Emir 2 Napisano 5 Listopad 2009 Modern Warfare 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 5 Listopad 2009 Chętnie pogram w MW2 ;) Headset będzie 10 ;) ID: CzarekKielczanin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 5 Listopad 2009 (edytowane) XFPS juz zamowiony, headset jest. przy MW spedzilem ladnych kilka miesiecy na blaszaku. a po MW2 ide do blockbustera 10go, bedzie otwarty od polnocy :) Edytowane 5 Listopad 2009 przez MackuCHWDP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 5 Listopad 2009 XFPS juz zamowiony No to będziesz "ownił" konsolowców z ich niewygodnymi padami co? Blaszak się spalił, czy bez dedyków to już nie to samo? :pirate: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cr@zy 2 Napisano 5 Listopad 2009 Również będe pykał, jak tylko będzie, już zamówione ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 5 Listopad 2009 Będę grał i ja - mam nadzieję, że 10 będę mógł odebrać preordera :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio 0 Napisano 6 Listopad 2009 Ja juz gram dzieki preorder,dzieki zavvi ID:pio_84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 6 Listopad 2009 (edytowane) Kupuje 10ego ID: Fuviks Edytowane 6 Listopad 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry-ex 6 Napisano 6 Listopad 2009 Jeszcze parę dni i znów będę miał wyjęte co najmniej 26 pełnych dni w MW 2. Jeżeli starczy mi miejsca do dopisujcie mnie do frendsów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 6 Listopad 2009 No to będziesz "ownił" konsolowców z ich niewygodnymi padami co? Blaszak się spalił, czy bez dedyków to już nie to samo? :pirate: Nie oplaca mi sie ulepszac blaszaka, bo wlasciwie jesli mialbym to robic to chcialbym to zrobic od poczatku. Czyli koszta A pozatym to przyzwyczailem sie do grania na 40 calach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
devi2006 0 Napisano 7 Listopad 2009 (edytowane) Witam , Ja też już gram od wczoraj i muszę powidzieć że gra wymiata pod każdym względem ( chociaż tych nalotów to niewiem czy nie za dużo jak na raz może być ) :biggrin: Ale dla mnie najważnisze , że skończyło się HOST END THE GAME ( jak host wychodzi to automatycznie szuka nowego wśród graczy).Oczywiście masa nowej broni , dodatków , perków itd. A killstraików to już chyba nic nieprzebije. Ogólnie KOSMOS . :thumbsup: Edytowane 7 Listopad 2009 przez devi2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sndwwa 1 Napisano 7 Listopad 2009 mnie tak samo możecie dopisać , gram w weekendy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adek66 2 Napisano 7 Listopad 2009 ja rowniez 10 biegne po moja kope mw2 wiec jak ktos chetny do wspolnej gry to dodawac mnie. psn id: adek66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 7 Listopad 2009 pisze sie na to ID: DizzY-WolF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Hmm myśle że każdy kto kupi grę 10-ego będzie chciał pograć na multi a że 11 Listopada jest wolny to we Wtorkowy wieczór można by było powalczyć wspólnie (za Polskę :PP ) Mogę Hostować tylko teraz trzeba ustalić o której zaczynamy i jaki tryb gry co wyłączyć ,a co zostawić Edytowane 8 Listopad 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Podpisuję się pod tym ;) Proponuję HC TDM na mapie - Derail ;) Godzina 21-22 ?? ID: CzarekKielczanin - dodawać;) Edytowane 8 Listopad 2009 przez cezzar997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio 0 Napisano 8 Listopad 2009 tak jak by ktos nie wiedzial to przy stacjonarnym karabinie L1 rozkreca lufe bez strzelania,a jak juz ktos sie nadzieje R1 i odrazu jazda gra wymiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 8 Listopad 2009 Jeżli dorwię tę grę w dniu premiery to chyba całą noc zarwię na graniu w multi :biggrin: Za single to się dopiero później zabiorę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 8 Listopad 2009 Podpisuję się pod tym ;) Proponuję HC TDM na mapie - Derail ;) Godzina 21-22 ?? ID: CzarekKielczanin - dodawać;) Proponował bym zacząć jakoś 19-20 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 8 Listopad 2009 Dla mnie bez różnicy ;) Jednak nie wszyscy mogą grać już o tej porze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 8 Listopad 2009 Takie pytanie do moderatorow, czy powstanie moze osobny dzial cos ala Killzone 2 dla MW2 ? na pewno wiele by to pomoglo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 8 Listopad 2009 Takie pytanie do moderatorow, czy powstanie moze osobny dzial cos ala Killzone 2 dla MW2 ? na pewno wiele by to pomoglo :) Nie glupi pomysl.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 8 Listopad 2009 mw2 na pewno znajdzie tu wiele fanow i ludzi grajacych, 1 temat to mimo wszystko za malo, takze jakby co rozwazcie to :) z gory dzieki za zainteresowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
infinity 2 Napisano 8 Listopad 2009 Ja też byłbym za oddzielnym działem dla serii Call of Duty z poddziałami MW, WaW, MW2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMan X 0 Napisano 8 Listopad 2009 Witam , Ja też już gram od wczoraj i muszę powidzieć że gra wymiata pod każdym względem ( chociaż tych nalotów to niewiem czy nie za dużo jak na raz może być ) :biggrin: Ale dla mnie najważnisze , że skończyło się HOST END THE GAME ( jak host wychodzi to automatycznie szuka nowego wśród graczy).Oczywiście masa nowej broni , dodatków , perków itd. A killstraików to już chyba nic nieprzebije. Ogólnie KOSMOS . :thumbsup: no to devi gramy we wtorek. powinienem byc na dluzej przed 23.00 pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach