Skocz do zawartości
Patricko

Trofea

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, thx.

A czy gra Prototype ma może trofki? ^^

Prototype ma trofea i to całkiem trudne. Musisz np: przejść całą fabułę i ani razu nie zginąć. Masakra :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam pytanko odnośnie trofka w Heavy Rain - mianowicie nie wiem jakim cudem za pierwszym przejściem gry nie zrobiłem trofeum "Sherlock" czyli "Znajdź za pomocą IWO wszystkie wskazówki (Miejsce Zbrodni + Szajba + Akwarium) i odszukaj zabójcę". W jakim momencie muszę zacząć teraz grę? Od początku czy np. od rozdziału "Miejsce Zbrodni' i czy raczej mogę iść na skróty i skakać między rozdziałami? :) Pytanie kieruję szczególnie do znawców i wielbilcieli Heavy Rain ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwięcej znawców siedzi w temacie p KR w dziale trofea. ;) Zajrzyj tam, a na 100% znajdziesz odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam prosze o pomoc potrzebuje liste trofeow do red faction najlepiej po polsku?<br>i czy jest jakis juz temat o trylogi prince of persia bo tak sa chyba trudne trofea do zebrania??<br>dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W całej trylogii kłopotliwy może być tylko za przejście Dwóch tronów bez śmierci bo nie możesz pozwolić aby chociaż na chwilę pokazał się ekran śmierci, tak samo nie możesz zginąć w drodze do fontann bo zostaniesz odrodzony od razu przed nią chociaż nie będzie ekranu śmierci to i tak Ci ją zaliczy i będziesz musiał zaczynać od nowa...chociaż i tak musisz przejść grę 3 razy także będziesz miał parę okazji na to :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam pytanie: jest w LBP takie trofeum "Expert Creator", i żeby to zdobyć to niby trzeba przejść każdy poziom samouczka do tworzenia poziomu. No i przeszedłem każdy poziom (a przynajmniej tak mi sie wydaje bo w edytorze nie mam już opcji przejścia do następnego samouczka) a trofeum jak nie miałem tak nie mam. Wie ktoś może jak zdobyć to trofeum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dziale TROFEA jest temat o LBP. Poszukaj tam. Imho przegapiłeś któryś poradnik, ot co. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie o trofeach w grze Spare Parts? Słyszałem że banalnie łatwa platyna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:no:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wpadła mi pierwsza platynka, w Burnoucie thumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje biggrin.gif

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, no, gratuluję. :) Trudno było? ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Wiesz co, w sumie nie. Platyna jest łatwa i przyjemna, największym wyzwaniem było dla mnie w pewnym momencie odnalezienie wszystkich eventów, jednak po pewnym czasie problem rozwiązał się sam, bo przypadkiem znalazłem ten ostatni, brakujący, wyścig. Trochę się też męczyliśmy z chłopakami z pucharkiem, który polega na tym, żeby 8 graczy online w jednym momencie było na stadionie, ale po jakiejś godzince też wpadło thumbsup.gif

Może w wolnej chwili wezmę się za trofea w Batmanie i w Assassinie, ale to zobaczymy whistling.gif

Edytowane przez jakubex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy The Darkness ma trofea? :D

:no:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie.

Czy w Metal Gear Solid są trofea? Bo pamietam że kiedyś grałem i chyba nie było.

Ale pewny nie jestem i chcę sie upewnic, są czy nie ma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie.

Czy w Metal Gear Solid są trofea? Bo pamietam że kiedyś grałem i chyba nie było.

Ale pewny nie jestem i chcę sie upewnic, są czy nie ma?

W MGS4 nie ma. Słyszałem, że mieli wprowadzić. Ale na obietnicach się skończyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuurde, szkoda bo z Trofeami odrazu lepiej sie gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja się tak zastanawiam po jakiego ja robię te trofea. Sporo czasu to zżera, a z tym jak zawsze kiepsko ...

@down

A czy ja to nazywam problemem? Czy ten post musiał mieć większy sens, wiesz chociaż jaki zabieg przeprowadziłem pisząc go?

Edytowane przez SGTMaze
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to nie rób trofeów i nie będziesz miał problemu, kto Ci karze? Nie wiem jaki sens ma Twój post... :pinch:

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czołem gracze

Od niedawna jestem użytkownikiem konsoli PS3 slim i mam pewne pytanko ,gdyż jeszcze nie ogarniam wszystkiego.

Powiedzmy ,że kumpel przyniósł do mnie fife na weekend żebyśmy se pograli.Fakt ,że grałem w nią zniża mi jakby

ratio trofeów.Rozumiecie nie? Miałem wcześniej xboxa 360 to tam można było usunąć jakby pamięć o grze,z której

miało się 0 osiągnięć i poszukuje odpowiedzi czy na PS3 da się tak również..po prostu Chciałbym usunąć

jakby historię ,że ta gra nie była odtwarzana i żebym nie miał żadnych trofeów.Czekam na odpowiedzi,pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie usuniesz zdobytych juz trofeow (informacji o grach w ktore grales), caly czas beda widoczne na twoim koncie psn, nawet jak masz w nich 0%,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to nie rób trofeów i nie będziesz miał problemu, kto Ci karze? Nie wiem jaki sens ma Twój post... :pinch:

Nie gderaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi