Andreios 10 Napisano 14 Styczeń 2012 (edytowane) Dużo jest takich stron - http://www.yourgamercards.net/ Zajrzyj do tego tematu Edytowane 14 Styczeń 2012 przez Andreios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyz 3 Napisano 15 Styczeń 2012 Ja mam 6 UltraRare. http://psnprofiles.com/Wiking77/log?sort=rarity&rarity=&dir=asc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 15 Styczeń 2012 Ja mam 6 UltraRare. A co to oznacza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 16 Styczeń 2012 ultra rare to trofeum ktore jest bardzo rzadkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 16 Styczeń 2012 U mnie Ultra Rare w cyfrze 8 wszystkie z Sports Champions Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chmurowaty 47 Napisano 16 Styczeń 2012 To ja może trochę odbiegne od tematu rzadkości trofeów i się pochwale, że właśnie wpadła platyna z AC2, fajne uczucie. Nie miałbym żadnych zastrzeżeń co do jej wykonania, gdyby nie pióra (Żmudna robota strasznie, aż się odechciewało) i zagadki obiektu 16. Brakowało mi dwóch i weź tu szukaj które to :dry: Ale w każdym razie, jak dobrze pójdzie to w przeciągu pół roku zrobie platynę w SotC (Średnio mi się widzi zbieranie wszystkich owoców i ogonów jaszczurek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 16 Styczeń 2012 ultra rare to trofeum ktore jest bardzo rzadkie Za bardzo nie rozumiem tego znaczenia w przypadku trofeów :mellow: Ale cóż, też się pochwalę Ultra rare (22) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 16 Styczeń 2012 Co tu rozumieć? Jeżeli jest rzadkie, to znaczy, że mało ludzi je ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morelas15 3 Napisano 16 Styczeń 2012 Jestem świeżym posiadaczem PS3 i podobnie jak niektórzy nie wiedziałem o co chodzi z tymi pucharkami. Myślałem, że daje to jakieś dodatkowe przedmioty w grze albo może nawet zniżkę na coś w PSS. Ale tak tylko zdobywanie dla samego zdobywania, przechodzenie po dwa czy trzy razy tej samej gry - to nie dla mnie. Graczem jestem od prawie 18 lat i nie bawią mnie już takie pierdółki. Nie rozumiem jaki obraz umiejętności to ma dawać, to że ktoś przejdzie grę na hardcorze a ja nie to nie znaczy, że jest lepszy ode mnie. Każdy oczekuje czegoś innego od gier, jedni casualowej rozrywki, inni lekkiego wyzwania, jeszcze inni męczarni i prawdziwego challengu. Poza tym jest tyle ciekawych gier, że szkoda marnować czas na wyciskanie z każdej co się da, byle tylko mieć jakiś pucharek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 16 Styczeń 2012 Ale jaki szacun na dzielni xD (chyba się powtarzam i już to pisałem :) ) 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 16 Styczeń 2012 Jedni zbierają znaczki, inni monety, jeszcze inni kapsle z Tymbarków, są też tacy co lubią wirtualne pucharki, czy też zakładają skarpety do sandałów. Jedni nie muszą rozumieć drugich, ważne tylko aby nie przeszkadzali sobie nawzajem, lub po prostu nie próbowali się oceniać! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 16 Styczeń 2012 Co tu rozumieć? Jeżeli jest rzadkie, to znaczy, że mało ludzi je ma... Ciekawe jaki jest ogranicznik pomiędzy rare, very i ultra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 16 Styczeń 2012 Nie rozumiem jaki obraz umiejętności to ma dawać, to że ktoś przejdzie grę na hardcorze a ja nie to nie znaczy, że jest lepszy ode mnie. To według ciebie co jest wyznacznikiem umiejętności w grze, jeśli nie pokonany poziom trudności? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 16 Styczeń 2012 Ciekawe jaki jest ogranicznik pomiędzy rare, very i ultra? Rozgranicznikiem jest odsetek użytkowników, którzy posiadają dane trofeum. Do 10% rare, od 10% do 5% very rare, mniej niż 5% ultra rare. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 16 Styczeń 2012 To według ciebie co jest wyznacznikiem umiejętności w grze, jeśli nie pokonany poziom trudności? Albo znalezienie się w 1% najlepszych graczy(KZ2). Albo przejście challange'y przygotowanych przez twórców(B:AA, GoW, Vanquish i masa innych gier). Albo ace'owanie leveli(LBP, młyn :D). Albo pokonanie time triali(ME i TR). Jesli to nie są wyznaczniki skilla w używaniu pada to ja nie rozumiem tej branży :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 17 Styczeń 2012 Rozgranicznikiem jest odsetek użytkowników, którzy posiadają dane trofeum. Do 10% rare, od 10% do 5% very rare, mniej niż 5% ultra rare. Domyślalem się, że oto idzie , tylko nie wiedziałem od ilu dokładnie procent. Dzięki za info :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 17 Styczeń 2012 Tylko wiesz, co portal, to inne progi, więc z tym różnie bywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 17 Styczeń 2012 Tylko wiesz, co portal, to inne progi, więc z tym różnie bywa. To te konkrety to portalu co masz gamercard? Inne strony pewnie podobnie mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 17 Styczeń 2012 (edytowane) Nie, te co podałem są z psnprofiles.com. Pewnie masz rację, że mają podobnie, ale na tych stronach to samo trofeum może mieć różny % ludzi, dlatego przeważnie jest to niespójne. Edytowane 17 Styczeń 2012 przez Lars06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 19 Styczeń 2012 Siema. Mam problem, ponieważ przeszedłem Killzona 3 na konsoli brata i chcę te save jakoś zrzucić na moją konsolę. Znalazłem program save unlocker, wrzuciłem mój czysty save i save z konsoli brata. Wygenerował mi się kod który wkleiłem do mojego czystego save. Gdy chcę go skopiować wyskakuje mi błąd, że plik jest uszkodzony :/ Do moderatorów: Wydaje mi się, że nie łamię regulaminu ponieważ chcę przenieść moje save nie oszukać SONY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 19 Styczeń 2012 Jaki cel masz w zgraniu save'a? Nawet jeśli uda Ci się pokombinować coś z przypisaniem go do konta psn to i tak nie spowoduje to wstecznego zaliczenia trophy na Twoim koncie ... Leo Why? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Styczeń 2012 Posty związane z daną grą usunąłem. Zrobiłem Wam tematy odnośnie danych gier. Jak nie ma tematu dot. jakiejś gry to piszcie mi na PW, a nie piszecie w temacie, który do tego nie służy. Over and out... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soldi 23 Napisano 29 Styczeń 2012 Mam taki problem. Testowałem grę BF3 dzięki PS Plus i wybiłem kilka trofeów. U mnie na konsoli są one widoczne. Jednak jak wchodzę na stronkę, to już pozycji BF3 nie mam. Także moi znajomi nie widzą BF3 w moich trofeach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 29 Styczeń 2012 A synchronizowałeś? I na jaką stronkę wchodzisz? Ta od Sony nie pokazuje wszystkich gier, nie wiem jak jest z BF3, ale tam zawsze są problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 29 Styczeń 2012 Mam taki problem. Testowałem grę BF3 dzięki PS Plus i wybiłem kilka trofeów. U mnie na konsoli są one widoczne. Jednak jak wchodzę na stronkę, to już pozycji BF3 nie mam. Także moi znajomi nie widzą BF3 w moich trofeach. Tak jak napisał Darayavahus, te gamercardy od Sony to pomyłka. Polecam yourgamercards.net, ps3trophies.com lub psnprofiles.com. Na tych stronach nie dość, że masz fajniejsze gamercardy, to jeszcze tony dodatkowych ciekawych statystyk dot. Twojego konta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach