rivel88 0 Napisano 5 Grudzień 2009 Jeszcze tylko 2 misje do platyny: snatch and grab i wetwork. Ktos chetny do pomocy?? PSN ID: luuki1990 Ja jestem chętny do tych misji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luuki1990 0 Napisano 5 Grudzień 2009 Ja jestem chętny do tych misji :D rivel88 wiem ze jestes chetny bo prawie wszystkie misje z toba przeszedlem, problem w tym ze jak ja jestem to ciebie nie ma i odwrotnie :P taki pech :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 6 Grudzień 2009 No i PLATYNA :biggrin: wpadła szczególnie chciałem podziękować YourFloody za wytrwałość i wzorową współpracę inaczej nic by z tego nie było . Najtrudniejsza misja to oczywiście Mokra Robota jedyna moja rada to żeby na końcu robić wyłam jednymi drzwiami razem są zdecydowanie większe szanse na powodzenie . Wszystkim życzę powodzenia i pozdrawiam :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YourFloody 0 Napisano 6 Grudzień 2009 Platynka wkoncu wpadla, dzieki wojtekg za gre i wytrwalosc (w sumie gralismy 7 godzin). Zycze powodzenia w przechodzeniu Spec Ops Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwas 1 Napisano 7 Grudzień 2009 Po wielu godzinach spedzonych przy grze nareszcie udalo mi sie pokonac spec ops ^^ Wiekszosc misji da sie przejsc samemu tak jak to robilem ale i tak we 2 jest o wiele latwiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Halepice 0 Napisano 8 Grudzień 2009 Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł w m.in. "weż i uciekaj", "wojenna jazda", "eksplozja" Kto chętny pomoc piszczie do :Halepice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 8 Grudzień 2009 witam potrzebuje pomocy w misji ,,eksplozja,, jakiś chętny? ID:lil_imik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GODLIKE Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) Witam, poszukuję osoby, która pomoże mi zrobić Przeciwpancernego i Mokrą Robotę. Tak wypadło, że druga osoba zrezygnowała ze zgarnięcia kompletu. EDIT: Dodam, że tylko tego brakuje mi do platyny, więc tym bardziej prosiłbym o pomoc w wykonaniu tych misji. Sam pomagałem innym (większość misji ukończona od 2 do 4 razy), więc nie jest tak, że tylko ''korzystam''. Edytowane 8 Grudzień 2009 przez GODLIKE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jashi 0 Napisano 9 Grudzień 2009 Witam Jestem chętny do pogrania w ops nawet od początku wszystkie misje mam awkors hs. Jestem początkującym konsolowcem ale daje rade. Moje id: jashi jestem zazwyczaj zawsze po 17.30 do oporu a w weekendy różnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luuki1990 0 Napisano 9 Grudzień 2009 (edytowane) Witam, poszukuję osoby, która pomoże mi zrobić Przeciwpancernego i Mokrą Robotę. Tak wypadło, że druga osoba zrezygnowała ze zgarnięcia kompletu. EDIT: Dodam, że tylko tego brakuje mi do platyny, więc tym bardziej prosiłbym o pomoc w wykonaniu tych misji. Sam pomagałem innym (większość misji ukończona od 2 do 4 razy), więc nie jest tak, że tylko ''korzystam''. mi tez pozostala mokra robota do platyny, jesli jestes chetny to daj znac id: luuki1990 edit: platyna juz jest a mokra robote sam przeszedlem za 2 razem Edytowane 10 Grudzień 2009 przez luuki1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
futszak 0 Napisano 10 Grudzień 2009 Jak ktoś by miał czas to ja też mogę zagrać id: futszak przeważnie jestem w domu po 15:00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 12 Grudzień 2009 Witam, jak ktoś miałby ochotę pograć w special ops od początku to PSNid: lukaszasada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachu456 0 Napisano 12 Grudzień 2009 Jeżeli ktoś jest chętny to id: stachuu_PL, wymagam tylko headseta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 12 Grudzień 2009 Codzienne będę o 18:00 - 19:00. Potrzebuję pomocy w Spec Ops. Mój PSNid: TalkO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek13 0 Napisano 12 Grudzień 2009 Siema szukam kogoś kto dobrze gra w mw 2 w operacje specialne brakuje 4 misji do platynki.Chętni pisać : piotrek1333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dabrusdan 1 Napisano 12 Grudzień 2009 Kto gra od początku??nie jestem zajebisty,ale nie niechce mi sie samemu tego przechodzic szkoda czasu jak mozna online łupać.Dajcie info na pw dogadamy sie co do godziny:Djestem dzisiaj cały czas dostepny ale wiecznie na necie nie bede siedział:Dpozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 12 Grudzień 2009 Już zaliczonych 11 misji na weteranie, czyli 33 gwiazdki, niemal połowa. Dzisiaj grałem z kumplem - godzinę się męczyliśmy nad jedną misją we dwoje, a po jakimś czasie przeszedłem sam za pierwszym razem. Dziwne :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dabrusdan 1 Napisano 13 Grudzień 2009 (edytowane) Kto gra od początku wpisujcie Dabrusdan mam tylko 1 zadanie na weteran. Edytowane 13 Grudzień 2009 przez Dabrusdan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubus123 9 Napisano 13 Grudzień 2009 Kto gra od początku wpisujcie Dabrusdan mam tylko 1 zadanie na weteran. posłałem inva :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomeklis 0 Napisano 13 Grudzień 2009 ja mam 38 gwiazdek. Głównie Alpha i Bravo, jak ktoś chce zagrać na Weteranie to zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 14 Grudzień 2009 (edytowane) powiem wam jedno że śmiało można cisnąć samemu tylko trzeba być cierpliwy i mieć taktykę oczywiście we dwoje jest sporo łatwiej zwłaszcza jeżeli gramy z graczem który ma dobrego skilla wiem po sobie na początku wydawało mi się to niemożliwe przejść na weteranie ale wystarczy obejrzeć parę filmików na youtube a gra staje się dużo łatwiejsza! przyznam się śmiało że nie wszystkie misje udało mi się przejść samemu i chciałbym podziękować graczom Ergal i YourFloody za pomoc! no i jeszcze jedno pierwsza platyna wpadła! Edytowane 14 Grudzień 2009 przez lil_imik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcslonik 0 Napisano 15 Grudzień 2009 (edytowane) Witam Poszukuje osoby która pomoże w zrobieniu Snatch&Grab i Wetwork (Veteran) Osoby tylko z HS Mój nick na PSN: McSlonik - głównie wieczorami Edytowane 16 Grudzień 2009 przez mcslonik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 15 Grudzień 2009 Potrzebuje cierpliwego gracza do Spec Opsów, gdyż mój internet nie jest zbyt stabilny i może rozłączać :( Mam ukończone pierwszych pięć misji na 3 gwiazdki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 16 Grudzień 2009 Potrzebuje cierpliwego gracza do Spec Opsów, gdyż mój internet nie jest zbyt stabilny i może rozłączać :( Mam ukończone pierwszych pięć misji na 3 gwiazdki. Ja się piszę, cierpliwy jestem - możemy się ustawić na piątkowy/sobotni wieczór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Grudzień 2009 Mam SpecOps 100%. Chciałem podziękować jashi i Chipolek za wytrwałośc! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach