ONE 698 Napisano 20 Październik 2009 Ustawki, turnieje itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 20 Październik 2009 (edytowane) Ja właśnie odebrałem swoją kopię zjem jakiś obiad i jestem ready.Hs jest więc jeśli on-line działa ok to jestem gotowy do gry i czekam na wyzwania. Edytowane 20 Październik 2009 przez Siudak83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 20 Październik 2009 Kopia dotrze jutro, ale zagrać będę mógł w piątek dopiero... Jeśli ktoś chętny na łomot online- PSN id HaKaU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobel 0 Napisano 20 Październik 2009 Za często nie gram, ale jutro na pewno będę testował. PSN Wrobcio Ciekawe czy będzie można grać przed premierą, bo niby serwery nieaktywne jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaArCiO 0 Napisano 21 Październik 2009 (edytowane) nie da sie poki co grac sprawdzalem o 7 rano i echo bylo tylko komunikat "your version pes2010 is incompatible" moje PSN id DaArCiO Edytowane 21 Październik 2009 przez DaArCiO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChuckD 18 Napisano 21 Październik 2009 nie da sie poki co grac sprawdzalem o 7 rano i echo bylo tylko komunikat "your version pes2010 is incompatible" moje PSN id DaArCiO tez chetnie pogram po sieci- moj psn id: pat1313 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaliberek 0 Napisano 22 Październik 2009 id: kali_berek walić od rana do wieczora (L4:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
celticmurano 0 Napisano 22 Październik 2009 ID celticmurano zapraszam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 23 Październik 2009 Można mnie dodawać, PSNid: cab1983 wieczory i weekendy Nie wiem jak się organizuje turnieje, bo dopiero się oswajam z grą, ale chętnie dołączę, jak się znajdzie kilku chętnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyba 0 Napisano 24 Październik 2009 PsnID: dybaPL Zapraszam :) Może zorganizujemy jakiś turniej ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ronin23 7 Napisano 24 Październik 2009 PsnID : godofwarehouse i gramy :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reters 1 Napisano 25 Październik 2009 Też chętnie zagram.Psn id:Reters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
celticmurano 0 Napisano 25 Październik 2009 zagra ktos ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracz7MU 28 Napisano 26 Październik 2009 (edytowane) PsnID: Gracz7MU Edytowane 26 Październik 2009 przez Gracz7MU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajner 0 Napisano 26 Październik 2009 Witam Czy ktoś może wyjaśnic na tym forum Jak szukać usera po sieci żeby z kimś zagrac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyba 0 Napisano 27 Październik 2009 (edytowane) WITAM :) ZAŁOŻYŁEM Community :) Nazwa: PS3SITE.PL Password: pl ZAPRASZAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW :) MOŻEMY SIĘ TAM SPOTYKAĆ I GRAĆ RÓWNIEŻ SPOTKANIA MIĘDZY NAMI!!! JAK BEDZIE NASZ DUŻO TO UTWORZYMY LIGE W COMPETITION (WIEC DOLACZAJCIE CZEKAMY) INSTRUKCJA JAK DOŁĄCZYĆ DO NAS :) 1.Wchodzimy w ONLINE 2.Wybieramy z ONLINE MENU OPCJE COMMUNITY 3.DAJEMY SEARCH WPISUJEMY PS3SITE.PL 4.PODAJEMY HASŁO: pl 5.I WITAMY CIĘ W COMMUNITY Edytowane 27 Październik 2009 przez dyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 27 Październik 2009 Dobra opcja z tym community... postaram się w weekend dołączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyba 0 Napisano 27 Październik 2009 Dobra opcja z tym community... postaram się w weekend dołączyć Wiem że dobra tylko widzę że nikt się nie pali żeby po dołączać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lingerine 18 Napisano 27 Październik 2009 też postaram się dołączyć, w ISSa grałem już na psx, teraz pora na cos nowszego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyba 0 Napisano 27 Październik 2009 (edytowane) Jak będzie nas 10 osób to odpalamy LIGE :) WIEC ZAPRASZAM DO PS3SITE.PL COMMUNITY :D Edytowane 27 Październik 2009 przez dyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goozala 0 Napisano 27 Październik 2009 PsnID : goozala69 dodawać do znajomych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 27 Październik 2009 Wiem że dobra tylko widzę że nikt się nie pali żeby po dołączać :) Jestem in :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyba 0 Napisano 27 Październik 2009 Jestem in :D To miło jest już nas 6 :) Czekamy na reszte ;) Proponuje dzisiaj spotkanie w community o 19.30? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajner 0 Napisano 27 Październik 2009 Siudak Gramy ?? Jestem w Community PS3SITE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tresor 4 Napisano 27 Październik 2009 dodawać co prawda jeszcze grac nei moge ale jutro moja kopia gry powinna juz byc psn id : pancio82PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach