SANEL 3 Napisano 31 Styczeń 2013 Ja bym jeszce z kims się ustawił na kooperację na poziomie wymagającym. Najlepiej we trójkę bo próbowałem przejśc we dwoje i bardzo ciężko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 31 Styczeń 2013 proponuje pierw pograc ustawki ( 4vs4, 5vs5 na trofea ). a pozniej co-op Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 31 Styczeń 2013 Wina netu, wada na dysku gry czy może psuje mi się konsola..?? Nie wiem, choć pamiętam że w multi RDR też Cię często wyrzucało.. więc coś jest na rzeczy.. A tak przy okazji.. Czy na 2 luty przewidziana jest gra w jako zwykłe starcie graczy czy może planowane są misje kooperacyjne...?? Tryby kooperacji raczej odpadają na początek z prostej przyczyny. Mamy 8 osób, a na tryby kooperacji wchodzą maksymalnie 3 osoby. Zostają tylko tryby drużynowe. No chyba, że się umówimy po ustawce na dobranoc przed snem i jakoś podzielimy :) Gdzieś wyżej Tecu pisał, że jako, że to pierwszy raz to będziemy grać ze soba, a nie przeciw sobie. A no pisałem :) Tylko, że w trybie drużynowym zagramy przeciw sobie, co nie znaczy że musimy się zabijać :) Można przyjąć zasadę NO KILL i wtedy nabijamy tylko kasę. Ja myślałem początkowo o private server (własna gra), ale jeśli da się to tak ustawić, żeby obcy gracze nam nie przeszkadzali to nie mam nic przeciwko public server. Minusem na private o ile dobrze kojarzę jest to, że kasa i levele się nie nabijają. Ja bym jeszce z kims się ustawił na kooperację na poziomie wymagającym. Najlepiej we trójkę bo próbowałem przejśc we dwoje i bardzo ciężko. No też jestem chętny, na przyszły tydzień można się jakoś ustawić. Ewentualnie po ustawce w sobotę dla wytrwałych ;) proponuje pierw pograc ustawki ( 4vs4, 5vs5 na trofea ). a pozniej co-op Można też na trofea. Nie mam nic przeciwko :) A o których myślałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 31 Styczeń 2013 Nie wiem, choć pamiętam że w multi RDR też Cię często wyrzucało.. więc coś jest na rzeczy.. Tryby kooperacji raczej odpadają na początek z prostej przyczyny. Mamy 8 osób, a na tryby kooperacji wchodzą maksymalnie 3 osoby. Zostają tylko tryby drużynowe. No chyba, że się umówimy po ustawce na dobranoc przed snem i jakoś podzielimy :) A no pisałem :) Tylko, że w trybie drużynowym zagramy przeciw sobie, co nie znaczy że musimy się zabijać :) Można przyjąć zasadę NO KILL i wtedy nabijamy tylko kasę. Ja myślałem początkowo o private server (własna gra), ale jeśli da się to tak ustawić, żeby obcy gracze nam nie przeszkadzali to nie mam nic przeciwko public server. Minusem na private o ile dobrze kojarzę jest to, że kasa i levele się nie nabijają. No też jestem chętny, na przyszły tydzień można się jakoś ustawić. Ewentualnie po ustawce w sobotę dla wytrwałych ;) Można też na trofea. Nie mam nic przeciwko :) A o których myślałeś? No sobota juz niedługo, z czego sie cieszę :) Pogramy, pobawimy się, może wpadną jakieś trofiki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 31 Styczeń 2013 Na prywatnej grze - nie mowy o robieniu trofeow, wlasna gre jest do cwiczenia np. w strzelaniu , przyjacielskich meczy do zabawy 5vs5 3vs3 itd. JESLI CHODZI O TROFEA - wchodzimy na Tryb WLG z ustawieniem DLC - wtedy nie znajdzie nikogo innego oprocz nas . P.S. oczywiscie wymagane jest DLC z trofeami u kazdego gracza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 31 Styczeń 2013 Może mi ktoś łopatologicznie wyjaśni, gdzie mam wejść (po wpisaniu się do multi...), abym nie zgubiła się gdzieś na bezludnym poboczu.... Sorki za kłopot, ale w moim przypadku trochę trwa zanim się rozeznam.... :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 1 Luty 2013 Może mi ktoś łopatologicznie wyjaśni, gdzie mam wejść (po wpisaniu się do multi...), abym nie zgubiła się gdzieś na bezludnym poboczu.... Sorki za kłopot, ale w moim przypadku trochę trwa zanim się rozeznam.... :whistling: Wspólnie damy radę, nie przejmuj się na zapas :) Ja sobie włączę jutro z godzinkę wcześniej, żeby sie rozeznać i oswoić ze sterowaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siivvy 2 Napisano 1 Luty 2013 siema, przed chwila sie dopiero zarejestrowalem. U2 100% skonczylem jakies pol roku temu i od tego momentu juz nie gralem i nie pamietam wszystkiego ale mam dla was kilka wskazowek moze pomoga moze nie. jak bedziecie robic ustawke to probujcie laczyc trofea. np. przy robieniu Rapid Fire 3 graczy niech ustawi sie przy butli z propanem badz przy agregatorze. wtedy wpada automatycznie bbq x3. przy Jack of All Trades tj 3x karabin, 3x pistolet i 3x mat.wybuchowe ( wtedy najlepiej dobrac sie w pary) tez mozna laczyc np zwisajac na krawedzi bedzie nam nabijac Rock A Rhyme a rzucajac sobie granaty pod nogi tj stoimy na przeciw siebie i rzucamy po jednym granacie. ginac zalicza nam Fallen Angel czyli zemste. to tylko kilka przykladow na zaoszczedzenie czasu np. Ci ktorzy chca nabijac trofea a np nie ma ustawki proponuje zeby zaczal od Cold Blooded czyli 2500 kills. Zanim to ktos zrobi wpadnie automatycznie wiele innych pucharkow. Jak cos to moge ewentualnie tez pomoc przy coop. pozdrawiam i zycze powodzenia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 1 Luty 2013 siema, przed chwila sie dopiero zarejestrowalem. U2 100% skonczylem jakies pol roku temu i od tego momentu juz nie gralem i nie pamietam wszystkiego ale mam dla was kilka wskazowek moze pomoga moze nie. jak bedziecie robic ustawke to probujcie laczyc trofea. np. przy robieniu Rapid Fire 3 graczy niech ustawi sie przy butli z propanem badz przy agregatorze. wtedy wpada automatycznie bbq x3. przy Jack of All Trades tj 3x karabin, 3x pistolet i 3x mat.wybuchowe ( wtedy najlepiej dobrac sie w pary) tez mozna laczyc np zwisajac na krawedzi bedzie nam nabijac Rock A Rhyme a rzucajac sobie granaty pod nogi tj stoimy na przeciw siebie i rzucamy po jednym granacie. ginac zalicza nam Fallen Angel czyli zemste. to tylko kilka przykladow na zaoszczedzenie czasu np. Ci ktorzy chca nabijac trofea a np nie ma ustawki proponuje zeby zaczal od Cold Blooded czyli 2500 kills. Zanim to ktos zrobi wpadnie automatycznie wiele innych pucharkow. Jak cos to moge ewentualnie tez pomoc przy coop. pozdrawiam i zycze powodzenia. Dzięki za wskazówki, chętnie skorzystamy. Ja osobiście zawsze czytam sobie jakiś poradnik i robię tak jak mówisz (o ile dana gra na to pozwala) i łączę trofea, aczkolwiek są takie gry jak RDR, gdzie nasza ekipa bawi sie dalej mimo zdobycia wszystkich trofeów. Jedni zaliczaja platynę i lecą dalej, a inni męczą kilka gier w kółko, kto co lubi. A co do U2 to mamy akurat w ekipie ustawkowej gracza z dużym doświadczeniem i będzie nam przewodził :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 1 Luty 2013 1. Tecumthe 2. bogda501 3. Lennox 4. William 5. Siriondel 6. bickamil5 7. Vulcan_Genom 8. Saneluta 9. Darayavahus Jeśli nikogo nie przeoczyłem to ośmiu się zapisało ^-^ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 1 Luty 2013 Jeszcze tylko mi powiedzcie, kto z was , z calej 8semki ma wykupione DLC do U2 ( dodatki ) ? bez tego ani rusz z trofeami ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 1 Luty 2013 (edytowane) Jeszcze tylko mi powiedzcie, kto z was , z calej 8semki ma wykupione DLC do U2 ( dodatki ) ? bez tego ani rusz z trofeami ;( Jeśli chodzi Ci o te, które są udostępnione od jakiegoś czasu za free, to pewnie większość ma. Innych dodatków nie znam. Przy pierwszym odpaleniu multiplayera, wyświetla się informacja o tym, że są dostępne dodatki plus, że są bezpłatne. Jak ktoś nie ma to radzę wejść do multi z 3 godziny wcześniej przed ustawką. Raz, że gra pierwszy raz długo łączy się z serwerem, a dwa że wszystkie dodatki pobierają się ponad 2 godziny. Edytowane 1 Luty 2013 przez Tecumthe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 1 Luty 2013 Tylko pytam kto je ma , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 1 Luty 2013 Tylko pytam kto je ma , Ja swego czasu coś darłem, ale jak skończę granie na dziś (tzn. na piątek :) ) to włączę U2 i sprawdzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siivvy 2 Napisano 2 Luty 2013 wszystkie dodatki pobierają się ponad 2 godziny. zalezy kto jakie ma lacze. najlepiej na noc zarzucic zasysanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 2 Luty 2013 (edytowane) Ja pobieram : The Eye of Indra- Multi... Skins Pack.... Jakieś trzy dodatki pobrałam wcześniej, -wiem że były do dwójki, ale nie pamiętam jak się nazywały. Ze stanu mojego koszyka w sklepie wynika, że wisi mi jakaś "ścieżka dźwiękowa". Ale ona chyba nie jest konieczna..?? Edytowane 2 Luty 2013 przez Bogda501 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 2 Luty 2013 Mam wszystkie te które były za free :) Ale dziś jeszcze posprawdzam, by się nie zdziwić w czasie gry :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 2 Luty 2013 Taaa...fajnie, zdążyłem się zapisać, ale odpadam bo muszę jechać do szpitala. Grajcie więc dla frajdy, a nie dla trofek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
williusz 2 Napisano 2 Luty 2013 Dodatki posiadam. Do zobaczenia w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SANEL 3 Napisano 2 Luty 2013 Przykro mi, ale ja też dziś niestety nie mogę....obowiązki wzywają..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 2 Luty 2013 (edytowane) To zostało nas tylko sześciu..??? :shok: Edytowane 2 Luty 2013 przez Bogda501 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 2 Luty 2013 W 6 osob tez ogarniemy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 2 Luty 2013 Dziękuję wszystkim za dzisiejszy wieczór :) Było mega sympatycznie, mam nadzieję, że szybko powtórzymy :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 3 Luty 2013 No ja również dziękuje wszystkim za grę i pomoc w trofikach. Podziękowania także dla nowo poznanych kolegów z ekipy Kamila. To można chyba myśleć o kolejnej ustawce :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
williusz 2 Napisano 3 Luty 2013 Wielkie dzięki za wspólną zabawę, a w szczególności za pomoc doświadczonych kolegów z uniwersum multi U2: AT. Do następnego razu. Szkoda, że nie mogłem zostać do końca. Udało się nowicjuszom powibijać wszystkie planowane trofki ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach