Skocz do zawartości
ONE

DIRT 2

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie tak, Dirt 2 to zupełnie inna liga, kilka klas wyżej. Ja dodam jeszcze, że ma kapitalny multi, w który można grać i grać. Bierz Dirt 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś przyszła do mnie gierka. Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne. Grafika robi wrażenie, mimo że gra AD 2009.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam ,potrzebuje osob do rush hour i with great honor , jak cos to moj psnid; solarpk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam ,potrzebuje osob do rush hour i with great honor , jak cos to moj psnid; solarpk

jestem chetny, moj psnid: DZIBSTER93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do ustawki sa juz 4 osoby a potrzeba 7, dlatego jak ktos zainteresowany to pisac na gg 1048417 albo psn DZIBSTER93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam pytanie. Czy ta gra jest przystepna dla laika gier wyscigowych ? Da rade tak pograc bez wiekszego stesu i masterowania czasu i uczenia sie trasy na pamięć ? warto ? czy lepiej zalatwic sobie pierwszego tdu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam pytanie. Czy ta gra jest przystepna dla laika gier wyscigowych ? Da rade tak pograc bez wiekszego stesu i masterowania czasu i uczenia sie trasy na pamięć ? warto ? czy lepiej zalatwic sobie pierwszego tdu ?

Jak najbardziej tak. Masz do wyboru 5 poziomów trudności. Od ciebie zależy czy grasz dla relaksu na 1-3 poziomie, czy wyrywasz sobie włosy z głowy na 5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyny minus IMO dirta 2 to jest to że jest skandalicznie mało tras, bez kitu. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją, że odłożyłem wyścigi na półkę ponieważ trasy mnie nużyły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da radę na kierownicy przejść? Czy lepiej na padzie grać ;>?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da radę na kierownicy przejść? Czy lepiej na padzie grać ;>?

jak kto woli co kto lubi

i na padzie sie fajnie gra i na kierownicy też nie najgorzej

pograj na tym i na tym i sam zdecydujesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  1. Tutaj jestem Nowy więc"Witam" przede wszystkim!!!
  2. Mam problem! DIRT2 + Thrustmaster F430....Gra prawidłowo zainstalowana,wszystko cacy tylko...nie znajduje kiery!!! To znaczy jakby ją znajduje,bo w czasie uruchamiania gry kiera się kalibruje ale potem w grze działa juz tylko pad!!!! Wie Ktoś może, o co kaman??? Pomóżcie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Tutaj jestem Nowy więc"Witam" przede wszystkim!!!
  2. Mam problem! DIRT2 + Thrustmaster F430....Gra prawidłowo zainstalowana,wszystko cacy tylko...nie znajduje kiery!!! To znaczy jakby ją znajduje,bo w czasie uruchamiania gry kiera się kalibruje ale potem w grze działa juz tylko pad!!!! Wie Ktoś może, o co kaman??? Pomóżcie....

Gra wspiera tą kierownicę i powinna ona działać bez problemów.

Nie chce tutaj źle wróżyć, ale skoro przestała Ci kiera działać i w GT5 i w DIRT, to nie wiem czy czasem soft od konsoli nie miesza :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra wspiera tą kierownicę i powinna ona działać bez problemów.

Nie chce tutaj źle wróżyć, ale skoro przestała Ci kiera działać i w GT5 i w DIRT, to nie wiem czy czasem soft od konsoli nie miesza :/

Dzięki Patricko...już jest OK! Odinstalowałem, zainstalowałem i zadziałało! Dlaczego tak? Nie wiem i raczej nie chcę wiedziec!!! Gierka jest cool i daje dużo zabawy...ale jednak GT5 to nie jest! Albo moje przyzwyczajenie? Ale jest spoko i chyba sie nia pobawię dłużej...czekając na BF3!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W DIRT3 kierownica lepiej działa. W D2 nie było nawet bardziej zaawansowanych opcji ustawień i trzeba było grać tak jak twórcy nam karzą.

D2 wg mnie lepiej na padzie grać, bo gra raczej była robiona z myślą o nim, ale w D3 można spokojnie już na kierownicy śmigać i daje większą frajdę niż w D2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W DIRT3 kierownica lepiej działa. W D2 nie było nawet bardziej zaawansowanych opcji ustawień i trzeba było grać tak jak twórcy nam karzą.

D2 wg mnie lepiej na padzie grać, bo gra raczej była robiona z myślą o nim, ale w D3 można spokojnie już na kierownicy śmigać i daje większą frajdę niż w D2.

Dzięki za info. Ale jest, jak jest: gra to zabawa i tylko zabawa...a mój budżet na ten rok w kategorii "zabawa przy pomocy PS3" pochłonie w całosci BF3!! DIRT2 kupiłem na allegro za kwotę 42 zł (z przesyłką) więc DIRT3 musi poczekać na rok przyszły! A do tego czasu może twórcy GT5 pukną się w czoło i udostępnią to,co zbrali...Na razie kręcąc kierą w lewo powoduję skręt "autka" w lewo...naciskając pedał gazu powoduję przyspieszenie...kierownica odbija i trzęsie się w czasie "jazdy" po poboczu...cóż chcieć więcej od zabawy???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za info. Ale jest, jak jest: gra to zabawa i tylko zabawa...a mój budżet na ten rok w kategorii "zabawa przy pomocy PS3" pochłonie w całosci BF3!! DIRT2 kupiłem na allegro za kwotę 42 zł (z przesyłką) więc DIRT3 musi poczekać na rok przyszły! A do tego czasu może twórcy GT5 pukną się w czoło i udostępnią to,co zbrali...Na razie kręcąc kierą w lewo powoduję skręt "autka" w lewo...naciskając pedał gazu powoduję przyspieszenie...kierownica odbija i trzęsie się w czasie "jazdy" po poboczu...cóż chcieć więcej od zabawy???

Ja do odświeżenia znajomości z DIRT2 na PS3 się dopiero przymierzam... (DIRT2 - grywałem dawno temu na PC) teraz najczęściej śmigam na DIRT3 (również czasem w sieci) Nie wiem czy to Ci coś pomoże, ale dodam, iż Patrico ma rację, bo obsługa kierownicy Thrust Master Ferrari F430 FFB w najnowszej F1 2011 na PS3 (także zakupiłem ten tytuł) jest równie rewelacyjna co w DIRT3 i o dwie klasy lepiej nawet niż w GT5 niegdyś.

Dodatkowo w DIRT3 możemy dokupić dodatkowe trasy dosłownie za grosze. Trasy miejskie DIRT3 leżą mi zdecydowanie lepiej niż te z GT5 (mimo, że jest ich mniej). Również AI i model jazdy uwzględniający rewelacyjnie fizykę zmiennych nawierzchni (to jest to czego w GT5 mi brakowało) oraz multiplayer też mi lepiej pasują niż GT5, niestety w sieci trudno trafić na fajną ekipę... ale czasem się udaje... Nie wiem jak wygląda to w przypadku DIRT2, ale słyszałem, że także są bardzo dobre DLC do dokupienia na PSN ale nie testowałem ich jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dirt net czy jak to sie tam nazywa to jeszcze dziala bo ostatnio kupilem na allegro i chcialem pograc po necie i mi error wyskakiwal co jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z DIRTnetem są wieczne problemy... Nie wiem czy on jeszcze działa, ale myślę że tak, tylko np. po premierze to był on wyłączony przez chyba miesiąc, dlatego zrobienie platyny było niemożliwe przez ten czas.

Jedyną radą jest restartowanie gry i próbowanie do momentu aż nie załapie i nie zaloguje Cie do tego DIRTNet'a.

Ten cały DIRTNET to jeden z wielu niewypałów ostatnimi czasy od CM...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z DIRTnetem są wieczne problemy... Nie wiem czy on jeszcze działa, ale myślę że tak, tylko np. po premierze to był on wyłączony przez chyba miesiąc, dlatego zrobienie platyny było niemożliwe przez ten czas.

Jedyną radą jest restartowanie gry i próbowanie do momentu aż nie załapie i nie zaloguje Cie do tego DIRTNet'a.

Ten cały DIRTNET to jeden z wielu niewypałów ostatnimi czasy od CM...

aha bo chcialem porobic trofiki a tu lipa... wiec poprubuje sie zalogowac

dzieki

Edit: pomoze ktos

o co chodzi w tym najnowszym turnieju???

"pull of langest slide on any track in any vechicle"

pomocy please :/

Edytowane przez pegaz23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam czy wie ktoś czy z Dirt 2 mozna zaprosic tylko 2 znajomych i pomyjac np. tylko we trzech w multi ?

Tak dla zabawy jestesmy amatorami i chcemy najpierw troche sie pobawic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale chyba bys musial sam pokoj zrobic i ograniczyc liczbe osob jezeli jest taka mozliwosc bo juz niepamietam. Wtedy zaprosic kumpli i smigac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi