Duszol_PL 138 Napisano 22 Listopad 2009 Nie wiem naprawede i mam niby 0%przejscia gry a tak na prawede mam 71%. Powiedz no mi czy te Twoje pucharki mają białe logo z kłódką czy obok opisu zdobycia są wyświetlone jakieś konkretne obrazki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dabrusdan 1 Napisano 22 Listopad 2009 Powiedz no mi czy te Twoje pucharki mają białe logo z kłódką czy obok opisu zdobycia są wyświetlone jakieś konkretne obrazki? Mam kłodki ale są pucharki mam pare złotych po brązowe ale czemu nie ma obrazków?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 22 Listopad 2009 Mam kłodki ale są pucharki mam pare złotych po brązowe ale czemu nie ma obrazków?? :rofl: Przepraszam. Bo nie zdobyłeś żadnego osiągnięcia! Musisz pobrać patcha i zacząć grę od nowa. Pucharki będą wyświetlać się w górnym prawym rogu ekranu po wypełnieniu konkretnego celu. Najszybciej zdobyć osiągnięcie "Przejdź pierwszą misję", więc zrób nowy save i zobacz czy coś się pojawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dabrusdan 1 Napisano 22 Listopad 2009 (edytowane) Przepraszam. Bo nie zdobyłeś żadnego osiągnięcia! Musisz pobrać patcha i zacząć grę od nowa. Pucharki będą wyświetlać się w górnym prawym rogu ekranu po wypełnieniu konkretnego celu. Najszybciej zdobyć osiągnięcie "Przejdź pierwszą misję", więc zrób nowy save i zobacz czy coś się pojawi. Kuwaaaa tak myslałem bo dopiero pare dni pózniej miałem neta niż zaczełem grać W gta.....a nie mogę pobrać tego patcha teraz??i gdzie się go pobiera??pucharki mam ale nie mam obrazków... Edytowane 22 Listopad 2009 przez Dabrusdan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 22 Listopad 2009 Bez przekleństw proszę, bo moderatorzy nie śpią. Informacja o dostępnym patchu pojawi się po włączeniu GTA, jeśli posiadasz konsolę podłączoną do internetu. No a obrazki jak już pisałem pojawią się po wypełnieniu konkretnego celu w grze. Ale musisz grać na nowym save'ie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dabrusdan 1 Napisano 22 Listopad 2009 Bez przekleństw proszę, bo moderatorzy nie śpią. Informacja o dostępnym patchu pojawi się po włączeniu GTA, jeśli posiadasz konsolę podłączoną do internetu. No a obrazki jak już pisałem pojawią się po wypełnieniu konkretnego celu w grze. Ale musisz grać na nowym save'ie. Dzięki.Do moderow sorry za offa mozecie skasowac moje posty bo troche śmietniku się zrobiło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quiros 1 Napisano 30 Listopad 2009 Hej, czy moze wie ktokolwiekw jaki sposob wylaczyc trofea? Nie chce zbierac tego czegos i chcialbym, aby moje konto zawsze wskazywalo na brak jakichkolwiek osiagniec :) Pozdrawiam, quiros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 30 Listopad 2009 Nie ma takiej opcji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 1 Grudzień 2009 Hej, czy moze wie ktokolwiekw jaki sposob wylaczyc trofea? Nie chce zbierac tego czegos i chcialbym, aby moje konto zawsze wskazywalo na brak jakichkolwiek osiagniec :) Może graj offline, odetnij się od świata, żeby przypadkiem Ci jakiś puchar nie wskoczył. Traktujesz trofea jak swoistą karę upokarzającą Cię w oczach innych graczy? Wszystkie wydawane teraz gry posiadają zestaw trofeów - czy tego chcemy czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 1 Grudzień 2009 Dlaczego się czepiasz? Może koleś nie chce bawić się w to bo widzi w tym "durną modę", albo coś w tym stylu. Rozumiem to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 1 Grudzień 2009 Ja się czepiam? To Ty mnie atakujesz i oskarżasz o coś czego nie robię. Zastanawia mnie tylko system obronny przed czymś na co jest się, że tak powiem, skazanym odgórnie. Przecież można nie zwracać uwagi na trofea - wystarczy sobie grać i nie oglądać własnego profilu jeśli widok poziomu (levelu) jest drażniący. Może Sony wprowadzi kiedyś opcję "AntyTrophys", która pozwoli na wyłączenie profilu w systemie kolekcji pucharów. Wiadomo, że nie dogodzi się wszystkim - jakby nie było zawsze znajdzie się Osoba "narzekająca". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 1 Grudzień 2009 Czepiasz się. Właśnie tu: Może graj offline, odetnij się od świata, żeby przypadkiem Ci jakiś puchar nie wskoczył. Traktujesz trofea jak swoistą karę upokarzającą Cię w oczach innych graczy? Oczywiście mona to olewać, ale on tylko zadał pytanie a Ty walnąłeś z grubej rury. Mniejsza o to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quiros 1 Napisano 1 Grudzień 2009 (edytowane) Hej, nie chce tutaj byc powodem nieporozumien, lecz rowneiz nie rozumiem zo moze byc zlego w fakcie, ze nie interesuje mnie kolekcjonowanie trofeow i posiadanie informacji o tychze. Poza tym nie bede tracil mozliwosci kontaktu ze swiatem zewnetrznym, bowiem soft sony zmusza mnie do synchronizacji z jakims serwerem z trofeami. Gram dla siebie i nie mam ochoty, aby inni widzieli jak wiele czasu spedzam uzytkujac moje PS3, jakie gry przechodze etc. Mam nadzieje,z e dla niektorch jest to juz jasne, mhmmm? @ Aga..cos tam Wiadomo, że nie dogodzi się wszystkim - jakby nie było zawsze znajdzie się Osoba "narzekająca". W tym momecie, sam jestes taka osoba, a jesli tego nie widzisz, to grzecznie przejrzyj moj post, po czym zerknij do Twojego i moze zauwazysz. Jesli to nie pomoze, powtorz kilkakrotnie te czynnosc. --------------------- Pytam sie grzecznie czy isteniej taka mozliwosc, nie marudze, nie bluzgam na ten system, nie pisze glupstw itd, prawda? Najzwyklej na swiecie nie chce miec tego i wcale mi nie przeszkadza, ze inni sie tym bawia! Milego dnia Pozdrawiam, quiros Edytowane 1 Grudzień 2009 przez quiros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 1 Grudzień 2009 ... @ Aga..cos tam <-- Tu ja miałam poczuć się jak "coś tam"? Bo nie wiem... W tym momecie, sam jestes taka osoba, a jesli tego nie widzisz, to grzecznie przejrzyj moj post, po czym zerknij do Twojego i moze zauwazysz. Ja na nic nie narzekam - życie jest piękne z trofeami czy bez nich - jak dla mnie oczywiście. Jesli to nie pomoze, powtorz kilkakrotnie te czynnosc. Napisałam: graj offline i zadałam pytanie przed czym się bronisz. Tak Cie to uraziło? Jejku... Ja też nie jestem niegrzeczna w stosunku do Ciebie, nie używam wulgaryzmów itp. Potrafisz czytać między wierszami i interpretować wszystko po swojemu. Zacznij też stosować przymiotniki i zaimki rodzajowe - wtedy będzie pełna kulturka dopiero. Koniec Offtopów. Od ich nadmiaru robię się "niegrzeczna". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quiros 1 Napisano 1 Grudzień 2009 (edytowane) Przepraszam, nie zwrocilem uwagi, ze jestes kobieta ( podczas pisania odpowiedzi nie widzilem calosci nicka :) ) Pozdrawiam, quiros Edytowane 1 Grudzień 2009 przez quiros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 2 Grudzień 2009 Ja tylko chciałem uzupełnić. Granie offline nic nie daje, bo trofea i tak wpadają tak czy siak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 2 Grudzień 2009 Od biedy można co chwila kasować konto na którym już nie ma się 0%, ale to kompletny idiotyzm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkalman94 3 Napisano 2 Grudzień 2009 Jak dla mnie trofea są bez sensu zwisają mi w 90% oczywiście jak przy okazji coś wpadnie to gites, ale nie ma mowy zebym np. w Fifie zrobił zagraj mecz na kazdym stadionie czy coś takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek21 2 Napisano 2 Grudzień 2009 Jak dla mnie trofea są bez sensu zwisają mi w 90% oczywiście jak przy okazji coś wpadnie to gites, ale nie ma mowy zebym np. w Fifie zrobił zagraj mecz na kazdym stadionie czy coś takiego. A ja myślę że mają sens bo kupisz grę i Twój kolega również ja ma i teraz Ty grasz na Hardzie a on na Easy. Przychodzi do Ciebie po dniu i mówi że ta gra to banał bo ją przeszedł w kilka godzin. Wtedy sprawdzasz jakie trofeum dostał za ukończenie gry i mówisz mu by się odpier.... Ogólnie od zawsze wyciągałem z gier 100%, oczywiście nie w każdej ale teraz jest większa motywacja do tego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 3 Grudzień 2009 Jeśli kumplujesz się z kolesiami, którym nie możesz wierzyć, to mam dla Ciebie kiepską informację na temat tej przyjaźni. ;) Jeśli nabija się trofea dla szpanu, to jest czego współczuć. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 8 Napisano 6 Grudzień 2009 Marek21 trofea to dodatek żebyś przeszedł gre na 100%,lecz ostatnio coraz bardziej developerzy za te trofea wyciągają kase np; zobacz ile trzeba kupić samochodów w burnoucie ,bo każdy samochód z osobna co kupisz ma po jednym trophy,sory ale jak przejdzie się wszystko w grze to sie ma 60%trophy teraz musisz wsadzic drugie tyle ,żeby ją na 100%zaliczyć, wiec na takich trofeobieżcach jak Ty firmy najlepiej zarabiają a Ty masz tylko cyferki przy trophy.Każdy je zbiera po coś,ja zbieram dla siebie ,i jestem happy jak skończe gre ale nie śmieje sie z kumpli żę ukonczyli raz gre i ją odstawiają zamiast katować do bólu.Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 11 Grudzień 2009 (edytowane) czy jak sobie utworze konto na drugiej konsoli to moje trofea tez tam beda?????? TAK :P niekoniecznie. Zależy co rozumie przez konto - profil w XMB, czy w PSN. W pierwszym przypadku gdy się po prostu zalogujesz na konto to trofiki naturalnie będą, ale jeśli tworzysz inne konto w PSN to jest ono czyste, bez żadnych zdobytych wcześniej pucharów... Zakładając że kolega chce przenieść trofiki na inną konsolę (Po synchronizacji są przecież na serwerze Sony) uznałem że chce skorzystać z istniejącego konta a nie zakładać nowe ... ale coż wszystko można interpretować po swojemu a to wynika ze źle skonstruowanego pytania ... Edytowane 11 Grudzień 2009 przez Tomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 11 Grudzień 2009 TAK :P niekoniecznie. Zależy co rozumie przez konto - profil w XMB, czy w PSN. W pierwszym przypadku gdy się po prostu zalogujesz na konto to trofiki naturalnie będą, ale jeśli tworzysz inne konto w PSN to jest ono czyste, bez żadnych zdobytych wcześniej pucharów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 21 Grudzień 2009 Ma ktoś polską liste trofeów do Saboteur??? ech trzeba było sie w szkole uczyć jezyka :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 21 Grudzień 2009 Ma ktoś polską liste trofeów do Saboteur??? ech trzeba było sie w szkole uczyć jezyka :/ nie mam, ale nawet szczątkowa znajomość angielskiego powinna wystarczyć do zrozumienia większości z nich "You destroyed 50 vehicles." - to wymaga tłumaczenia ? Popracuj ze słownikiem, nie uczyłeś się w szkole, nic nie stoi na przeszkodzie nauczyć się teraz :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach