alien666 121 Napisano 8 Październik 2010 Mam pytanie:Czy jak wygrywamy do jakies gry save 100% itp to daje na trofea np:za znajdzki i przejscie gry na hard ? np:jak w Infamous sciagnie się save z ukonczana gra na hard ze wszystkimi znajdzkami to wypadnie nam za to trofea ? To pytanie to żart, prawda??? :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 11 Październik 2010 Mam pytanie:Czy jak wygrywamy do jakies gry save 100% itp to daje na trofea np:za znajdzki i przejscie gry na hard ... To jest tak żałosne że aż nie wierzę że ktoś może publicznie o to pytać. Niektóre gry dają taką możliwość, jest to jednak bardzo nieliczna grupka tytułów; Infamous do nich nie należy. Na szczęście takie praktyki można wychwycić i użytkownik który się ich dopuści jest często skazany na banicję z różnego rodzaju rankingów. Jeżeli jednak trofea których nie zdobyłeś dadzą Ci jakąś niezrozumiałą dla mnie satysfakcję to poszukaj sobie szczegółów w sieci, na tym forum ich raczej za wiele nie znajdziesz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artx 4 Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) Witam, na tym screenie widać, że mam zdobyte trzy trofea w grze Smackdown vs. Raw, jednak na tej górnej "tabeli" się nie pojawiają, tak samo jak na identyfikatorze. Jak to zmienić? http://img189.images...80/24565477.png EDIT: Problem sam się rozwiązał. Edytowane 15 Październik 2010 przez Artx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper3312 1 Napisano 23 Październik 2010 Jeśli usunę z dysku gre to trofea które w niej zdobyłem też się usuną czy zostaną?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 23 Październik 2010 Jeśli usunę z dysku gre to trofea które w niej zdobyłem też się usuną czy zostaną?? Nie. Ale żyrafa w zoo upadnie i skręci kark. ZABIJESZ ŻYRAFĘ!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper3312 1 Napisano 23 Październik 2010 Nie. Ale żyrafa w zoo upadnie i skręci kark. ZABIJESZ ŻYRAFĘ!!!!! O nie :(:( tylko nie żyrafe!! ;(;(;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w1ck0n3 0 Napisano 26 Październik 2010 (edytowane) Od pewnego czasu zacząłem zauważać, że nie wszystkie trofea, które mam normalnie na konsoli w xmb nie wyświetlają się w moim profilu online na stronie Playstation. Przykładowo mam % w grze Eat Lead, czy NHL 3 v 3, Fat Princess - lecz we wszystkich przypadkach tych gier nie ma na liście w profilu online. Po zrobieniu zestawienia z randomowym znajomym, który również grał w Eat Lead, NHL 3 v 3 oraz Fat Princess pojawia mi się informacja, że nie grałem jeszcze w tą grę. Czy ktoś jeszcze ma podobny problem? Edytowane 26 Październik 2010 przez w1ck0n3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 26 Październik 2010 Po pierwsze dokonaj synchronizacji swoich pucharów z serwerami SONY, Po drugie zaloguj się na stronie PlayStation i odśwież swoje dane - jest odpowiedni link, Po trzecie nie zakładaj nowego tematu do dyskusji które są prowadzone na forum, Powodzenia :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w1ck0n3 0 Napisano 26 Październik 2010 To wszystko co napisałeś zrobiłem wcześniej, nie pomogło Za założenie tematu przepraszam, nie wiedziałem gdzie to wcisnąć. EDIT: Dodam jeszcze , że wcześniej te puchary wyświetlały się na liście gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 26 Październik 2010 Nie mam więc pojęcia gdzie tkwi problem. Mam identyczny "zgryz" z Worms 2 Armageddon. Mam w grze zdobytą Platynę. W ogólnej liczbie trophy są zliczone pucharki z tej gry. W szczegółowym zestawieniu gier tytuł nie widnieje wcale. Niestety więcej nie umiem pomóc. Być może inne osoby mają coś do dddania :unsure: Zawsze możesz olać stronkę oficjalną i skorzystać z innej obsługującej trofea. Polecam gemecard który ja wykorzystuje; po pierwsze tło dostosowuje się automatycznie do gry w którą grasz, a po drugie sama się aktualizuje kilka razy dziennie. Nie musisz nic odświeżać :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w1ck0n3 0 Napisano 26 Październik 2010 Zawsze możesz olać stronkę oficjalną i skorzystać z innej obsługującej trofea. Polecam poniżzą; po pierwsze tło dostosowuje się automatycznie do gry w którą aktualnie grasz a po drugie sama się aktualizuje kilka razy dziennie. Nie musisz nic odświeżać :thumbsup: Zmieniłem gamecard, problem w tym, że to nic nie zmieni gdyż i tak wszystkie strony oferujące gamecardy bazują na source PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinho1916 17 Napisano 26 Październik 2010 Nie mam więc pojęcia gdzie tkwi problem. Mam identyczny "zgryz" z Worms 2 Armageddon. Mam w grze zdobytą Platynę. W najnowszych grach, takich jak Worms 2, Enslaved, FIFA 11 itd nie wyświetlają się pucharki na właśnie tej on-line'owej liście... nie znam przyczyny ale trochę wkurza mnie delikatnie mówiąc, iż Sony nic z tym nie zrobi bo problem jest już od kilku tygodni, a może nawet i miesięcy... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian8192 0 Napisano 29 Październik 2010 Poco czasami robic trofea jak i tak pozniej tą gre usunę bo bede mial nową i nie bedzie pamieci??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinho1916 17 Napisano 29 Październik 2010 Wszystkie trofea się zapisują i nigdy się nie usuną. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kpt.Bomba 45 Napisano 6 Listopad 2010 Wszystkie trofea się zapisują i nigdy się nie usuną. Nigdy-igdy? ;) Tzn. chodzi mi o to, czy jest jakiś sposób, żeby usunąć to, co mi szpeci w trofeach na moim ps3 czyli pożyczyłem grę, pograłem trochę i oddałem. Zdobyłem 7%, bo jeszcze nie polowałem na trophys. I denerwuje mnie to, bo wygląda idiotycznie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinho1916 17 Napisano 6 Listopad 2010 No nie można również. :) Sam mam grę co pożyczyłem od kumpla, nie spodobała mi się i oddałem ale te 4% jakie mam zostanie na zawsze ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 6 Listopad 2010 Ja tez mam w kilku grach kilka % a nawet 0 i niestety nie da sie tego usunac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marvel90 0 Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) proszę mi pogratulować, dosłownie przed chwilą nareszcie zdobyłem swoją pierwszą platynę :D Mowa o inFamous - po długich i żmudnych szukaniach odłamków na krańcach światów z Martyną Wojciechowską (:P) znalazłem wszystkie zdobywając 100% tejże gry :D Edytowane 13 Listopad 2010 przez Marvel90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosiu73 0 Napisano 19 Listopad 2010 proszę mi pogratulować, dosłownie przed chwilą nareszcie zdobyłem swoją pierwszą platynę :D Mowa o inFamous - po długich i żmudnych szukaniach odłamków na krańcach światów z Martyną Wojciechowską (:P) znalazłem wszystkie zdobywając 100% tejże gry :D GRATULACJE to uczucie jest bezcenne:) dziewictwo stracone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinho1916 17 Napisano 23 Listopad 2010 Witam wszystkich forumowiczów i łowców trofeów :whistling: Temat dot. rankingu trophy hunters-ów został zamknięty, bo trophy zostały zhackowane... Ja mam odnośnie tego takie pytanie - ukazała się jakaś oficjalna informacja na ten temat? Z tego co mi wiadomo to tylko pogłoski a i tak Sony wydaje co jakiś czas Soft, dzięki czemu hackowanie jest niemożliwe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrykos 21 Napisano 28 Listopad 2010 Ostatnio moja konsola potrzebowała naprawy więc została naprawiona, po naprawie oczywiście cały dsyk wyczysczony aczkolwiek na szczęście trofea się zachowały niestety do czasu, mianowicie moja siostra dzisiaj miała wielką chęć na Eyepeta, po zdobyciu 1 trofea wszystkie trofea z eyepeta zniknęły ;/. Rozumiem, że ta utrata jest bezpowrotna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 2 Grudzień 2010 a propos tematu trophy i wizytówek-jak wizytówkę co ma wielu graczy pod postami zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 2 Grudzień 2010 Wejdź na tę stronkę. Zarejestruj się, zaktualizuj wizytówkę, skopiuj podany odnośnik i wklej w podpisie (w profilu) na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Grudzień 2010 a propos tematu trophy i wizytówek-jak wizytówkę co ma wielu graczy pod postami zrobić? Uzupełnij swój login PSN w profilu to Ci ustawię kartę w profilu :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martin102 0 Napisano 8 Grudzień 2010 siema grał ktos w the chronicles of riddick bo mam problem z niektorymi trofeami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach