Gość D154573R Napisano 17 Czerwiec 2010 bzykacz gdzie złożyłeś zamówienie i czy można je anulować i całą kasę zwracają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OwlPL 33 Napisano 17 Czerwiec 2010 Na Xboxa beta dopiero w przyszłym tygodniu, mam nadzieje że na PS3 będzie bez opóźnień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 17 Czerwiec 2010 bzykacz gdzie złożyłeś zamówienie i czy można je anulować i całą kasę zwracają? Na gram.pl, można anulować. Nawet jak weźmiesz kod. Miło by było jednak nie musieć anulować ;). Na Xboxa beta dopiero w przyszłym tygodniu, mam nadzieje że na PS3 będzie bez opóźnień. Na razie nic na to nie wskazuje :ok:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość D154573R Napisano 17 Czerwiec 2010 Złożyłem zamówienie i nie widzę tego kluczą ;) To jest to UL********? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 17 Czerwiec 2010 Nie to jest numer zamówienia mósisz czekać aż na email przyślą ci potwierdzenie zamówienia czas maks to 7 dni pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 17 Czerwiec 2010 Złożyłem zamówienie i nie widzę tego kluczą ;) To jest to UL********? Nie, to jest nr zamówienia. Moje zamówienia- Zamówienie nr XXXXXXXXXX: złożone Cz, 17.06.2010, niepotwierdzone (Informację z prośbą o potwierdzenie zamówienia, prześlemy Tobie na 7 dni przed najbliższym możliwym terminem jego realizacji), pobierz swój klucz Chodzi o tą ostatnią frazę, może się ona pojawić na kilka h, albo od razu jest. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 17 Czerwiec 2010 Ciekawe kiedy odpalą tą betę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 17 Czerwiec 2010 Nie, to jest nr zamówienia. Moje zamówienia- Zamówienie nr XXXXXXXXXX: złożone Cz, 17.06.2010, niepotwierdzone (Informację z prośbą o potwierdzenie zamówienia, prześlemy Tobie na 7 dni przed najbliższym możliwym terminem jego realizacji), pobierz swój klucz Chodzi o tą ostatnią frazę, może się ona pojawić na kilka h, albo od razu jest. Pamiętajcie że to co otrzymacie to klucz aktywacji na http://www.medalofhonor.com/beta tam po wpisuaniu strona wygeneruje klucz dopiero na wybraną konsolę teraz tylko czekać aż uaktywnią możliwość wpisania i jazdaaaa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 17 Czerwiec 2010 Pamiętajcie że to co otrzymacie to klucz aktywacji na http://www.medalofhonor.com/beta tam po wpisuaniu strona wygeneruje klucz dopiero na wybraną konsolę teraz tylko czekać aż uaktywnią możliwość wpisania i jazdaaaa. Niby od 17 miało być ..... a ja sie zastanawiam gdzie to wpisać ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 17 Czerwiec 2010 48h trzeba czekać od zakupu na gr..y.pl potem zostanie wygenerowany klucz na koncie który trzeba wpisać na stronce MoHa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 17 Czerwiec 2010 ultima wysłała po godzinie jak się upomniałem, czekamyyyyyy!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 17 Czerwiec 2010 48h trzeba czekać od zakupu na gr..y.pl potem zostanie wygenerowany klucz na koncie który trzeba wpisać na stronce MoHa MAm nadzieje że stronka ruszy dzisiaj ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 17 Czerwiec 2010 (edytowane) ultima wysłała po godzinie jak się upomniałem, czekamyyyyyy!!!! Hehe ja dostałem około po 3 minutach od złożenia zamówienia;] Bo akurat byłem na czacie z przeuprzejmą Panią Agnieszka;] @down - tak jasne;] swoją drogą kiedy oni uaktywnią wpisywanie kluczy;/ Edytowane 17 Czerwiec 2010 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 17 Czerwiec 2010 (edytowane) za takie flirty to powinni ci cenę zwiększyć za MOHa....ehhh @up o 18:00 zacznę się już wściekać... Edytowane 17 Czerwiec 2010 przez bartas28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchello 1 Napisano 17 Czerwiec 2010 Ja swój klucz na g.pl otrzymałem b.szybko. Kto chętny pograć w betę dodawać do znajomych Marchello_PL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siux 8 Napisano 17 Czerwiec 2010 Chyba puszcza to w srodku dnia czasu amerykanskiego, czyli troche sobie chyba jeszcze poczekamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 17 Czerwiec 2010 (edytowane) Ja swój klucz na g.pl otrzymałem b.szybko. Kto chętny pograć w betę dodawać do znajomych Marchello_PL :) to samo tutaj kosciarz Siux tez tak myślę tam jest teraz +- 10 rano dopiero;/ a uruchomią o może gdzieś koło 16 ( choć mam nadzieje że za 5 minut) czasu ichniego więc bęc pęc jeszcze troche. Edytowane 17 Czerwiec 2010 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siux 8 Napisano 17 Czerwiec 2010 U nas bedzie pewnie jak z beta uncharted 2, pojawi sie dopiero kolo 22.00 - w tych granicach. Ale to najczarniejszy scenariusz, rownie dobrze moge sie mylic i zaraz sie nam pojawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 17 Czerwiec 2010 Proponuję zrobić listę graczy chętnych pograć od pierwszych minut pojawienia się bety PSN ID only 1. bartasblack 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość D154573R Napisano 17 Czerwiec 2010 Wszędzie trzeba zapłacić za pre-order. Na gram.pl jest informacja, że płatność na 7 dni przed premierą. Dziwnie ;) Szkoda, że ja akurat klucza nie dostałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 17 Czerwiec 2010 Proponuję zrobić listę graczy chętnych pograć od pierwszych minut pojawienia się bety PSN ID only 1. bartasblack 2. kosciarz 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchello 1 Napisano 17 Czerwiec 2010 Proponuję zrobić listę graczy chętnych pograć od pierwszych minut pojawienia się bety PSN ID only 1. bartasblack 2. kosciarz 3. Marchello_PL 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OwlPL 33 Napisano 17 Czerwiec 2010 Proponuję zrobić listę graczy chętnych pograć od pierwszych minut pojawienia się bety PSN ID only 1. bartasblack 2. kosciarz 3. Marchello_PL 4.OwlPL 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 17 Czerwiec 2010 Proponuję zrobić listę graczy chętnych pograć od pierwszych minut pojawienia się bety PSN ID only 1. bartasblack 2. kosciarz 3. Marchello_PL 4.OwlPL 5. ultimatume2 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 17 Czerwiec 2010 Proponuję zrobić listę graczy chętnych pograć od pierwszych minut pojawienia się bety PSN ID only 1. bartasblack 2. kosciarz 3. Marchello_PL 4.OwlPL 5. ultimatume2 6. wojcik_dan 7. 8. 9. 10. 11. 12. ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach