Skocz do zawartości
Patricko

Trofea

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie tak zmęczyło zagranie 100 potyczek Battelfieldzie tym z PSS. Nie dość że dużo pucharków ma bugi (nie wpadają często) to jeszcze takie męczenie .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tomo 9 platyn nie robi na nikim wrażenia, zobacz sobie listy gdzie ludzie mają po 50 i więcej platyn :D http://psnleaderboard.com/ to jest dopiero jazda :D

Edytowane przez denver666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozostaje pytanie, czy to jest jeszcze gracz, czy jakiś maniak który kupuje wszystko co popadnie i nic innego nie robi jak orze jedną grę za drugą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozostaje pytanie, czy to jest jeszcze gracz, czy jakiś maniak który kupuje wszystko co popadnie i nic innego nie robi jak orze jedną grę za drugą...

To już jest nałóg. Człowiek który musi mieć trofea:P Nawet nie wiem jakim cudem on daje radę zrobić 50 platyn. On w ogóle śpi??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tomo 9 platyn nie robi na nikim wrażenia, zobacz sobie listy gdzie ludzie mają po 50 i więcej platyn :D http://psnleaderboard.com/ to jest dopiero jazda :D

Takie konta to raczej zespół. Team, który rozpracowuję daną grę i przechodzi ją zespołowo. Nie wierzę , że jeden człowiek jest w stanie nabić 60 platyn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie konta to raczej zespół. Team, który rozpracowuję daną grę i przechodzi ją zespołowo. Nie wierzę , że jeden człowiek jest w stanie nabić 60 platyn.

To są kompletne no-life'y. Ale też nie wierze że robi to jedna osoba według mnie jeden gra 12h a drugi tyle samo :) . I to tylko dla jakiś wirtualnych platynowych pucharków :) .

Edytowane przez UroborosPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To są kompletne no-life'y. Ale też nie wierze że robi to jedna osoba według mnie jeden gra 12h a drugi tyle samo :) . I to tylko dla jakiś wirtualnych platynowych pucharków :) .

Na zmiany jadą - jeden 8-20, a drugi bierze "nockę" ;) Tylko pomimo pracy na cały etat, wielkich profitów z tego nie mają. Tak samo jak ludzie stworzyli w domu centrum dowodzenia, przynieśli kilka kompów, godziny planowań, każdy miał swoją funkcję, później kilkanaście godzin walki. Tylko po to, aby nabić od razu jedną postacią najwyższy level po wyjściu jakiegoś dodatku do WoW. Założę się, że ścisła czołówka tej klasyfikacji to są Amerykanie, bo oni mają takie przegięcia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niby nic z tego nie mają to fakt. Ale jednak cały światek konsolowo-internetowy gada o nich, a nie o nas ;)

Prestige panie, prestige ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niby nic z tego nie mają to fakt. Ale jednak cały światek konsolowo-internetowy gada o nich, a nie o nas ;)

Prestige panie, prestige ...

gada, ale nie tylko tak jak my, zaloze sie ze ktos z tego konta niejeden wywiad przeprowadzil :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A można w jakiś sposób będąc online ominąć trofea? Nie aktualizować gry w kwestii trofeów. Grać w gry tak żeby trofea dla nas (naszego konta) nie istniały?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A można w jakiś sposób będąc online ominąć trofea? Nie aktualizować gry w kwestii trofeów. Grać w gry tak żeby trofea dla nas (naszego konta) nie istniały?

Stare gry tak, przed włączeniem gry zrobić "sign out" i włączyć grę, latki nie znajdzie, ale nowe gry wszystkie mają "od nowości" trofea wiec ich nie ominiesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie robi to na mnie wrażenia, bo nie wiem o czym tam do mnie piszą...

Total Score: 225195 / 245565

Total Achievements: 8156 / 9008

To dużo czy mało? Nie posiadam X'a więc nie wiem ile średnio tych takich punkcików można wyciągnąć z gry...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie robi to na mnie wrażenia, bo nie wiem o czym tam do mnie piszą...

To dużo czy mało? Nie posiadam X'a więc nie wiem ile średnio tych takich punkcików można wyciągnąć z gry...

1 Achievment = 1 Trophy - jak dla mnie imponujaca liczba, aczkolwiek czlowiek ten musi byc nieudacznikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jest redaktorem w jakieś gazecie o tematyce gier i mu jeszcze za to płacą ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jest redaktorem w jakieś gazecie o tematyce gier i mu jeszcze za to płacą ;P

Tak sie sklada ze wiem co nieco o tej branzy, i zaufaj, ze nikt tam nie ma czasu aby siedziec przy 1 grze i robic calaki po kolei :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem Trofea, to sprawa indywidualna. Każdy powinien grać dla siebie. To, że ktoś ma 50 platyn, to spoko, jego sprawa, i trzeba mu pogratulować. Ja osobiście ciesze się z każdego Trofea, i gram tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji, w moim "indywidualnym rankingu". Peace :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem Trofea, to sprawa indywidualna. Każdy powinien grać dla siebie. To, że ktoś ma 50 platyn, to spoko, jego sprawa, i trzeba mu pogratulować. Ja osobiście ciesze się z każdego Trofea, i gram tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji, w moim "indywidualnym rankingu". Peace :)

Dokładnie, ja sam nie pocę się godzinami przy konsoli z myślą kiedy ja zdobędę tą platynę. Robię tylko te które wiem że jestem w stanie zrobić lub te w których trzeba się wysilić ale nigdy mi na myśl nie przyszło do głowy żeby w takim Mirrors Edge pobijać rekordy speedrun'ów bo wiem jakby się to skończyło dla mojego pada :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nigdy mi na myśl nie przyszło do głowy żeby w takim Mirrors Edge pobijać rekordy speedrun'ów bo wiem jakby się to skończyło dla mojego pada thumbsup.gif

Ja się chyba za to wezmę. :P Gra jest rewelacyjna i szkoda byłoby nie wykorzystać w pełni jej potencjału.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myślicie co dają wam trophy? Mnie one strasznie dowartościowują mam kilku znajomych którzy nie mogą po prostu tego pojąć. Jak sądzicie to dobrze, że zostały one wprowadzone do elektronicznej rozrywki? Jeden z moich kumpli uważa, że to sztuczne przedłużenie gry, a według mnie to dzięki graczom mamy te trophy, a nie wydawcom gier. Dla mnie gra traci dużo na wartości bez trophy. Jak skończę grę to przynajmniej mogę porobić trophy i pokazać kumplom jakie zrobiłem super duper trudne trophy al'a zabij 100 rzołnieży pod rząd bez zginięcia lub bądź w 1% najlepszych graczy w tygodniu. I jeszcze fajne jest to, że trophy się tak jakby "sumują" zmieniają się w lvl w twoją wizytówkę "gracza". Czekam na wasze opinie (mam nadzieję, że sie rozpiszecie). ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie byłem jeszcze w posiadaniu PS3 uważałem, że te całe trofea to głupota, no bo dla człowieka patrzącego na to "z boku" to rzeczywiście dziwne, żeby męczyć się tylko po to żeby otrzymać parę pikseli :P

Teraz gdy już posiadam własne PS3 ( ;) ) szkoda mi wydać pieniędzy na motorstorma1 czy raczety bo nie mają trofi :P. Nie wiem poprostu wiem że jeżeli gra ma trofi to dłużej będę w nią grał i bardziej się opłaci.

mówię to jako niezarabiający jeszcze obywatel 4 RP x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W MGS'a albo w Heavenly Sword też nie zagrasz tylko dlatego że nie mają wsparcia Trophies? :rolleyes:

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko było by dobrze gdyby trofea były dodatkiem do gry, a nie grą. 3/4 graczy uważna ze trofea są najważniejsze i nie kupi świetnej gry jeśli ich nie ma, a za to kupi największy gniot żeby mieć te dodatkowe pixele. Dla mnie to jest chore.

A te wizytówki to dziecinada, normalnie jak w przedszkolu, tatuś kupił komuś nowe kredki i ten już lata po całej sali z krzykiem ,,mam nowe kredki''.

Gdyby trofea można było wymieniać na punkty za które moglibyśmy kupić coś w PSS to wtedy miało by to sens.

Edytowane przez TimanTi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trophy przedłużają żywotność gry i... w sumie nic więcej nie dają.

Miło jest popatrzeć na 100% i platynę, zadowolenie z siebie?

Możliwość wymiany pucharków za jakieś ciekawe rzeczy z PSS byłoby dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi