Czikel 0 Napisano 25 Maj 2012 Znalazłem ten kod i wyskoczyła mi Australia, a nie Austria. Gre masz po ang czy pl ? Spróbuj ściągnąć dlc z amerykańskiego konta i sprawdź czy zadziała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eaglecode 10 Napisano 25 Maj 2012 pudełko jest po węgiersku rosyjsku i austryjacku, w grze moge zmienic jezyk na PL,( pisze że distributed : Origin Austria ) dzwoniłem do biura obsługi klienta i koles powiedział że wychodzi mu to że gra jest z UK, szukam na różnych stronach jak znaleźć te regiony ale nie mogę , a nie będę zakładał miliona kont. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 25 Maj 2012 Jak ktoś chcę pograć w miłej atmosferze - zapraszam . HS : posiadam. PSN ID : krysiu1 :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czikel 0 Napisano 25 Maj 2012 Wystarczy jak jedno konto zrobisz UK i sprawdzić, chwila roboty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eaglecode 10 Napisano 26 Maj 2012 Wystarczy jak jedno konto zrobisz UK i sprawdzić, chwila roboty. Miałeś rację, BCES-00509 to region Australii, zrobiłem konto , pobrałem i wszystko śmiga , wielkie dzięki za porady. Do zobaczenia na multi :) mój PSNiD EagleCode1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudyVU 5 Napisano 27 Maj 2012 gratuluje temu co wymyslil darmowe DLC masakra jak sie zepsula gra teraz trudno teraz o fajną ekipe do starc druzynowych same matoly z niskimi lvl zwisający ze scian w poszukiwaniu trofików :down: mialem wczesniej wszystkie dlc dokupione i grało sie wysmienicie a teraz zenada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 28 Maj 2012 dobrze mówisz "chudy", teraz tylko robią trofea zamiast grac "normalnie" , co czasami wkurza, Ale dla mnie to nie ma różnicy - wczoraj rozwaliłem 3razy tego samego gościa, który próbował zrobić medal " akrobata " na mniei ! Po tym wyszedł z gry , Wszystkie te trofea są bardzo łatwe, jedynie cooperacja HARD - CRUSHING sprawia trudnośc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur1 0 Napisano 28 Maj 2012 jak jest ktoś chętny do gry to dodawać do znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudyVU 5 Napisano 28 Maj 2012 (edytowane) modle sie o to by ci wszyscy co sciagneli dlc tylko pod trofiki niech je zdobędą i spadają przed chwilą na takiego patafiana trafiłem co widział ze ma mniej na liscie w meczu, to zaczął swoich naparzac matoł jeden Edytowane 28 Maj 2012 przez chudyVU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 5 Czerwiec 2012 Szukam w miarę ogarniętych osób do zrobienia trofeów za co-op'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 5 Czerwiec 2012 (edytowane) Jak ktos potrzebuje pomocy przy trofeach w cooperacji, to piszcie do mnie na PSN : bickamil5, jestem ardzo dobry w coopa Edytowane 5 Czerwiec 2012 przez bickamil5 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hal1k 10 Napisano 6 Czerwiec 2012 ID: RogalikHalik chetnie z kims zagram :) mam hs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emas_89 0 Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) Szukam chętnych do koopa na hardzie i crushing. PSN ID: emas_89 Edytowane 7 Czerwiec 2012 przez Emas_89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graba90 1 Napisano 8 Czerwiec 2012 Emas_89 przylaczam sie.moj psn id Graba90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osyt 0 Napisano 9 Czerwiec 2012 Również chętnie pogram w Uncharted, co-op jak i inne tryby. HS posiadam, PSN: Osyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 10 Czerwiec 2012 Jeśli ktoś, potrzebuje wbic sobie level w online w uncharted 2, a przy okazji zrobic jakies trofea to zpraszam, Gramy jeden tryb , na zasadzie "NO KILL" czyli "zero zabijania" - tylko robienie kasy na reakcji łańcuchowej , wojny o terytoria, P.S mozna szybko wbic tak sobie level 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eaglecode 10 Napisano 13 Czerwiec 2012 Chetnie zagram coop oraz inne tryby, mój PSNid: EagleCode1 / Headset jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osyt 0 Napisano 15 Czerwiec 2012 Jeśli ktoś, potrzebuje wbic sobie level w online w uncharted 2, a przy okazji zrobic jakies trofea to zpraszam, Gramy jeden tryb , na zasadzie "NO KILL" czyli "zero zabijania" - tylko robienie kasy na reakcji łańcuchowej , wojny o terytoria, P.S mozna szybko wbic tak sobie level Ja bardzo chętnie. Podeślij zaproszenie jak możesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karolck2 0 Napisano 21 Czerwiec 2012 Czy dwóch graczy wystarczy do odpalenia meczu i zaliczeniu 2 trofeów związanych z multi w Uncharted 2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 22 Czerwiec 2012 Czy dwóch graczy wystarczy do odpalenia meczu i zaliczeniu 2 trofeów związanych z multi w Uncharted 2 ? wystarczy, ze bedziesz nawet sam, szukasz graczy do cooperacji i np. starcie druzyn, - Gra startuje -. wygrywasz lub przegrywasz mecz i trofeum wpada 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojti99 23 Napisano 28 Czerwiec 2012 Gra ktoś jeszcze na multi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 28 Czerwiec 2012 tak, dużo ludzi gra Wysyłane z mojego Xperia Arc za pomocą Tapatalk 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 28 Czerwiec 2012 tak, dużo ludzi gra Wysyłane z mojego Xperia Arc za pomocą Tapatalk 2 podaj link z youtube'a, bo cos nie ma filmiku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osyt 0 Napisano 28 Czerwiec 2012 Zbierze się chętna ekipa na jutrzejszy wieczór ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudyVU 5 Napisano 28 Czerwiec 2012 podaj link z youtube'a, bo cos nie ma filmiku :fool: :fool: a jaki ty filmik chcesz ?? hahaha to w podpisie to jego banerek do kanału na youtube :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach