cezzar997 1 Napisano 9 Listopad 2009 AlucardMZ,to pewne z tymi statystykami ?? No to trzeba będzie jutro ostro wziąć się do pracy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beta1969 1 Napisano 9 Listopad 2009 AlucardMZ,to pewne z tymi statystykami ?? No to trzeba będzie jutro ostro wziąć się do pracy Ja już się wziąłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PERSONAnonGRATA 0 Napisano 9 Listopad 2009 statystyki staytystakmi,jest 16 map multi i te osoby ktore juz ostro nabijja fragi jutro bede robili z tzw "swiezakami "tzw masakre,jasne to sie szybko wyrowna skil itp ,ale sama ta sytuacia jest ostro irytujaca IMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drek91 0 Napisano 9 Listopad 2009 Czuję tą lipę jutro pojawiasz sie i znikasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 9 Listopad 2009 Pogramy 2 dni,wszystko się wyrówna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczorl 0 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Już się tak nie napinajcie na tych co kupili grę kilka dni temu. Za co niby infinity ward miałoby ich karać ? Za to że samo włączyło serwery przed premierą ? I tak się teraz nie mogę wbić :confused: na serwer Edytowane 9 Listopad 2009 przez kaczorl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silenthill 19 Napisano 9 Listopad 2009 nie wiem jak Wy ale ja się nie potrafię na żaden serwer wbić, da się ominąć ten matchmaking? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 9 Listopad 2009 Wlasnie wrocilem z BB, masakra tam poprzebierani w moro, w calym sklepie siatka maskujaca i pelna sterta gier. O tyle dobrze ze zaklepalem sobie hardened wersje bo byla a ostatnia, ale niestety za niespelna poltorej godziny musze jechac odebrac gre gdyz nie chcieli wydawac teraz nikomu. Nonsens jak dla mnie ale coz.... Cena tez powala, zwykla wersja 45F, hardened 55. Takze Panowie, jesli jest ktos chetny to zapraszam po polnocy, bo ja dzisiaj do rana :))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaliberek 0 Napisano 9 Listopad 2009 Dzisiaj widziałem jak najlepszy w Domination koleś z 3 lvl nabił 55 fragów, podczas gdy reszta (w tym ci z wysokim levelem) nie przekroczyła 25. Także bronie i perki zdobyte 3 dni wcześniej to nie wszystko. Liczy się skill. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drek91 0 Napisano 9 Listopad 2009 no jeszcze 40 min u mnie to znaczy w uk i jestem w sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 10 Listopad 2009 (edytowane) chetny ktos na spec opa w co-op mode? ktos kto ma HS? jesli tak dodajcie mnie i jedziemy, Panowie ta gra jest po prostu zajebista. Edytowane 10 Listopad 2009 przez MackuCHWDP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 10 Listopad 2009 ID: Smoqu Jak ogarne singla to chetnie zagram po multi wiec mozecie wysylac invy. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Listopad 2009 (edytowane) dobra ja już gram dopiero co jestem online cały ranek netu nie miałem xDD ( rachuneczek ;s) jak coś to dobijać ;P możecie się normalnie do kogoś na mecz połączyć? bo mi piszę jak dostaje invite od kogoś "sesja gry, do ktorej cie zaproszono jest juz niewazna" Edytowane 10 Listopad 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 10 Listopad 2009 "sesja gry, do ktorej cie zaproszono jest juz niewazna" co jest ?? Też tak macie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cugaro 0 Napisano 10 Listopad 2009 PSN: cugaro Mam HS Dodawac z dopiskiem MW2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Listopad 2009 "sesja gry, do ktorej cie zaproszono jest juz niewazna" co jest ?? Też tak macie ? Tak też tak mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 10 Listopad 2009 U mnie działa jak narazie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Listopad 2009 "sesja gry, do ktorej cie zaproszono jest juz niewazna" co jest ?? Też tak macie ? wiele osob tak ma, coz, czekamy az IW to naprawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taurenoid 0 Napisano 10 Listopad 2009 w piatek kupuje mw2 mozecie mnie zapraszac mam headseta, a w piatek dlatego, ze chce tanio kupic w realu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drek91 0 Napisano 10 Listopad 2009 Jade Panowie jak nic level 19 już heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szelix 3 Napisano 10 Listopad 2009 |_Crazy_| . pio_84 . Fuviks harry-ex . SNDWWA . adek66 . DizzY-WolF . CzarekKielczanin . MaaaziuPL . kagannpwnz . Pawel22dragon . hapnik . Zguto ronghar . kali_berek . szymuR . wsz231 . DaArCiO . Legionista . MoriOmega . Domin15 . PERSONAnonGRATA . beta1969 . kaczorl . jarek_ka5 . Smoqu . cugaro . Poket . Lda77 . hapnik . TheStormCrusher . Fayabusa ArczX Taka mała aktualizacja, brakuje paru osób ;/ bo robiłem to w takim zestawieniu, że kopjuje nicki do worldpada i później drukuje, a osoby z pamięci które mam nie dodałem. Robię ten spojler po to, żeby każdy poszedł moimi śladami i zaczął dodawać wszystkich, dlaczego? Nie sposób nie znaleść kogoś do gry w squadzie, z HS'em czy bez, ważne, że POLAK [; Więc sprężać się i dodawać nicki se spojlera, i polecam też przeglądniecie tematu. ID: szelix82a ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyraf 0 Napisano 10 Listopad 2009 Ja również chętnie pogram z rodakami :biggrin: niestety nie posiadam jeszcze HS :confused: ID: zyraf :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 10 Listopad 2009 szkoda ze zbugowane invity, miejmy nadzieje jak najkrocej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drek91 0 Napisano 10 Listopad 2009 porażka z tymi zaproszeniami straszna i ciągle error, ale jak juz sie dostaniesz to jazda pełna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KavertPL 1 Napisano 10 Listopad 2009 Chętnie też zagram choć na chwilę obecną nie posiadam HS ale postaram się jak najszybciej skombinować. ID: KavertPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach