Skocz do zawartości
Patricko

Trofea

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie czy w GoW: Ghost of Sparta jest więcej piórek bo właśnie jedno ominąłem ;/

O to Ci chodzi?

"Bird Flu

Collect all the Phoenix Feathers

Missable! For this trophy, you must collect 15 Phoenix Feathers to fully upgrade your magic to maximum. There are plenty of opportunities to collect these for there are more than 15 Phoenix Feathers in the game."

Czyli jest ich więcej... masz szczęście.:thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kończę z trofeami od teraz po prostu przechodzę grę i robię to co mogę po drodze, żadnych 2 przejść i szukania skarbów/monet/kulek czy piórek;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie powiem byś w swojej karierze nazbierał ich mnóstwo, ale skoro taka Twoja wola to musimy ją uszanować :D

Więc chłopaki, tylko spokojnie, bez protestów :P Jakoś musimy z tym żyć :)

Edytowane przez Darayavahus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe, na ps3 tylko 2 ale miałem w planach u3 i sly, na xboxie trochę więcej- ale zbrzydło mi to- każdy wali platyny. Ilościowo więcej wpadnie podczas przechodzenia gier:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli wkręcałeś, dalej chcesz zbierać trophy tylko rezygnujesz z platyn by więcej trof wbić przechodząc gry. Ale jednak platyny to platyny - szacun na mieście, respect na forum, itp :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie jakiś sposób na trofea, które nie chcą wam się zaliczyć?

I nie, nie jestem osobą która zbiera trofea na siłę (widać po sygnaturce :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie chcą to najpierw staram się z nimi porozmawiać, zaprzyjaźnić. Wtedy niektóre się poddają. Na te twardsze sztuki trzeba już szukać bardziej wymyślnych sposobów... ;)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buhahaha, ja się uśmiałem -.-

Nie wiem jak wy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem takim typem co się lubi chwalić, chociaż tego nie pokazuje więc - Zakupiłem nie dawno kilka gier z prostymi platynami (A przynajmniej tak mi się wydaję), kilka dni i platyna w ACII wpadnie, z tego co widzę SotC ma proste trofea, ICO również oprócz tego z ukończeniem gry w bodajże 2 godziny (Sick!). Czyli jeśli dobrze i sprawnie pójdzie, będą już trzy na koncie, a później powoli Darksiders doplatynować. Tak, delikatnie mnie to uzależnia :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie o 1 trofik z Ojca Chrzestnego 2

Czy te style egzekucji wszytskie na złoty trofik mozna wykonać na niewinnych czy tylko na gangsterach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie o 1 trofik z Ojca Chrzestnego 2

Czy te style egzekucji wszytskie na złoty trofik mozna wykonać na niewinnych czy tylko na gangsterach?

Tylko na gangsterach. Uważaj, to trofeum można łatwo ominąć. Gdy wyeliminujesz ostatnią rodzinę nie będzie już kogo zabijać - cała gra do ponownego przejścia (właśnie tak było w moim przypadku).:verymad:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest! Właśnie wpadła 2 platyna! z God of War 2 ... tak wiem jest prosta, ale jako że jestem raczej "niedzielnym" graczem to łatwo nie było, przynajmniej wyzwania tytanów reszta bez problemów. Jak kupowałem PS3 to sobie mówiłem że nigdy na to czasu nie będę tracić ale jednak zadowolenie jest z tego że Heavy Rain i God of War 2 na 100% są ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, ja też muszę się wziąć za zaległe tytuły na PS 3, a tymczasem wbijam jakieś głupie acziki w Gothic'u 4 na iXie 360 - wciągnęła mnie gra, a trofiki wpadają same :) A w tym roku muszę pobić rekord w wbijaniu platyn - musi być najmniej 11 - oby się udało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A w tym roku muszę pobić rekord w wbijaniu platyn - musi być najmniej 11 - oby się udało :)

Ale poziom tych Platyn też musi być odpowiedni? Jak nie to w marcu będzie po sprawie...:biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam, że % trofeów. Tam, gdzie masz 100% jest też ranga S.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam, że % trofeów. Tam, gdzie masz 100% jest też ranga S.

Też mi się tak wydaje.

Rank. C - 10%,B - do 50% A - powyżej 50%, S-100 %

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale poziom tych Platyn też musi być odpowiedni? Jak nie to w marcu będzie po sprawie...:biggrin:

Jasne, że będę trzymał poziom, ogrywam i platynuję tylko dobre gierki na PS 3, na bank nie będę wbijał platyn w tytułach przeznaczonych dla trophy whore :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Równo dwa lata temu, 8.01.2010 w piątek kurier przywiózł mojego chlebaczka. Podsumowując: 41 platyn, 2703 trofea. Quite nice :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój rekord osobisty:

Prawie 3 lata zrobienie platyny w Wipeout HD :P

http://psnprofiles.com/trophies/WipEout-HD/Patrickosan

Wziąłem się też za GTA IV. To będzie rekord! GTA to moja pierwsza gra na PS3 i mój pierwszy pucharek był właśnie w GTA.

To będzie chyba grubo ponad 3 lata :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Kiedyś z Tomo robiliśmy najdłuższy rekord :D To jest osiągnięcie :D

Jak zrobię platynę w Wipeoucie HD (bo zostało kilka pucharów) to będzie grubo ponad 2 lata ...

... O nieeeee, mój rekord padnie. Pamiętasz? Dead Space; 1 rok, 9 miesięcy, 1 tydzień. Niedościgniony mistrz zostanie pokonany ;) :biggrin: :thumbsup: ...

... Prawie 3 lata zrobienie platyny w Wipeout HD :P

http://psnprofiles.com/trophies/WipEout-HD/Patrickosan

Nienawidzę Cię ;) :) :D :whistling:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi