LionelPL 217 Napisano 21 Czerwiec 2013 (edytowane) Weź mi wytłumacz to lopatologicznie bo ciągle mnie atakuje mimo ze robię tak jak ty napisałes e zabiłem go XD dzięki trace Edytowane 21 Czerwiec 2013 przez LionelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egypt 0 Napisano 6 Marzec 2015 (edytowane) Witam. Mam pytanie jak to jest z tymi DLC do Dragon Age Ultimate Edition? Na każde DLC potrzebny jest osobny kod z książeczki przy instalacji?, czy może wszystko instaluje się osobno czyli chodzi mi o to, czy jak kupię używaną kopię, to będę mógł zainstalować wszystkie DLC z płyty bez problemów? Pozdrawiam. Edytowane 6 Marzec 2015 przez Egypt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Marzec 2015 Siemasz. W tej edycji zazwyczaj wszystkie dodatki są już zainstalowane na płycie.Więc spokojnie możesz kupować używkę. Mówię zazwyczaj,bo jeden z dodatków Return to ... coś tam. może brakować.Jest to powszechny problem tej edycji,bo zamiast wszystkich dodatków 1 jest zainstalowany 2x na płycie,a jednego brakuje. Ale wystarczy napisać do EA do supporta i bez problemu dostaniesz kod na brakujący dodatek. Radze przed zakupem poczytać o tym na necie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patapon 3 Napisano 21 Marzec 2015 Panowie, jak się ta gra trzyma na dzisiejsze standardy? I czy w tej grze przeciwnicy skalują się do naszego levelu? Bo to straszne jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefix 1 Napisano 3 Wrzesień 2016 Przeszedłem na PC zwykłą wersję, kupiłem na PS3 wersję Collector's i gram tym razem magiem. Denerwują trochę te spadki FPS. Też coś takiego mieliście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tokk 5 Napisano 3 Wrzesień 2016 Przeszedłem na PC zwykłą wersję, kupiłem na PS3 wersję Collector's i gram tym razem magiem. Denerwują trochę te spadki FPS. Też coś takiego mieliście? Tak. To chyba jedna z najgorzej zoptymalizowanych gier na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefix 1 Napisano 4 Wrzesień 2016 Nie ma tu opcji gry we 2 na jednej konsoli albo koop przez internet? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 4 Wrzesień 2016 Nope, tylko single play. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach