Skocz do zawartości
ONE

Uncharted 2: Among Thieves

Rekomendowane odpowiedzi

spoko to jest nas już 2-óch na weekend jak sądzę.pozostaje kwestia dnia i godziny ,proponowałbym sobotę koło 18.00 , ale można uzgodnić inny przybliżony termin.

Ale jakby ktoś chciał to dopisujcie się na listę:

1. Javor_87

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko to jest nas już 2-óch na weekend jak sądzę.pozostaje kwestia dnia i godziny ,proponowałbym sobotę koło 18.00 , ale można uzgodnić inny przybliżony termin.

Ale jakby ktoś chciał to dopisujcie się na listę:

1. Javor_87

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

1. Javor_87

2. Vulcan_Genom

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

To i ja się dopisuję. Reflektuję na Artylerię przeciwlotniczą i potrójną stawkę. Ogólnie warto mieć kilka scenariuszy w zależności na jaką planszę się trafi. Jak na grabież to warto, żeby każda ze stron wrzuciła po 4 skarby do skrzyń (bo trzeba 200wrzucić na trofeum, a w normalnej grze to niestety różnej maści mendy używają tego trybu do nabijania killi bez limitu i skarb ich średnio interesuje, na szczęście skarb zalicza się każdemu członkowi drużyny, niezależnie od tego kto go wrzuca więc idzie to w miarę szybko), a potem na tym ostatnim robić protektorat bo widzę, że niektórym osobom brakuje. Optymalnie byłoby 10 osób, bo wtedy robimy co chcemy. Ważne jest, żeby robić bez spinania sie i po kolei, a nie każdy swoje, bo tym sposobem nikt nie zrobi nic. Butle/agregaty na planszach wykorzystujemy do grillowania, więc ktoś tam przynosi butle, a wcześniej ustalone osoby w nią strzelają robiąc powoli trofika. Jeżeli ktoś ma 5 killi to daje komuś się zabić, żeby ta osoba otrzymała artylerię przeciwlotniczą. Wszystko trzeba powiązać, aby jak najwięcej ugrać jednorazowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie pomogę z tym protektoratem i potrójną stawką, chociaż przy takiej ilości osób obawiam się, że dużo nie podziałamy. Najwyżej w sobotę będziemy się jakoś skrzykiwać. Ja podobnie jak Vulcan chciałbym wbić tylko potrójne zagrożenie (3 kille z broni krótkiej, 3 z długiej, 3 z wybuchowej), z resztą daję radę, ale tego trofika akurat nie czuję. Termin i godzina mi pasuje.

1. Javor_87

2. Vulcan_Genom

3. Tecumthe

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proponowałbym sobotę koło 18.00

ja gram wieczorami ale od 22, w sobote o 18 mnie na pewno nie bedzie, HS juz mam jakby co

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja gram wieczorami ale od 22, w sobote o 18 mnie na pewno nie bedzie, HS juz mam jakby co

jak się nie wykruszymy do tej 22-giej to wyślemy Ci zapkę do gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj i jutro jestem online cały dzień więc jesli ktoś chciałby pograć to piszcie : Javor_87

Ustalcie termin ,bo ja mogę cały czas w dzisiaj i w sobotę

Godzina nie ważna dla mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj z moich znajomych jeszcze pogra PSN sawikola I PSN kaktus283

Mnie dziś niestety nie ma w domu, wracam jutro wieczorem. To proponuję w sobotę od 21-szej. Z Vulcanem pogramy coś wcześniej w RDR i spróbujemy jeszcze kogoś ściągnąć na ustawkę do U2. Jeśli do tego byliby Twoi znajomi plus osoby, które wstępnie się zadeklarowały (cioker i kanti od 22-iej), to może uda się zrobić dwie drużyny po 3-4 osoby. Im więcej tym lepiej żeby nie było problemów z wyszukaniem. Jak się wyszukamy to już powinno być z górki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Panowie ja jestem cały dzień i mogę być całą noc

I dopiszcie sie na twardo kto może zagrać w godzinach wieczornych bo pewnie będzie wszystkim najlepiej:

1. Javor_87

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Panowie ja jestem cały dzień i mogę być całą noc

I dopiszcie sie na twardo kto może zagrać w godzinach wieczornych bo pewnie będzie wszystkim najlepiej:

1. Javor_87

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Jeżeli masz na myśli sobotę to ja mogę grać, ustalmy godzinę na 22 lub 23 i będzie git. Javor Ty zaproponowałeś ustawkę, to podaj godzinę (ale późniejszą, bo widzę, że nie wszystkim 18 pasuje, a i ja widząc niezdecydowanie tutaj ustawiłem się z Tecu na RDR'a, ale o 22 lub 23 już powinniśmy być)

Sobota, godziny wieczorne (ok. 22-23 - jeszcze do ustalenia) - KAŻDY CHĘTNY DOPISUJE SIĘ SAM (nie wpisywać chęci gry i PS ID w postach, tylko dopisywać się pod kolejne numerki na liście).

1. Javor_87

2. Vulcan_Genom

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Oczywiście jak zawsze, jeżeli ekipa okaże się niepoważna, a co najważniejsze niezdyscyplinowana to ja ustawkę opuszczam (chodzi mi o to, żeby robić jak już to wszystko skoordynowanie i z sensem np. osoba robiąca np. zabójstwa z ukrycia, po 5ciu zabójstwach sama daje się zabić osobie polującej na medal artylerii przeciwlotniczej itp. itd. A nie, że każdy będzie łupał na własną rękę i tym sposobem nikt nic nie ugra, albo gra nie będzie warta świeczki. Ale wszystko już pisałem we wcześniejszych postach więc nie ma sensu się powtarzać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację po 22 powinniśmy spróbować,jestem za współpracą jak najbardziej

U mnie leźy tyljo protektorat 7/10

i potrójna stawka 4/7

reszta to już z czasem mi wpadnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to niech już zostanie ta 22-ga, później chyba nie ma sensu się umawiać.

Sobota, 2.03.2013 r. godz. 22.00

1. Javor_87

2. Vulcan_Genom

3. Tecumthe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sawikola

jak sie dopisać na tę liste?

Edytowane przez sawikola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sawikola

jak sie dopisać na tę liste?

Ty żartujesz z tym pytaniem, prawda? <załamka>

Tworzysz nowego posta kopiujesz to co jest:

1. Javor_87

2. Vulcan_Genom

3. Tecumthe

i dopisujesz:

4. sawikola i potej operacji całośc wygląda tak:

1. Javor_87

2. Vulcan_Genom

3. Tecumthe

4. sawikola

Teraz skopiuj to do posta w ramach ćwiczeń i zatwierdź.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są jeszcze jacyś chętni na jutrzejszą ustawkę? Jest szansa wbić najtrudniejsze trofiki jak protektorat czy rapid fire lub inne. Ale niestety do tego potrzeba więcej osób, tak żeby dwie drużyny mogły się bez problemu wyszukać. Postaramy się zrobić tak by każda osoba wbiła chociaż jeden trofik. Więc jeśli komuś czegoś brakuje lub ktoś chciałby pomóc, wpiszcie się na listę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja będę się starał być o 22, hs jest, mam któegoś z was w znajomych to się odnajdziemy.pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Panowie mi jest już tylko potrzebna pomoc w protektoracie o ile nie wbije dzisiaj ostatniego ,mam 9/10

jak to wbije to służę wszystkim pomocą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że ustawka była OK. Chyba ludziska protektoraty porobiły tudzież dokończyli, zaczęli inne trofiki :) Generalnie mi się podobało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było sympatycznie i ku mojemu zaskoczeniu udało się zebrać grupkę 10 osób, no i do tego nie było problemów z wyszukaniem się obu drużyn. Zauważyłem, że większość osób nie ma trofika Jack of All Trades (Potrójne Zagrożenie: 3 zabójstwa z broni wybuchowej, 3 z krótkiej i 3 z długiej). Pojawiły się rozbieżności czy trofik wchodzi na wszystkich trybach, czy tylko na starciu. Sprawdziłem i mogę potwierdzić, że trofik można zrobić na każdym trybie. Jeśliby byłyby chętne osoby to myślałem by kolejną ustawkę zrobić konkretnie pod ten jeden trofik, ponieważ jest on dość czasochłonny a większość osób go nie ma.

Puszczam listę, na razie bez konkretnego terminu (bo słyszałem, że może być problem z następnym weekendem). Jeśli zbierze się kilka osób ustalimy dogodny dla każdego termin.

Ustawka do trofika Jack of All Trades:

1. Tecumthe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było sympatycznie i ku mojemu zaskoczeniu udało się zebrać grupkę 10 osób, no i do tego nie było problemów z wyszukaniem się obu drużyn. Zauważyłem, że większość osób nie ma trofika Jack of All Trades (Potrójne Zagrożenie: 3 zabójstwa z broni wybuchowej, 3 z krótkiej i 3 z długiej). Pojawiły się rozbieżności czy trofik wchodzi na wszystkich trybach, czy tylko na starciu. Sprawdziłem i mogę potwierdzić, że trofik można zrobić na każdym trybie. Jeśliby byłyby chętne osoby to myślałem by kolejną ustawkę zrobić konkretnie pod ten jeden trofik, ponieważ jest on dość czasochłonny a większość osób go nie ma.

Puszczam listę, na razie bez konkretnego terminu (bo słyszałem, że może być problem z następnym weekendem). Jeśli zbierze się kilka osób ustalimy dogodny dla każdego termin.

Ustawka do trofika Jack of All Trades:

1. Tecumthe

To ja się dopisuję.

Ustawka (termin do ustalenia) do trofika Jack of All Trades:

1. Tecumthe

2. Vulcan_Genom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Tecumthe

2. Vulcan_Genom

Jeszcze ja..

3.bogda501 ( 99 % pewności - w zależności od terminu)...Jack of All Trades.. mam rozpoczęty...

Edytowane przez Bogda501

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Tecumthe

2. Vulcan_Genom 3. bogda501 4. sawikola

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi