi spac i to w widoczny sposob :confused:

ale poczekamy zobaczymy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

z tego co widzialem do tej pory na filmikach zamieszczonych w internecie to framerate potrafi spac i to w widoczny sposob :confused:

ale poczekamy zobaczymy

Na co? Gra juz pewnie dawno w tloczni :confused: Teraz czekam na jakas recenzje z PS3, jesli FR jest gorszy od tego na xie, to ja spasuje sobie te wersje, a jesli rockstar w ogole nie okielznal konsol obecnej generacji (nawet Xboxa lololol), mimo iz mial TYLE CZASU, to nie wiem czy im zaufam juz kiedykolwiek, bo na oceny recenzji patrze przez ramie po aferze o wysylaniu maili z "prosba o dobre oceny" :laugh:, ale to tylko moje czarnowidztwo, obym sie mylil (ba, musze sie mylic), oby nie bylo tak jak z FF XIII :D

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na co? Gra juz pewnie dawno w tloczni :confused: Teraz czekam na jakas recenzje z PS3, jesli FR jest gorszy od tego na xie, to ja spasuje sobie te wersje, a jesli rockstar w ogole nie okielznal konsol obecnej generacji (nawet Xboxa lololol), mimo iz mial TYLE CZASU, to nie wiem czy im zaufam juz kiedykolwiek, bo na oceny recenzji patrze przez ramie po aferze o wysylaniu maili z "prosba o dobre oceny" :laugh:, ale to tylko moje czarnowidztwo, obym sie mylil (ba, musze sie mylic), oby nie bylo tak jak z FF XIII :D

Jedna już jest 9,75.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czego się spinacie. Do premiery zostało pare dni, więc lada dzien na pewno jakiś gameplay wskoczy i rozwieje wasze wszystkie za i przeciw. Ja tam jestem spokojny o ten tytuł. Tym bardziej na PS3, gdzie wszystko elegancko się mieści.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra zapowiada się super. Biorę ją w dniu premiery o ile Bozie pozwoli ;)

Także, jak co , to jestem chętny do jakiś potyczek multiplayerowych w tej grze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multiplayer w tej grze zapewne będzie ssał jak w GTA IV, ale RDR kupie w dzień premiery dla samego singla, bo zapowiada się ogrom świetnej zabawy. Naprawdę brakowało mi dobrej gry osadzonej na dzikim zachodzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multiplayer w tej grze zapewne będzie ssał jak w GTA IV, ale RDR kupie w dzień premiery dla samego singla, bo zapowiada się ogrom świetnej zabawy. Naprawdę brakowało mi dobrej gry osadzonej w na dzikim zachodzie.

, polecam oglądnąć i ocenić . Tutaj jest prezentacja multi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi nie moze sie udac, nie z serwerami i doswiadczeniem w tej dziedzinie rockstara, jedyne co mnie bedzie bardzo interesowac, to free-roam, ot taki co-op na 16 osob, akurat zmota sie ekipe znajomych z forum i bedzie sie mozna razem posmiac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to tylko moje czarnowidztwo, obym sie mylil (ba, musze sie mylic), oby nie bylo tak jak z FF XIII biggrin.gif

Mam nadzieję, że się nie mylisz.

W tej grze multi ma imho mniejsze znaczenie. Fajnie byłoby poszaleć w grupie po prerii, ale gra zapowiada sie rewelacyjnie i bez tego. Jedyne co mnie zastanawia, to jakość portu na PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mam nadzieję, że się nie mylisz.

Wtedy dostaniemy kolejne w tym roku rozczarowanie po FF XIII ktore ze srednia ocen 80+/- podzieli ludzi jak tasak kurczaka gdzie odpadkami beda przeogromni "kwikacze" (wrecz emanujacy idiotyzmem oraz zawiscia) broniacy tytul.

Ale to oczywiscie, przypuszczenia.

ninja :ninja: !

@grzesgogo

Ale ta recenzja byla chyba z wersji X360 a nie portu PS3, a mnie wlasnie stricte taka recenzja interesuje, albo chociaz jakis akapit poswiecony porownaniu jakosci obu wersji, mimo wszystko, badzmy dobrej mysli, to najwieksza premiera rockstara na przelomie 2 lat, na pewno sie musieli postarac :P

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multiplayer w tej grze zapewne będzie ssał jak w GTA IV, ale RDR kupie w dzień premiery dla samego singla, bo zapowiada się ogrom świetnej zabawy. Naprawdę brakowało mi dobrej gry osadzonej w na dzikim zachodzie.

po tym co oferuje gra '' Lead and Gold " z PSN u ( bardzo fajny  shooter  multi w klimacie dzikiego zachodu ) o multi w Red Dead Redemption  bym sie nie martwił , bo bedzie  co namniej 10 razy dawał wiecej rozrywki

AlucardMZ -   z taka samą zawiścią o jakiej piszesz ,sam  jedziesz po ff 13 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monobloss: nie chciało mi się tych skanów powiększać. Czy jest tam coś n/t technicznej strony gry - płynność, spadki fpsów, etc.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monobloss: nie chciało mi się tych skanów powiększać. Czy jest tam coś n/t technicznej strony gry - płynność, spadki fpsów, etc.?

Napisali ze to tytul o jakosci cos pomiedzy ac2 a uncharted 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O. Bardzo by mnie to ucieszyło. Grę na bank kupuję, bo zapowiada sie rewelacyjnie i klimatycznie. Takie wieści napawają dodatkowym optymizmem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba na żadną inną grę tak nie czekałem.Podobał mi się COJ ale mśle ,żę  RDR przebije wszystko w tym temacie.Pamiętacie GUN też nawet fajna gra lecz zbyt nużąca chyba to 1 taki klimat był.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez z niecierpliwoscia czekam na RDR wydaje sie klasc inne gry tego typu na lopatki poza tym multi w open world cos niesamowitego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

nie mam pojęcia jakim cudem niema żadnego przecieku z gameplayu ...

Edit: Polecam obejrzeć Dollars Trylogy przed zagraniem warto :D myślałem że to jakiś crap z 1960r ale to jest super i nowe westerny sie do tego nie umywają POLECAM!

Edytowane przez monobloss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie, prince już był, alan wake tez.... a o rdr nic :/

Mam nadzieje ze na tvgry będzie coś w tym tygodniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi