dzibster93 1 Napisano 9 Kwiecień 2011 nadal szukam chetnych wiec prosze pisac jak ktos zainteresowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Kwiecień 2011 W pierwszym poście dodałem poradnik z trofeami. Ci co jeszcze nie mają platyny, może wyniosą z niego coś pożytecznego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommich 0 Napisano 19 Sierpień 2011 witam, ja sie pisze na rush hour i na ten trofek z 7 innymi przeciwnikami .... moj PSN: torx83 - bywam w tygodniu od 16 z przerwami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 21 Sierpień 2011 Ja kończę właśnie singla . Biorę się zaraz za online także jestem chętny na wspólne robienie pucharków . Nick Schranz1985 zapraszajcie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 23 Sierpień 2011 chętnie pomogę bo sam potrzebuję pomocy - do platyny brak 2 trofików : Rush hour -wygraj wyścig ścigając się z siedmioma innymi graczami oraz, Mix it uo! - i tu pytanie bo nie wiem czy mam zagrać w każdej dyscyplinie w pro tour i jam session czy wystarczy w każdej dyscyplinie ale tylko w pro tour lub jam session Moje ID : radekc1975 chętnie pogram jeszcze w tego dirta:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Sierpień 2011 Na pierwszej stronie masz poradnik, a w nim wszystko pisane dokładnie. Wystarczyło zerknąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 23 Sierpień 2011 Patricko na posterunku...i masz rację:) Poczytałem i juz wiem jeden wyraz "zarówno" a więc musze popykać jeszcze w jam session... ale...... jak sam pisałem i to dawno mało ludzi pogrywa wjam session..więc ....szukam chętnych na jam session pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grysik_M 0 Napisano 24 Grudzień 2011 Gra w to ktoś jeszcze ? Nie mogę zdobyć rush hour, zawsze ktoś sie rozłączy, szukam chętnych ludzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 25 Grudzień 2011 Ja też byłbym chętny na zdobycie wszystkich trofeów online. Mój PSN : Dominator-88_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 6 Styczeń 2012 robi ktoś jeszcze trofea?? mi kolega dirta odda w niedziele to możemy wtedy popykać. Zapraszajcie mnie mój psnid: pawciu19972 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 7 Styczeń 2012 mi troche więcej zostało bo mam ponad 70% tylko ale ok. Pozbieraj jeszcze ludzi jak tam kogoś znasz czy na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 19 Luty 2012 zrobi ktoś ze mną "mix it up" bo mi tylko gate crusher został a tam nikt nie gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dmarcin88 7 Napisano 10 Marzec 2012 ja tez moge porobic trofea bo mi paru brakuje mam cos kolo 80% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 11 Marzec 2012 Ja również piszę się na trofki on-line, zapraszajcie PSN-Id: DarkShadowPL. Jutro napiszę w temacie Dirt 2 Online i się tam będziemy umawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 20 Wrzesień 2012 Gra ktoś i chętny na zabawę on-line ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejJB 1 Napisano 23 Wrzesień 2012 też chętnie porobię trofiki :) od wtorku gra powinna być w moich rękach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 23 Grudzień 2012 Możecie grać turnieje do trofika Tourney? Mi wyskakuje błąd z DiRTnetem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 23 Grudzień 2012 DiRTnet chyba został wyłączony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 23 Grudzień 2012 ehh i nici z platynki :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Grudzień 2012 Jest to informacja pewna? Pewnie zrezygnowali z utrzymywania DIRTNeta bo RaceNeta zrobili. Ale szkoda, że tak wydymali ludzi. No, ale czego po CM można innego się spodziewać. Dodam info w poradniku, że platyna już niemożliwa jest do zrobienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 23 Grudzień 2012 No dodaj, dodaj, bo ja se nadzieję na łatwą platynę robiłem ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 23 Grudzień 2012 Tak, na 100% został wyłączony, więc nie da się zdobyć 3 trofeów, w tym platyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 23 Grudzień 2012 (edytowane) A które 4 trofiki online można wykonać? Bo odejmując platynkę wspomniałeś o dwóch niewykonalnych pucharkach. Edytowane 23 Grudzień 2012 przez crix15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 23 Grudzień 2012 Nie można zrobić Tourney i tego z duchami reszta powinna być wykonalna jeśli ludzie jeszcze jeżdżą online. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 23 Grudzień 2012 Zawsze można zrobić ustawkę :) Dzięki tato, masz lajka ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach