sebano 1 Napisano 5 Grudzień 2012 jaki tryb gry preferujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laka21meister 0 Napisano 5 Grudzień 2012 jaki tryb gry preferujesz? Lab, ale zeby natrzaskać kasy to gram deathmatch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebano 1 Napisano 5 Grudzień 2012 grasz teraz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laka21meister 0 Napisano 5 Grudzień 2012 nie w pracy do 15 siedze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebano 1 Napisano 5 Grudzień 2012 napisz na ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laka21meister 0 Napisano 6 Grudzień 2012 podaj id, moze ktos sie jeszcze skusi na gre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebano 1 Napisano 6 Grudzień 2012 sebano11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanti 2 Napisano 9 Styczeń 2013 Szukam chętnych w multi U2. Trofea też mam do wbicia niektóre. Mam lvl 44. Głównie Starcie drużyn, Likwidacja i Grabież, oraz te ze współpracy pod trofea. Wieczorami 21-22.00. Pisać na ps3 z dopiskiem U2 multi. login piotrek1769. HS nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 9 Styczeń 2013 ja chcesz to mnie dodaj , ja gram codziennie , mam Lv80 , 91000 killi , starcie duzyn , mam ogarnieta druzynę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
True67 4 Napisano 9 Styczeń 2013 Chętnie poduczę się grać w multi U2 bo moim skromnym zdaniem... Dobra kogo ja oszukuję. Po prostu lamię. Chce się trochę podszkolić żeby granie w multi sprawiało mi większą przyjemność niż śmierć raz za razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebano 1 Napisano 9 Styczeń 2013 masz hs? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanti 2 Napisano 11 Styczeń 2013 ja chcesz to mnie dodaj , ja gram codziennie , mam Lv80 , 91000 killi , starcie duzyn , mam ogarnieta druzynę chyba już graliśmy razem, bo login kojarze. wyśle Ci zapr. mając 80 lvl to masz pagon pewnie XXX, a przeciwko takim ciężko się gra, w zespole dobrze. PS gdzie leży granatnik w planszy "Sanktuarium" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabosh 3 Napisano 12 Styczeń 2013 Witam. Chciałbym znaleźć/dołączyć do jakiegoś zespołu, głównie zależy mi na trofeach więc jakieś podstawianie się na odpowiedni kill bądź co op crushing jak najbardziej, jednakże gra sama w sobie mi się podoba więc mogę pograć i tak :) Gram prawie codziennie chociaż trochę, hs mam i to nie jeden więc z komunikacja problemu nie powinno być ;) Śmieszna sprawa bo nie chciałem tego tutaj pisać tylko wysłałem zaproszenie do bickamil5 a konsola mi zwróciła komunikat że ma on już maksymalną liczbę znajomych (facebookowi by się coś takiego przydało :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebano 1 Napisano 12 Styczeń 2013 (edytowane) Ja z chęcią pogram w co-pa lub zwyklego online. Mam hs i myślę, że fajnie jak by się współpracowało (a nie każdy sam lata). PSN: sebano11 Edytowane 12 Styczeń 2013 przez sebano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SANEL 3 Napisano 13 Styczeń 2013 bickamil5 to zupełnie inna liga. Miałem przyjemność grać z nim i jego znajomymi i szczerze powiem że lepiej poćwiczyć w słabszej grupie bo strasznie się odstaje od nich. Jeżeli ktoś chce pograć online to wysyłajcie zaproszenie a dogadamy się co do godziny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 15 Styczeń 2013 Panowie jesli mam maksymalna liczbe znajomych (100) , wyslijscie do mnie zwykla wiadomosc, a ja wam odpisze lub dodam . Pozatym to ze mam XXX nie znaczy ze dobry jestem, hmm ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 17 Styczeń 2013 xxx teraz znaczy w sumie nic ze 3 lata temu jak bys mial xxx to co innego,znam paru polakow co te levele powbijali na koleczkach,a graja jak oszolomy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanti 2 Napisano 18 Styczeń 2013 może mi ktoś wytłumaczyć po co niektórzy (zaraz na początku gry, kiedy wszyscy z drużyny są jeszcze razem) puszcza granat w swoich ? ma to miejsce w standardowym "starciu drużyn" i widziałem to już wieloktornie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 18 Styczeń 2013 (edytowane) może mi ktoś wytłumaczyć po co niektórzy (zaraz na początku gry, kiedy wszyscy z drużyny są jeszcze razem) puszcza granat w swoich ? ma to miejsce w standardowym "starciu drużyn" i widziałem to już wieloktornie... Byc moze dla zabawy, wielu graczy na pierwszych lub drugich kontach zabija swoich , np. Za to ze nic nie robia, nie ogarniaja , sa noobami itp. Edytowane 18 Styczeń 2013 przez bickamil5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanti 2 Napisano 19 Styczeń 2013 mam jeszcze jedno pytanie o dziwne zachowanie graczy, wczoraj właczyłem z ciekawości reakcje łańcuchowa, bo w to nigdy nie grałem. chodzi o przejęcia punktów kontrolnych, ale obie druzyny zdobyły po 2 bazy i sotoją w miejscu całe 20 minut, zamast atakować przeciwników, czy to dla kasy robią, bo za 3 minuty stania dostaje sie jakiś medal wart 5000$ ? Ja sam próbowałem troche pozabijać przeciwników, ale to bez sensu takie granie... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 19 Styczeń 2013 To jest dla nabijania kasy $$ , w 20 minut dostajesz 230.000 $$, dla ciebie to moze byc bez sensu , dla niektorych nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 25 Styczeń 2013 Witam ;) Z chęcią pograłbym w forumowym towarzystwie w multi Uncharted 2, z nastawieniem na dobrą zabawę :) Fajnie byłoby spotkać się w większym gronie. Co byście powiedzieli na jakąś luźną ustawkę w przyszły weekend? Przyznam szczerze, że w temacie multi Uncharted 2 jestem świeżakiem i nie wiem jeszcze do końca co z czym się je. Trofiki z DLC dopiero ogarniam, więc jak kiedyś wpadną przy okazji to będzie super, ale bez pośpiechu. Mile widziana pomoc bardziej doświadczonych kolegów lub koleżanek ;) Termin, godzina i tryb gry do ustalenia, myślałem o sobocie wieczorkiem - 2 luty. Jak komuś nie będzie pasowało to zmienimy na piątek lub niedzielę. Puszczam listę: 1. Tecumthe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 26 Styczeń 2013 Wstępnie mogę się zadeklarować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 26 Styczeń 2013 Witam ;) Z chęcią pograłbym w forumowym towarzystwie w multi Uncharted 2, z nastawieniem na dobrą zabawę :) Fajnie byłoby spotkać się w większym gronie. Co byście powiedzieli na jakąś luźną ustawkę w przyszły weekend? Przyznam szczerze, że w temacie multi Uncharted 2 jestem świeżakiem i nie wiem jeszcze do końca co z czym się je. Trofiki z DLC dopiero ogarniam, więc jak kiedyś wpadną przy okazji to będzie super, ale bez pośpiechu. Mile widziana pomoc bardziej doświadczonych kolegów lub koleżanek ;) Termin, godzina i tryb gry do ustalenia, myślałem o sobocie wieczorkiem - 2 luty. Jak komuś nie będzie pasowało to zmienimy na piątek lub niedzielę. Puszczam listę: 1. Tecumthe Ja raczej też nie pomogę, (bom ciamajda), ale jeśli pechowiec, który przewraca się o własne nogi lub ginie od własnych granatów - będzie mógł z wami pobiegać... to może powinnam się dopisać jako "atrakcja"..? :woot: Lista: 1. Tecumthe 2 bogda501 ( po zaakceptowaniu przez pozostałych graczy) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 26 Styczeń 2013 (edytowane) 1. Tecumthe 2 bogda501 ( po zaakceptowaniu przez pozostałych graczy) 3. Lennox Edytowane 26 Styczeń 2013 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach