depesz2010 0 Napisano 22 Luty 2011 mam jeszcze takie pytanie gram w my player jestem w polowie sezonu wzieli mnie clevland po kilku spotkaniach w d lague rozegralem ponad 30 meczy i chcialem sprawdzic moje staty mam 25.9pkt na mecz ale w statystykach ligi wogole nie istnieje tylko w klubowych i na mecz rookie tez mnie nie wzieli!!o co chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 23 Luty 2011 mam jeszcze takie pytanie gram w my player jestem w polowie sezonu wzieli mnie clevland po kilku spotkaniach w d lague rozegralem ponad 30 meczy i chcialem sprawdzic moje staty mam 25.9pkt na mecz ale w statystykach ligi wogole nie istnieje tylko w klubowych i na mecz rookie tez mnie nie wzieli!!o co chodzi?? NBA2k10 a dokładniej myplayer jest strasznie zabugowany, musisz zdać se wpierw z tego sprawę. Cavaliers to drużyna z NBA i tam powinieneś sprawdzić. Po drugie, Clev nie wzięło Cię przypadkiem na testy na "7dni" a już pół sezony tam grasz? ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
depesz2010 0 Napisano 25 Luty 2011 wzieli mnie na kontrakt 10 dniowy!!a druzyne jak wchodze to jestem nawet podczas meczu mnie wyswietla bo prowadze s tatach skutecznosci w lidze!!a jak wchodze w staty ligi pkt to mnie nie ma i rookie co miesiac tez leszczy biora a mnie nie ma!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach