Andrzej1832 0 Napisano 21 Maj 2011 Gra ktos jeszcze na multi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 22 Maj 2011 Gra ktos jeszcze na multi ?? Pełne serwery, nawet na hardcore. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej1832 0 Napisano 22 Maj 2011 chcialbym kupic medala ale moja najwieksza obawa jest to ze juz bedzie malo osob gralo i sobie nie pogram. Polecacie te gre czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ricky 15 Napisano 22 Maj 2011 No przecież napisał Ci wyżej, że serwery są pełne Co z resztą potwierdzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej1832 0 Napisano 22 Maj 2011 Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 22 Maj 2011 No przecież napisał Ci wyżej, że serwery są pełne Co z resztą potwierdzam. ostatnio gram w godzinach przedpołudniowych, to jest tak 1,5k graczy online, w godzinach wieczornych jest chyba nieco ponad 2k, także jest z kim pograć ... ogólnie gram teraz trochę moh i bc2, no i multi w moh jest bardziej dynamiczne, głownie przez mniejsze mapki, łatwiejsze do ogarnięcia (z miejsca wiadomo kto swój a kto przeciwnik, w bc2 mam problem z rozpoznaniem snajperów są niemal identyczni :)), może dice w bf3 zadowoli strategów i miłośników deathmatchów :) a i bark online passa w niczym nie dyskryminuje graczy bo oferuje zaledwie 2 mapki, jeżeli dobrze pamiętam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ricky 15 Napisano 22 Maj 2011 @Up Twoi zawsze są oznaczeni na zielono bądź niebiesko, więc co to za problem odróżnić swoich od wroga? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tricker20PL 1 Napisano 10 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam,czy w moh'u potrzebny jest online pass do gry online?? Edit: Znalazłem odpowiedz w innym temacie. Edytowane 10 Czerwiec 2011 przez Tricker20PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Czerwiec 2011 Moje wrażenia po przejściu. Gra przyzwoita, ale bez rewelacji. Gorszy klon CoD, strzelanie takie sobie, ale nie ma się do czego przyczepić, historia średnia. Kilka fajnych patentów jak m.in. cover system czy wślizgi. Grafika słaba jak na grę z końca 2010, potrafi chrupać, długość singla - na jeden wieczór. Hard bardzo łatwy, Auto-aim sam namierza, wystarczy wciskać strzał. Jak się ginie to tylko przez przypadek, nawet nie wyobrażam sobie jak wygląda Easy, to musi być samograj. W sumie jak ktoś lubi FPS to można polecić, większych błędów nie ma. Grę można dostać za przyzwoite pieiądze ja kupiłem za 79 nówkę a jeszcze jest multi do ogrania i Frontline gratis. Ocena 7/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BednarPL 1 Napisano 13 Czerwiec 2011 Mam pytanie czy teraz jak kupię nowego Medala dostanę kod na Betę BF3 czy to tylko było dostępne w preorderach ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 13 Czerwiec 2011 Mam pytanie czy teraz jak kupię nowego Medala dostanę kod na Betę BF3 czy to tylko było dostępne w preorderach ??? Musisz mieć edycję limitowaną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guziko 1 Napisano 29 Czerwiec 2011 Witam. Jak można odblokować skórki żołnierzy. Podobno na ekranie modyfikacji broni można je jakoś wybrać. Mam wszystkie postaci na maksymalnych 15 poziomach. Co jeszcze muszę zrobić aby się pojawiły? Pozdrawiam guziko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik3112 1 Napisano 4 Lipiec 2011 mam pytanie czy ktos gra w te 2 dlc w moh.prosze odp.czy sa dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 22 Lipiec 2011 One nic nie wnoszą do gry praktycznie, mało popularne jak moh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzys 0 Napisano 25 Lipiec 2011 (edytowane) takie pytanie opłaca się kupować to najnowsze Medal of Honor z 2010 roku? Edytowane 25 Lipiec 2011 przez grzys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 26 Lipiec 2011 Omijaj tą grę z daleka, pieniądze wyrzucone w błoto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pchylin 11 Napisano 26 Lipiec 2011 takie pytanie opłaca się kupować to najnowsze Medal of Honor z 2010 roku? przy obecnej cenie możesz brać. SP bije na łeb na szyję ten z bc2. MP jest jakie jest, jednym się spodoba - innym nie. Co po niektórzy myśleli, że będzie to wręcz map pack do bc2 i się zawiedli. Dodatkowo masz na płycie starego MoH z ps2 za free. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
green beret 23 Napisano 27 Lipiec 2011 Singiel jak najbardziej spoko ,super sprawa z wychylaniem się,,,,,, brakuje w/g mnie tego w multi ...... dokładnie kto co lubi mapy małe więc non stop wymiana ognia, na serwerach tak przeciętnie 3000 graczy online wieczorami ,pograć więc można , a i rodaków można trafić..pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 27 Lipiec 2011 Singiel jest spoko ale nawet w 4h go zrobisz ;) Multi jest specyficznie ale dosc bardzo zbugowane i nie zbalansowane jesli chodzi o bronie takze nie polecam ;) poczytaj troche opinie, masz dokladniej wyjasnione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 29 Lipiec 2011 Potrzebny jest do tej gry online pass aby grać w multi. Przeprazam jak odpowiedź się pojawiła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 5 Sierpień 2011 Nie, Online Pass jedynie odblokowuje dwie mapki do multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik3112 1 Napisano 7 Sierpień 2011 hej mam moh z dodatkem beta do b3 tylko teraz niech ktos mi napisze kiedy bedzie mozna grac w bete,a 2 pytanie jest takie kupilem dodatek do broni i mam tylko te podctawowe gany co sa w levelach co musze zrobic zeby mi wskoczyly np uzi.mam zainstalowany dodatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pchylin 11 Napisano 7 Sierpień 2011 (edytowane) @up w betę bf3 zagrasz 48h wcześniej niż reszta co do broni to nie wiem - nie kupowałem żadnych dodatków do tej gry Edytowane 7 Sierpień 2011 przez pchylin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik3112 1 Napisano 7 Sierpień 2011 oki wielkie dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICO1987 7 Napisano 25 Sierpień 2011 Ta gra to dobra rzemieślincza robota! Gra nie pozbawiona błędów, co nie znaczy że nie warto zagrać! Najlepiej sprawdzić przez zakupem. Ja swoja kopie kupiłem bez sprawdzenia w dobrej cenie i czasu spędzonego z gra nie żałuje. Multiplayer to kwestia gustu, mi akurat pod pasowało. Prawda jest taka że tę grę zniszczył zbyt duży HYPE przed premiera, spodziewano się ósmego cudu świata, a wyszła tylko dobra strzelanka. Ja osobiście polecam jeśli lubisz tego typu gry! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach