Skocz do zawartości
ONE

Uncharted 2: Among Thieves

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano dziś o 08:40

1. Tecumthe

2 bogda501 ( po zaakceptowaniu przez pozostałych graczy)

3. Lennox

4. William

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Tecumthe

2 bogda501 ( po zaakceptowaniu przez pozostałych graczy)

3. Lennox

4. William

5. Siriondel

Chętnie pogram też co-opa we wszystkich formach.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Tecumthe

2. bogda501

3. Lennox

4. William

5. Siriondel

6. bickamil5 - moge pomoc we wszystkich trofeach

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Siriondel - po ciuchu liczyłem na Ciebie :)

Extra, że sie dopisałeś ;)

Notabene miałem słać PW do Ciebie :)

Edytowane przez lennox
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Tecumthe

2. bogda501

3. Lennox

4. William

5. Siriondel

6. bickamil5

7. Vulcan_Genom

To i ja się dopisuję do tego zacnego grona. Nie mogę się już doczekać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jak znajdę czas, to też was dodam do drużyny. polecam zacząć od trofea "protektorat", nie moge wbić ani jednego z 10 potrzebnych do trofeum i te w drużynie misje, bo próbwałem te misje przejsć,ale nie udało mi się , albo sie ktoś rozłaczył, albo po prostu padliśmy na trudniejszych etapach. Reszta do wbicia nawet w pojedynkę.

A swoją drogą da się jakoś rozmawiać w U2 w drużynie bez HS i czatu z PSN?

Edytowane przez kanti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kolejności wbijania trofików decyduje Organizator ustawki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdę powiedziawszy myślałem o luźniejszej ustawce, jak to ktoś fajnie ujął Play4Fun :) a kolejną można zrobić stricte pod trofiki. Tym bardziej, że z wpisanych na listę kilka osób dopiero zaczęło przygodę z multi Uncharted 2.

Co do godziny, pasuje Wam 19.00 w sobotę 2 lutego? Jako osoba, która zapuściła listę, ale trochę kuleje w temacie multi U2 mam prośbę do osób z listy:

Czy ktoś bardziej ogarnięty niż ja mógłby pomóc z organizacją sobotniej ustawki? :blush: Albo chociaż doradzić co i jak poustawiać.. bo na dowódcę drużyny to się średnio nadaję :blink:

Myślałem o jakimś trybie żebyśmy na początek nie musieli się zabijać :) Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale taka opcja jest chyba przy Reakcji łańcuchowej i Wojnie o terytoria? Średnio się też orientuję jakie ustawienia gry zrobić: Zróżnicowanie ? Limit punktów? Limit czasu? :shok:

Co do trofików nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za :thumbsup: Ale przyznam z doświadczeń z innych ustawek, że najlepiej sprawdzają się te tematyczne, albo gramy pod trofiki albo dla zabawy. Ale jeśli wola większości będzie by zrobić np: trofeum z medalami Protektorate, bo jest z nim najciężej, a jest okazja, że zebrało się sporo osób, to nie widzę problemu ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdę powiedziawszy myślałem o luźniejszej ustawce, jak to ktoś fajnie ujął Play4Fun :) a kolejną można zrobić stricte pod trofiki. Tym bardziej, że z wpisanych na listę kilka osób dopiero zaczęło przygodę z multi Uncharted 2.

Co do godziny, pasuje Wam 19.00 w sobotę 2 lutego? Jako osoba, która zapuściła listę, ale trochę kuleje w temacie multi U2 mam prośbę do osób z listy:

Czy ktoś bardziej ogarnięty niż ja mógłby pomóc z organizacją sobotniej ustawki? :blush: Albo chociaż doradzić co i jak poustawiać.. bo na dowódcę drużyny to się średnio nadaję :blink:

Myślałem o jakimś trybie żebyśmy na początek nie musieli się zabijać :) Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale taka opcja jest chyba przy Reakcji łańcuchowej i Wojnie o terytoria? Średnio się też orientuję jakie ustawienia gry zrobić: Zróżnicowanie ? Limit punktów? Limit czasu? :shok:

Co do trofików nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za :thumbsup: Ale przyznam z doświadczeń z innych ustawek, że najlepiej sprawdzają się te tematyczne, albo gramy pod trofiki albo dla zabawy. Ale jeśli wola większości będzie by zrobić np: trofeum z medalami Protektorate, bo jest z nim najciężej, a jest okazja, że zebrało się sporo osób, to nie widzę problemu ;)

Ja się zgodzę z wolą większości, ale dobre trofki nie są złe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam szczerze, że w temacie multi Uncharted 2 jestem świeżakiem i nie wiem jeszcze do końca co z czym się je. Trofiki z DLC dopiero ogarniam, więc jak kiedyś wpadną przy okazji to będzie super, ale bez pośpiechu. Mile widziana pomoc bardziej doświadczonych kolegów

Może Vulkan przejmie dowództwo...? Jest ograny na :platyna: więc się kwalifikuje. Tylko czy będzie chciał..??? :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o info gdyby ktoś miał zrezgynować, byłbym bardzo chętny na ubijanie protektoratu. Nie mam pomysłu jak to ubić bez pomocy zgranej drużyny....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może Vulkan przejmie dowództwo...? Jest ograny na :platyna: więc się kwalifikuje. Tylko czy będzie chciał..??? :cool:

Dziękuję Ci Bogda, ale jeśli chodzi o multi w U2 to też, wbiłem tylko to co do platyny było potrzebne i pograłem raptem chwilkę, bo bez wprawy jak na sesji są sami wymiatacze to nie ma najmniejszego sensu. Ja proponuję użytkownika bickamil5, bo słyszałem o nim same dobre rzeczy od osób trzecich, a w U2 wymiata, więc jeżeli możemy prosić, pokieruj nas, a pod dobrym przywództwem, będzie z nas ekipa jak w RDR :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam o ile można jeszcze się dołączyć do waszej gry to ja się piszę.

1. Tecumthe

2. bogda501

3. Lennox

4. William

5. Siriondel

6. bickamil5

7. Vulcan_Genom

8. Saneluta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam o ile można jeszcze się dołączyć do waszej gry to ja się piszę.

Można :) W grze może być do 10 graczy. Na listę wpisało się 8 osób, więc zostały jeszcze 2 wolne miejsca. Kto ma ochotę pograć z nami na luzie to zapraszamy ;)

Ja proponuję użytkownika bickamil5, bo słyszałem o nim same dobre rzeczy od osób trzecich, a w U2 wymiata, więc jeżeli możemy prosić, pokieruj nas, a pod dobrym przywództwem, będzie z nas ekipa jak w RDR

@bickamil5, ja również o Tobie pomyślałem, masz tu chyba największą wiedzę i doświadczenie w multi U2, nie umniejszając nikomu :) Liczę, że podpowiesz i doradzisz co i jak :) Ja najwyżej mogę zapki do gry powysyłać do wszystkich, większość z listy i tak mam w znajomych, a Ty chyba masz maksymalną liczbę znajomych na PSN. Jeśli się zgodzisz, to proponuję byś wybrał tryb i ustawienia gry, a z automatu gra ustawi Cię chyba jako dowódcę jednej drużyny. Wysłałbyś mi tylko zapkę do gry, a ja już resztę pozapraszam.

Żeby nie było zamieszania, proponowałbym jednak pograć w sobotę pod kątem dobrej zabawy. A na konkretne trofiki możemy się umówić następnym razem. Z listy na sobotnią ustawkę aż 6 osób nie ma nawet ruszonych trofików z DLC, a jeszcze parę innych deklaruje się na trofiki. Także nic nam nie ucieknie ;) A na konkretne trofiki można się już nawet pod koniec przyszłego tygodnia umówić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma sprawy, wystarczy ze mnie zaprosicie do znajomych i ogarniemy, najlepiej byloby gdyby kazdy z was mial HEADSET, bo bez tego ani rusz. P.S . usunalem czesc znajomych wiec dodawac - piszczie ze chodzi o: U2 - USTAWKA

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma sprawy, wystarczy ze mnie zaprosicie do znajomych i ogarniemy, najlepiej byloby gdyby kazdy z was mial HEADSET, bo bez tego ani rusz. P.S . usunalem czesc znajomych wiec dodawac - piszczie ze chodzi o: U2 - USTAWKA

No to super. Dzięki ;) Nie wiem jak kolega Saneluta, ale pozostali z listy to raczej wszyscy mamy HS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyslalem ci zapro Tecumthe - dodaj, odnosnie ustawki max 10 osob

To ja po powrocie z pracy też pozwolę sobie wysłać zaproszenie. Fajnie, że nam pokażesz co i jak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

postaram się nabyć do soboty HS

Gioteck'i są teraz w rewelacyjnych cenach. Wprawdzie to tylko Słuchawka BT, ale warta zainteresowania. Współczynnik cena/jakość/funkcjonalnośc jest OK. Jako wskazówkę dodatkową dodam, że do PS3 pasuje praktycznie każdy BT z komórki (niektórzy się dziwią, że tak jest, w sumie sam nie wiem czemu). Ja mam Jabre sprzed kilku lat i działa bezproblemowo, ale HS nabyłem, bo mi się nie chciało co chwila parowania, a to konsola, a to telefon zmieniać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem wkurzona na maxa... Postanowiłam wejść w multi sama, (wczoraj uncharted 2 , a dziś w trójeczkę). Pograłam sobie ociupinkę w w trybie kooperacji (przygoda czy cóś)... , dostałam dwóch obcych graczy i wylądowaliśmy na lotnisku. Fajnie szło... aż gra mi się zawiesiła , że musiałam wyjść do menu głównego.. Za kilka godzin znów weszłam... i po kilku punktach kontrolnych to samo...

A co będzie, jak na ustawce tak mi się zrobi..? Czy po ponownym wejściu jest możliwość dołączenia do swojej drużyny , czy może już będzie po ptakach...?

I jeszcze jedno: Zdarzyło się kilka razy, że podczas ładowania do gry wieloosobowej , pojawiał się komunikat o błędzie jakiegoś biletu...Co to oznacza.. ??

Edytowane przez Bogda501

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli wyrzuci cie podczas gry na ustawce, niestety ale bedziesz musiala zaczekac az skonczymy dana runde! To nie jest "wlasna gra" , tylko ustawka w "publicznej grze" P.S. jesli mielibysmy po ciebie cofnac w tym przypadku, kazdy z nas musialby wyjsc z meczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mi ulżyło. Obawiałam się, że jak mnie wywali, to pozostali gracze będą mieli zepsutą zabawę. Ale jeśli pozostali będą mogli kontynuować grę dalej... to kamień z serca...

Zastanawia mnie też, jaka była przyczyna moich niepowodzeń.. Wina netu, wada na dysku gry czy może psuje mi się konsola..??

A tak przy okazji.. Czy na 2 luty przewidziana jest gra w jako zwykłe starcie graczy czy może planowane są misje kooperacyjne...??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mi ulżyło. Obawiałam się, że jak mnie wywali, to pozostali gracze będą mieli zepsutą zabawę. Ale jeśli pozostali będą mogli kontynuować grę dalej... to kamień z serca...

Zastanawia mnie też, jaka była przyczyna moich niepowodzeń.. Wina netu, wada na dysku gry czy może psuje mi się konsola..??

A tak przy okazji.. Czy na 2 luty przewidziana jest gra w jako zwykłe starcie graczy czy może planowane są misje kooperacyjne...??

Gdzieś wyżej Tecu pisał, że jako, że to pierwszy raz to będziemy grać ze soba, a nie przeciw sobie. Mi tam osobiście pasuje, bo muszę się znowu ze sterowaniem przestawić, bo ostatnio gram albo w RDR albo w RE: ORC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi