nakatsuki 17 Napisano 13 Lipiec 2011 Jako, że gra pojawiła się za darmo w PS+ to zapraszam do gry id: Veganik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 14 Lipiec 2011 Ta gra to przede wszystkim duża dawka humoru, zaskakująca głębia rozgrywki, całe mnóstwo rzeczy do odkrycia i odblokowania. Gra jest zarąbista! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 18 Lipiec 2011 Piszę że ta gra jest na ps+ , ale w rzeczywistości trzeba kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczurekPB 44 Napisano 18 Lipiec 2011 (edytowane) Ciekawe, bo ja bez problemu ściągnąłem ją w ramach PS+. Edytowane 18 Lipiec 2011 przez SzczurekPB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 19 Lipiec 2011 Piszę że ta gra jest na ps+ , ale w rzeczywistości trzeba kupić Gra jest za darmo dla PS+, ale tylko dla tych, którzy mają wykupioną usługę. Jeżeli masz PS+ na 30dni w ramach Welcome Back, to masz możliwość ściągnięcia za darmo tylko to, co zostało udostępnione na czerwiec. Na to co jest udostępnione w lipcu już niestety nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 20 Lipiec 2011 Tak, i najprawdopodobniej mamy ją już "na zochę" bo po kliknięciu "Informacje" nie jest napisane kiedy wygasa. Pozdrawiam i zapraszam do gry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akardo 7 Napisano 27 Lipiec 2011 Grę ściągnąłem za darmo bo mam PS+ i gra podoba mi się. Jeżeli ktoś chcę zagrać i porobić trofea to zapraszam. PSN ID: gryf91j2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 13 Sierpień 2011 Co daje zbieranie tych zwierzą oraz toczenie pojedynków na arenach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akardo 7 Napisano 14 Sierpień 2011 Co daje zbieranie tych zwierzą oraz toczenie pojedynków na arenach? Za to są trofea. Trzeba zebrać wszystkie zwierzęta, każde zwierzę ma inną zdolność. Trzeba wygrać 40 pojedynków na arenie w ranked match. Niestety bardzo mało ludzi w to gra i ciężko na kogoś trafić na arenie. Po za trofeami to oczywiście zabawa. Raz natrafiłem na arenie na gościa co miał ponad 100 level, ja miałem ponad 30, oczywiście nie miałem szans. :D Są jeszcze areny na mapce w singlu. Za pokonaniu 10 fal przeciwników dostajemy nową postać którą możemy grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jookerr 4 Napisano 18 Luty 2012 Jeśli ktoś chcę pograć online to zapraszam - krysiu1 HS : posiadam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 2 Sierpień 2013 Gra jest w promo -50% ceny przez 2 tygodnie.Warto kupić, a jeśli jeszcze macie z kim pograć "kanapowy ko-op" to po stokroć warto! (oczywiście online też jest) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach