bickamil5 59 Napisano 2 Lipiec 2012 :fool: :fool: a jaki ty filmik chcesz ?? hahaha to w podpisie to jego banerek do kanału na youtube :P sorry za pomyłke, nie zrozumiałem jego postu -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 2 Lipiec 2012 (edytowane) Szukam 2 chętne osoby na co-op'a. 1.MrStupid69 2. 3. Edytowane 2 Lipiec 2012 przez kurczak1224 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid T 0 Napisano 3 Lipiec 2012 PSN ID: dawdi17 nowicjusz. Nie mam jeszcze HS. Jak się będzie fajnie pykać to pomyślę nad zakupem. Obojętnie jakie tryby, byleby spróbować i ewentualnie się wciągnąć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czikel 0 Napisano 3 Lipiec 2012 kurczak1224, ja mogę chętnie zagrać ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 4 Lipiec 2012 (edytowane) PSN: bickamil5 PSN ID: dawdi17 nowicjusz. Nie mam jeszcze HS. Jak się będzie fajnie pykać to pomyślę nad zakupem. Obojętnie jakie tryby, byleby spróbować i ewentualnie się wciągnąć ;) PSN: bickamil5 ,, Oj napewno się wciagniesz !! Gram w multi juz półtora roku, i mozna tak w nieskonczonosc , :laugh: Edytowane 4 Lipiec 2012 przez bickamil5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 4 Lipiec 2012 kurczak1224, ja mogę chętnie zagrać ;D Zaspałeś już zrobione ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzywa666 3 Napisano 4 Lipiec 2012 Witam, byłby ktoś chętny na (próbę?) nabijania protektoratu? Na stronie : http://www.ps3trophy...ck-DLC-Poradnik Jest w sumie dość prosta (tak się przynajmniej wydaje) metoda: You Run, I'll Shoot Zdobądź 10 medali Prtektorat Aby zdobyć medal Protektorat musisz zabić 5 osób strzelającą do osoby z Twojej drużyny, która niesie skarb. Jest to najtrudniejsze trofeum w tym dodatku, aby szybko i łatwo uzyskać to trofeum umów się ze znajomymi ( najlepiej mieć ich pięcioro w drużynie - wtedy wszyscy będą wiedzieli co mają robić ) a następnie : - włącz Gorączkę Złota - przejmijcie skarb - zanieście skarb blisko skrzyni do której powinien trafić - jedna osoba nosi skarb i wabi przeciwników - i to najważniejsze jeśli zobaczysz przeciwnika strzelającego to twojego kompana, zabij go i już masz 1 z 5 ( Jeden medal Protektorat to zabicie 5 osób w ciągu jednej gry ) Do trofeum potrzebne jest uśmiercenie 50 osób. Tak jak pisałem jest to najtrudniejsze trofeum w dodatku i może być troszkę irytujące. Są chętni ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czikel 0 Napisano 4 Lipiec 2012 Grzywa666, ja chętny jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzywa666 3 Napisano 4 Lipiec 2012 Oks, 1. Czikelek 2. Grzywa666 3. 4. 5. Dopisywać się i ugrywamy to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 6 Lipiec 2012 na gorączce złota, tego ntrofea nie zrobicie, TYLKO w trybie grabież, gdzie wszyscy tylko sie zabijają ! Powodzenia w zdobywaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacotnik 29 Napisano 13 Lipiec 2012 Szukam kompana do gry w MP!Nie ukrywam że zależy mi na wbiciu 100% ,i będę grał pod tym kątem.HS wymagany! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIUS860 1 Napisano 17 Lipiec 2012 Czesc mam nietypowy problem z U2 a mianowicie pobralem od kuzyna wersje z PSS wszystko pieknie ladnie tylko ze niedzialaja mi dodatki dlc DF map pack i saige cos tam. W czesniej mialem ta gre na plycie i za oba dodatki zaplacilem zanim zostaly przecenione i wszystko chulalo . Probowalem joz sciagac dodatki i instalowac je na nowo ale nic niepomoglo. Moze ma ktos podobny problem albo pomysl jak sobie z nim poradzic prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudyVU 5 Napisano 17 Lipiec 2012 teraz jest pytanie czy to z naszego pss bylo pobrane !? bo np jesli gra jest z pss usa to dodatek kupiony w naszym pss nie bedzie działac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIUS860 1 Napisano 18 Lipiec 2012 teraz jest pytanie czy to z naszego pss bylo pobrane !? bo np jesli gra jest z pss usa to dodatek kupiony w naszym pss nie bedzie działac Tak z naszego pobieralem i gre i dodateki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojti99 23 Napisano 20 Lipiec 2012 Ja się pisze na wspólne multi. Dodawać : wojti999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osyt 0 Napisano 21 Lipiec 2012 Również piszę się na multi. HS posiadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 2 Sierpień 2012 Mam prośbę, pomoże ktoś zdobyć trofeum Buddy System ?? Brakuje do platyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo1707 1 Napisano 9 Sierpień 2012 Panowie graionc napotykam sie na usterki wchodzenie w sciane lub skarb biegaionc szybko i dostate pszesto baty czasami tak ma z rosiom z niemcem lub inymi kraiami pomuscie iakis link z tutroialem gdzie iest pokazany pad Uncharted 2: Among Thieves 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 9 Sierpień 2012 (edytowane) Panowie graionc napotykam sie na usterki wchodzenie w sciane lub skarb biegaionc szybko i dostate pszesto baty czasami tak ma z rosiom z niemcem lub inymi kraiami pomuscie iakis link z tutroialem gdzie iest pokazany pad Uncharted 2: Among Thieves hahahah - post stulecia A tak na serio - to polskie forum, więc pisz po polsku, wtedy może Ktoś Ci pomoże -> jak zrozumie Języki Hu-tu, Bengalskie i dialekty Republiki Azawi są tu niezrozumiałe. Edytowane 9 Sierpień 2012 przez lennox 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 9 Sierpień 2012 (edytowane) Panowie graionc napotykam sie na usterki wchodzenie w sciane lub skarb biegaionc szybko i dostate pszesto baty czasami tak ma z rosiom z niemcem lub inymi kraiami pomuscie iakis link z tutroialem gdzie iest pokazany pad Uncharted 2: Among Thieves są to tzw. glitche i cheaty, jest dośc powszechne zjawisko w u=multi w uncharted 2, : Kolesie wchodza w sciany np. na mapie swiatynia i zabijaja z niej , lepiej sie nie ucz cheatowania bo inni moga ci zagrozic banem z ato !! A co do turnieju ps3site.pl w uncharted 2 , to proponowałbym stworzenie 8-10 druzyn po 5 osób, rozgrywki odbywały by sie na takich zasadach/regulamin: Zasady meczów tryb rozgrywki: STARCIE DRUZYN BEZ SILNYCH BRONI / NO POWER WEAPONS ilość zabójstw: 100, czas meczu: 20 minut, liczba wylosowanych map: 3, minimalna liczba graczy w obu drużynach w czasie meczu: 4, dostępne mapy: Światynia, Wioska, Plac, Fort, Lodowa Jaskinia, Szambala, Sanktuarium, Rozbity Pociąg; gdy w ciągu pierwszych 60. sekund meczu ktoś zostanie wyrzucony z gry, mapę należy powtórzyć (zasada działa tylko raz na mapę), zwycięża drużyna, która wygra na 2 mapach jako pierwsza, w przypadku remisu po 3 mapach, czyli: gdy jedna drużyna i druga drużyna wygrają po jednym meczu, a w trzecim rozstrzygającym mają po tyle samo zabójstw , dla przykładu 70:70 - wszyscy w lobby biorą udział w głosowaniu na następną mapę, Zabronione jest uzywanie: dopalacza ROZPOZNANIE SYTUACJI, punktów za zwycięstwo: 3, punktów za porażkę do zera: 0, punktów za porażkę jedną mapą: 1. Ograniczenia, kary, walkowery i powtórki minimalna liczba graczy w kadrze drużyny w dowolnym momencie: 4, mecz nierozegrany w terminie jest rozstrzygany jako walkower na korzyść drużyny, która zaproponowała więcej terminów lub jako walkower obustronny jeśli liczba terminów była taka sama lub nie było terminu w ogóle (walkower dla drużyny = 3 pkt., walkower obustronny = 0 pkt. dla obu drużyn, w obu przypadkach mecz nieodbyty), w ciągu 12h po zakończeniu meczu, kapitanowie drużyn mogą złożyć zażalenie w sprawie lagów w meczu - zażalenie musi być poparte odpowiednimi urywkami kinowymi, a każda akcja musi być nagrana z perspektywy dwóch graczy; zażalenie może zostać zaakceptowane przez sędziego - jest to równoznaczne z koniecznością zagrania powtórki w terminie 24h od decyzji z wyłączeniem gracza, który lagował (lub graczy, jeśli było ich więcej); jeśli zarządzona przez sędziego powtórka nie odbędzie się w terminie, sędzia przydziela walkowera drużynie, która udowodniła stawienie się na meczu lub przydziela obustronnego walkowera, do meczu powtórzonego nie można składać zażaleń, zabronione jest wykorzystywanie jakichkolwiek błędów i glitchów w grze, zabronione jest korzystanie z urządzeń i oprogramowania generującego pingi, zabronione jest jeżdżenie do Gdańska lub innych miejscowości, aby grać na czyjejś konsoli pod nieswoim nickiem. dzień i godzinę meczu ustalają kapitanowie obu drużyn, każdy zawodnik może mieć tylko jedno aktywne konto PSN w lidze, screeny z meczu oraz wyniki powinny być dostarczone administracji najpóźniej 24h po terminie meczu, To tyle, chciałbym aby administarcja portalu: ps3site.pl utworzyła ligę uncharted 2 w multi ! Jest duzo polskich graczy , których znam i którzy grają sami w multiplayer w tę grę, którzy z chęcią wzieliby udział w rozgrywkach ligowych waszego portalu! Dziekuję za uwagę! Edytowane 9 Sierpień 2012 przez bickamil5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex_dp 1 Napisano 11 Sierpień 2012 Jestem za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik89 11 Napisano 12 Sierpień 2012 (edytowane) Szukam 2 osób do pomocy w 2 pucharkach: Gold digger Under siege Jeśli ktoś był by chętny PSN - Dominik1989Q Edytowane 12 Sierpień 2012 przez Dominik89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
da_NT_e 0 Napisano 13 Sierpień 2012 (edytowane) Witam potrzebuje kilka osob do wbicia kilku pucharków min (by zabic trzy osoby w dosc krotkim czasie ) jestem zawsze dostepny ok godz 19 w dzien wolny dyspozycyjny :) 24 h :) prosze o kontakt osoby chetne email dante000@tlen.pl w tyt wpisac un2 oraz PSN : da_NT_e Pozdawiam Edytowane 13 Sierpień 2012 przez da_NT_e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aceros 2 Napisano 18 Sierpień 2012 Jeśli ktoś chce, mogę pograć. Mój PSN ID: MadridistaRM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czikel 0 Napisano 21 Wrzesień 2012 Może ma ktoś ochotę sobie popykać ? Jakiś czas nie grałem i z chęcią pograłbym z kimś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach