EndarSeth 171 Napisano 10 Listopad 2010 Trudność z challengami w jedynce polega na tym, że nie można sejwować w trakcie. Włączasz = przechodzisz wszystko. Więc zarezerwuj sobie jakieś...2 godziny. Jak jesteś niezły/a. Ostatni challenge jest... wyzwaniem :) cierpliwość.. Dwa razy go przeszedłem w życiu, i nigdy więcej.....ever. Obadaj na yt sposoby jakimi ten challenge robili. Powodzenia! I pamiętaj, padem rzucaj w łóżko, celując w we wcześniej ułożone poduszki (zrób z nich taką miseczkę). Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akardo 7 Napisano 11 Listopad 2010 Dzisiaj zdobyłem pierwszą moją platynę za GoW. :happy: Challenge są proste a 10... jest do przejścia . Tak jak napisał EndarSeth trzeba zobaczyć na YT jak je przechodzili i najlepiej zostawić na 10 Rage of Gods. Grę udało mi się ukończyć w 3,5 godziny, grałem przebraniem krowy co daje nieograniczoną manę. Reszta trofeów wpadła sama gdy przechodziłem grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatnia 6 Napisano 11 Listopad 2010 w GoW1 sa latwiejsze niz w GoW2.. w GoW1 mialem problem z 3 wyzwaniami i musialem spojrzec na YT.. ostatnie wyzwanie nie jest takie trudne.. tak jak na YT - blok i kwadrat i prawie wszyscy gina przez wypadniecie.. w GoW2 jest trudniej ale mozna na spokojnie robic kazde (sa savy).. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom0803 0 Napisano 15 Listopad 2010 (edytowane) Witam. Mam problem z wyzwaniami bogów challenge 7 czyli ostatni w GOW 2. Oglądam filmiki na YT i niestety nie mogę dożyć do tego śpiącego kolosa. Jakie mieliście sposoby na ten challenge?? Edytowane 15 Listopad 2010 przez tom0803 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akardo 7 Napisano 15 Listopad 2010 U Ciebie ten minotaur spał? Zobaczyłem na YT na filmikach i tam minotaur też śpi. To dziwne bo mnie atakował od początku. :happy: W tym wyzwaniu najlepiej atakować magią jeżeli Ci nie zależy na bonusie. Podejdź do kolosa ale nie za blisko i systematycznie atakuj tymi prądami Kronos Rage. Będzie obrywać większość przeciwników i kolos. Tylko musisz uważać na jego ataki obszarowe więc nie stój za blisko. Gdy atakujesz prądami przeciwnicy nie atakują więc możesz dodatkowo walić ich z broni. Na pewno Ci się uda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
casey0 0 Napisano 15 Listopad 2010 Wiem ze tematy pewnie byly ale krotko zapytam dla cierpliwych. Jak mam PS3 Slim 250gb z wrzesnia tego roku to czy God Of War I i II mi pojda na tej konsoli. W PS store jest collection god i sie zastanawiam. Dzieki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom0803 0 Napisano 15 Listopad 2010 Wielkie dzięki Akardo :thumbsup:. Zrobiłem tak jak napisałeś użyłem od razu Kronos Rage i poszło bez większych problemów platyna wpadła Ten Minotaur spał od początku chyba że któryś z przeciwnków wpadł na niego to wtedy się budził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 16 Listopad 2010 ... czy God Of War I i II mi pojda na tej konsoli ... God Of War 1 i 2 z PS2 nie pójdą na Slimce 250Gb :no: Musisz zaopatrzyć się w wydanie na Ps3 czyli God Of War Collection (dwie części na jednej płycie). Ewentualnie zakupić wersję z PsStore - ta również jest dedykowana do Ps3. Gorąco zachęcam :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
musiol10 1 Napisano 20 Listopad 2010 Witam! Mam problem z pucharkiem Blowin' Your Wad w GoW 2! Niemoge ulepszyc wszystkich broni na max poniewaz niemam tylu red orbs. Może ktoś poda jakiś sposob jak je zdobyc. Jakiś glitch może? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peter667 0 Napisano 20 Listopad 2010 @musiol Podczas wyzwania tytanów można zdobyć sporo orbów. Sam właśnie tam doszlifowałem swoje bronie(w trakcie robienia 3 pierwszych wyzwań). Apropo wyzwań zatrzymałem się na czwartym (należy chronić tłumacza), dla mnie to jest jakaś porażka, siędze już przy nim 3h i NIC, strasznie mnie to irytuje gdy pod sam koniec robi sie dość tłoczno i jak nie brakuje mi HP, to tłumacz umiera. Widziałem filmik na YT, ale tam facet korzysta z Athena Blade, ja raczej nie jestem zwolennikiem tej brony i nie umiem dobrze sie nia poslugiwać. Nawet takiego problemu nie sprawiło mi 10 challange w pierwszej częśći. FTC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 20 Listopad 2010 Ja z tlumaczem tez sie meczylem, a pozniej nastepnego dnia jak usiadlem to zrobilem go za drugim podejsciem, najlepiej ochlonac.. Nie polecam wyzwan jak ktos chce rzucic palenie tak jak ja :/ Ja sie mecze z 6 i czuje ze 7 bedzie masakra:/ ma ktos jakis rozsadny pomysl? jedyne co ogladalem na youtubie to inaczej wyglada bo sa gdzies na bagnach:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akardo 7 Napisano 21 Listopad 2010 Akurat wyzwanie z tłumaczem jest proste, wystarczy cały czas zwalniać czas. Gdy zwolnimy czas przeciwnicy są bardzo wolni a my mamy chwilę aby ich atakować, gdy czas wraca do normy, znowu zwalniamy i tak w kółko. Mi się udało zaliczyć to wyzwanie z bonusem, chociaż bonus i tak do niczego nie potrzebny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peter667 0 Napisano 21 Listopad 2010 U mnie to tak wygląda że w końcowym etapie tego challanga robi się tłoczno pod posągiem i L1 + R1 nie dziala. Próbuje spam L2, ale nie mam aż tyle manny i cyklopy się całkiem dobrze trzymają. No nic pozostaje mi próbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 21 Listopad 2010 Nie ma paniki skoro tak wielu osobom się udało (w tym również mnie) to jest to do zrobienia. Sugeruję oglądanie filmików z YT, bez nich na pewno nie dałbym rady z kilkoma challengami. Zaczynałem je wręcz od d... strony bez szansy na powodzenie. Pocieszę Was jedynie że w GOW III challenge są mega proste i spokojnie można je ogarnąć w mniej więcej 40 minut :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 5 Grudzień 2010 Heh, mam przyjemność grania w GoW I wcześniej na czarnuli bez trofeów, teraz na peestrójce z trofeami. Już 26 wskoczyło, ale postaram się wymasterować na 100 % :) Gierka dzięki odświeżeniu otrzymała drugie życie ;) a potem trzeba zająć się częścią II Pozdro ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 11 Grudzień 2010 !@#$%^&*(@#$%^&*( challenges of the gods !@#$%^&*() no ale po długich a ciężkich wreszcie wpadło. Najgorsze to chyba wyzwanie 10, trochę mała ta platforma ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan1eeL 0 Napisano 11 Grudzień 2010 Wyzwania w 1 są frustrujące, ale dla mnie najgorszym wyzwaniem była walka, w której nie mogłeś się dać trafić, a 10 wyzwanie było o wiele prostsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 11 Grudzień 2010 (edytowane) Challenge - prościzna :D Heh, raz grałem 4 godziny, do 2 w nocy chyba, myślałem, że pad roztrzaska się o tv robiąc zadanie 10 :) na drugi dzień wstałem, po pracy na spokojnie walnąłem wszystkie zadanka po kolei w nieco ponad godzinkę :) Teraz zostało mi tylko przejście gierki poniżej 5 godzin i będę miał pierwszą platynkę na koncie. Z tego co czytałem zadanie jest proste, mam już strój krowy i tylko lecę przed siebie razem z piorunkami :) P.S. dla mnie zadanie w którym nie można było otrzymać hit'a było proste :) Skok i L1 + O, nikt nawet do mnie nie zdążył podejść. EDIT :) OŁ JEEE :D "straciłem dziewictwo" mam już swoją pierwszą platynkę, właśnie dzięki God of War :D Edytowane 12 Grudzień 2010 przez Link396 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrykos 21 Napisano 18 Grudzień 2010 Strój krowy dostaje się po przejściu gry na obojętnie jakim poziomie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 18 Grudzień 2010 Po ukonczeniu wyzwan. Samo przejscie gry nic nie daje 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 18 Grudzień 2010 Mi zostało jeszcze tylko przejście na najtrudniejszym poziomie trudności, żeby odblokować jakieś tam 2 filmiki i 2 sekretne wiadomości, szkoda że w God Mode nie można używać tych specjalnych strojów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo939 29 Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) Witem może ktoś mi odpowie jestem przy ostatniej sekwencji z aresem i mam pytanie dlaczeog on jest w ch.. trudny??? na easy no bez przesady Jaką macie taktyke bo za pierwszym przejściem pokonałem go bez większych problemów a tera sie mecze nie miłosiernie z kostiumem krowy Edit. Dobra udało sie, Platynka w God of War Edytowane 19 Grudzień 2010 przez sebo939 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jankes14 7 Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) Witam. Mam problem. W GoW 1 zabiłem 3 syreny na pustyni, a trofik nie wpadł. Miał ktoś taką sytuację? EDIT: Trofeum wpadło, nie ogarnąłem, że potem są jeszcze syreny do pokonania Edytowane 25 Grudzień 2010 przez Jankes14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrykos 21 Napisano 25 Grudzień 2010 Oczy gorgony i pióra feniksa, ile dokładnie jest tych itemków by wpadło trophy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinho1916 17 Napisano 25 Grudzień 2010 Myślisz, że ktoś pamięta? :rolleyes: Możesz wejść na filmiki w YT i policzyć :pardon: A co do zbieractwa to nie trzeba zbierać wszystkich piórek i oczów. Można mieć jakieś minimalne braki, ale nie pamiętam dokładnie ile. :sweat: Mnie te trofiki za zbieractwo powpadały po jednym przejściu gry, wystarczy być spostrzegawczym W razie problemu możesz wesprzeć się filmikami z YT. Pozdrawiam :no: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach