Skocz do zawartości
Radoi_PL

Medal Of Honor

Rekomendowane odpowiedzi

1. A jak się ma sprawa z nieszczęsnymi killstreak'ami w porównaniu do MW2?

2. Co z auto-aimem?

3. Jakie pojazdy na mapie?

4. Jak sensivity? Większe niż w BF:BC2?

5. Wielkość map mniej więcej taka jak w MW2 czy większe?

Poziom energii, z tego co tu czytam, jest na szczęście większy niż w MW2(?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj są lepsze, są przypisane na stałe.

2. Co z auto-aimem?

Występuje, ale bardzo lekki.

3. Jakie pojazdy na mapie?

Kilka czołgów w Mission.

4. Jak sensivity? Większe niż w BF:BC2?

Jest regulacja, ale sterowanie jest gorsze od tego z MW/MW2

5. Wielkość map mniej więcej taka jak w MW2 czy większe?

Mapa porównywalna chyba z Derail, choć mniejsza od Derail.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj są lepsze, są przypisane na stałe.

Na stałe? OMG... Czyli jakie i co ile fragów?

P.S. Dzięki za odpowiedź :)

Edytowane przez fenrizpl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stałe? OMG... Czyli jakie i co ile fragów?

P.S. Dzięki za odpowiedź :)

Tam są na punkciki nie na fragi po zabicu kolesia zgarniasZ 10 points do pierwszego kill streaka potrzeba 40 a jak rypniesz head shot to masz 15p a np za asyste dochodzi 5p, 1 streak to albo rakita nakierowana na cel ( Lornetka z bc2 ) albo radar ( UAV) , drugie to już lekki nalot , tyle zdążyłem odkryć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dokładnie jakie, bo narazie miałem chyba KS 3-4, ale 3 to Mortar. Na stałe to znaczy, że nie da się ich zmieniać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem że to jest beta, rozumiem że to jest beta od DICE, rozumiem że jest duże zainteresowanie ale ja zaczynam powoli wysiadać...

-Wciśniecie select= w 90% zwiecha konsoli

-Randomowe crashe w połaczeniu ze zwiechą konsoli co około 10 min.

-Lagi.

-Obcięte pole widzenia.

-Brak zapisywania ustawień, wiec po tym jak już nas wywali, ustawiamy wszystko od nowa.

-Słowo detekcja kolizji jest chyba nieznane twórcom.

Gra ma potencjał, ale to co dostaliśmy nie zasługuje na miano bety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem że to jest beta, rozumiem że to jest beta od DICE, rozumiem że jest duże zainteresowanie ale ja zaczynam powoli wysiadać...

-Lagi.

-Obcięte pole widzenia.

-Brak zapisywania ustawień, wiec po tym jak już nas wywali, ustawiamy wszystko od nowa.

Dlamie to jest Very FAr Pre Alpha ......

Very far from edit mi nie działa ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-Lagi.

-Obcięte pole widzenia.

zgadzam się, btw fajnie się grało OwlPL, gra faktycznie ma potencjał a na szczęście twórcy mają jeszcze parę miesięcy na dopracowanie jej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie oto chodzi, że to jest beta bety. Właśnie zawiesiła się konsola, gdy zginę też jest chwilowa zwiecha a potem dopiero pada na ziemie. Gra ma potencjał jak każdy zauważył, tylko to wszystko inaczej wyglądało na filmikach z multiplayera na E3. Jak jeszcze zawiesi mi się konsola z 20 razy jak tu poniektórym to dam sobie spokój z tą betą aż wyjdzie demo. Aha no i Lagi niekiedy nawet nie wiem kto i z której strony do mnie strzela

Edytowane przez ma3x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie oto chodzi, że to jest beta bety.

Sorki ale wkurza mnie takie bezsensowne gadanie i robienie sobie na sile nadziei - dokladnie tak samo bylo z BFem - zwiechy (co prawda sporadyczniejsze) dalej zostaly w pelnej wersji, tak samo jak zanikajace, odblokowane juz wczesniej bronie/dodatki na starcie rundy, kilkusekundowe freezy, nie wspominajac o tym, ze poprawienie tak banalnej rzeczy jak naliczanie brazowej gwiazdy do Thompsona/Garanda i odpowiednich za to insygi wydaje sie byc dla kolesi z DICE bardziej skomplikowane niz fizyka kwantowa... Pomijam juz mniejsze/wieksze niedorobki, ale z MoH bedzie dokladnie tak samo, bo to ten sam engine i ta sama ekipa (DICE) z tym samym podejsciem do tematu, podsumowujac:

DOSKONALE WIEDZIELISCIE W CO SIE LADUJECIE, TAKZE PRZESTANCIE TERAZ NARZEKAC!!

Edytowane przez Żywy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam się, btw fajnie się grało OwlPL, gra faktycznie ma potencjał a na szczęście twórcy mają jeszcze parę miesięcy na dopracowanie jej.

Dzięki, mi ze wszystkimi osobami dzisiaj spotkanymi również grało się super.

Wspominałem już że w matchmakingu jeśli chcemy zagrać w deathmatch wybieramy rush, a jeśli w rush to deathmach?:scare:

Może powinienem także wspomnieć ze mi wykrzaczyło się coś kompletnie i teraz jak mam 4 kill streak to w momencie śmierci 4 oponenta mam zwis konsoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D154573R

Grafika bardzo słaba, lagi, mało osób gra, porażka w sterowaniu (chyba, że da się zmienić), za dużo podobieństw do Bad Company 2, przy pierwszej rundzie nie naliczało mi expa, w drugiej już tak ale konsola się zawiesiła. Olewam póki co ;)

Na plus to jedynie dynamika. Swoją drogą ciekawe co to było na E3 skoro całkiem inaczej to wyglądało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ale wkurza mnie takie bezsensowne gadanie i robienie sobie na sile nadziei - dokladnie tak samo bylo z BFem - zwiechy (co prawda sporadyczniejsze) dalej zostaly w pelnej wersji, tak samo jak zanikajace, odblokowane juz wczesniej bronie/dodatki na starcie rundy, kilkusekundowe freezy, nie wspominajac o tym, ze poprawienie tak banalnej rzeczy jak naliczanie brazowej gwiazdy do Thompsona/Garanda i odpowiednich za to insygi wydaje sie byc dla kolesi z DICE bardziej skomplikowane niz fizyka kwantowa... Pomijam juz mniejsze/wieksze niedorobki, ale z MoH bedzie dokladnie tak samo, bo to ten sam engine i ta sama ekipa (DICE) z tym samym podejsciem do tematu, podsumowujac:

Ty masz jakiś problem z dzieciństwa prosze Cie nie podoba się to nie odwiedzać tematu i tyle =] Po co się nakręcać masz w poważaniu gre to miej już poprzednim postem dałeś temu wyraz teraz peace man i idż podrażnij w innych tematach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze są zwiechy konsoli... w ciągu 35 minut miałem aż 4 zwiechy;/ Nie da się normalnie grać,

Edytowane przez Starh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wam się sciagala? Bo ja teraz sciagam i pisze mi szacunkowy czas sciagniecia to 5000 minut. :confused:

Jak wpisze jeszcze raz ten kod ktory zostal wygenerowany na medalofhonor.com pozniej to sciagnie mi sie czy wyskoczy komunikat ze kod zostal juz uzyty?

Bo ku*wa nie bede czekac 5 tys minut...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

Oto mój sposób na zdobycie kodu. Wierzcie lub nie.

W lutym zamówiłem w sklepie gram.pl grę The Saboteur, i otrzymałem kod do ściągnięcia czegoś tam do tej gry.

I coś mnie podkusiło, żeby ten kod teraz sprawdzić. Wpisałem na stronie medalofhonor, wygenerowałem kod, i właśnie ściągam betę.

Bardzo dziwne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beta jest nie grywalna. W ciągu 25 min dostałem 3 zwiechy, chyba sobie poczekam na patch.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żywy, powiem Ci czego ja się spodziewałem.Spodziewałem się że DICE wyciągnie choć część wniosków z poprzednich wersji beta/gier.Wiem jestem naiwny,ale wydawało mi się to po prostu oczywiste.Tymczasem wzorem THQ czy innych firm dostajemy od DICE/EA to samo, albo nawet coś co działa i wygląda gorzej niż beta wcześniejszego produktu.

Ja na dzisiaj raczej odpuszczam, szkoda mi co 5min resetować konsolę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beta jest nie grywalna. W ciągu 25 min dostałem 3 zwiechy, chyba sobie poczekam na patch.

zgadza sie :/

na plus moge zaliczyc dynamike ktora jest w miare ok, nie rpzesadzona jak w MW i szybsza niz BC no i dzwiek broni jest naprawde fajny. a poza tym... niegrywalna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 2h grania mialem około 27 zwiech konsoli , dziękuje !

OMG! :shok: Koledzy, nie szkoda wam waszych PStrójek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wam się sciagala? Bo ja teraz sciagam i pisze mi szacunkowy czas sciagniecia to 5000 minut. :confused:

Jak wpisze jeszcze raz ten kod ktory zostal wygenerowany na medalofhonor.com pozniej to sciagnie mi sie czy wyskoczy komunikat ze kod zostal juz uzyty?

Bo ku*wa nie bede czekac 5 tys minut...

O 1 w nocy szło maksymalną prędkością.

Nie ma potrzeby wpisywania jeszcze raz tego kodu. w PS store u góry klikasz download list i sciągasz tyle razy ile chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, pogralem na PS3 w bete i oto kilka moich refleksji ...

Gierka to zdecydowanie mieszanka BC2 + MW, i wiecej tu BC2 pod wzgledem mechaniki rozgrywki oraz stylistyke leaderboardsow i unlockow a wiecej MW jesli chodzi o mapy (o tym za chwilke), tempo rozgrywki i killstreaki (o ktorych troszke pozniej), wreszcie jest gra gdzie mapki sa w miare przemyslane i co najwazniejsze zbalansowane, jedna jest mala i zurbanizowana druga duza i ma charakter bardziej otwarty oraz jest na niej 1 pojazd (ktory latwo zniszczyc) - pod tym wzgledem na prawde +, oby reszta map byla na podobnym poziomie, jesli o mapach juz mowa to pora teraz na respy ... I tutaj znowu nasuwa mi sie na mysl tekst typu "BC2 + MW = MoH" dlaczego ? Bo mamy 2 mozliwosci zrespawnowania sie, 1 to u siebie na tylach linii frontu w bezpiecznym miejscu (BC2), a druga to typowy random gdzies tuz przed linia wroga w ferworze walki (MW2) - swietnie przemyslane, teraz nikt nie powinien narzekac ze ktos respi sie za wrogiem lub on sie respi tuz przed wrogiem plecami - moze po prostu wybrac opcje bezpiecznego respa - super kombinacja.

Przejdzmy do strzelania i ogolnie ekwipunku, w becie jest tylko kilka rodzajow broni, i sprawuja sie swietnie, kazda jest ladnie odwzorowana i kazda mozna customizowac (red dot / tlumik / extra magazynek itp - nie ma tu zadnych kamuflazy broni a la MW1/2), kazda ma jakies tam swoje statystyki i kazda ma inny dzwiek strzalu, niestety jest jedna powazna wada, praktycznie nie czuc tych broni, strzela sie tu trzymajac R1 i spokojnie sie tym sposobem zabija (czyli tak samo jak w MW2/BC2 - po prostu kalka, zadnej rewolucji nie ma w tym temacie), niestety nie oplaca sie totalnie uzywac snajperki, nie dosc ze nie ma w klasie Sniper lunety do dragunova / m21 to w dodatku kiedy juz red dotem kogos zauwazysz i idealnie w niego nacelujesz, strzelisz ch** wie gdzie jesli target jest daleko (krotko mowiac, cos tu nie gra) a kiedy zmienisz bron na pistolet nie ruszajac galka, zaczniesz go trafiac - smiech. Sa tez oczywiscie "gadzety" (o ile do owych zalicza sie BAZOOKA ;) ), snajper ma C4, black-op ma wyrzutnie rakiet a assault ma granatnik - proste i przyjemne, co tez cieszy, to to, ze gra nie ma zadnych perkow wiec zabawa jest zbalansowana. Wspomnialem wczesniej o killstreakach, wiec i o nich napisze, ja na razie napotkalem sie na 6 typow killstreakow i zaden nie jest przesadzony, kazdy zrzut rakiet/mortara oznacza sie lornetka a nie na mapce, wiec zabicie powyzej 2-3 osob to rzecz bardzo rzadka, bardzo, wiec nie martwcie sie ze sa, bo sa i stanowia tylko malutka pomoc, sa 3 rodzaje zrzutow ofensywnych (rakietki) oraz 3 rodzaje ktore wspomagaja caly team, cos a la CoD'owskie UAV (w okol ciebie kreci sie sonar i zaznacza wrogow - tylko kolo ciebie), zrzut amunicji (dla calego teamu - automatycznie po uzyciu dostajesz ammo) oraz nie wiem co, bo killstreak ostatni zrobilem raz i uzylem bombardowania :P. Co najbardziej koli w oczka niestety, to brak (ogolny lub chwilowy ?) penetracji pociskow o ktorej tak sie chwalili.

Beta jak beta ma zgrzyty, i to powazne, napisze tak w skrocie bo to w koncu beta i mozliwe ze wszystko zostanie naprawione, gra ssie szczegolnie pod katem techniczym, zdarzaja sie czasem sytuacje ze blokujesz sie o niewidzialne sciany kiedy probujesz wskoczyc np na schody lub przesprintowac szybko ulice na ktorej bedziesz sie czuc jak siedzaca kaczka (a tu zonk, biegniesz biegniesz i jeb, blokujesz sie o niewidzialny kant auta np), albo zdarza sie nawet spac pod mape zeskakujac z budynku (suicide) a grafika, to jest po prostu tak zeby byla chyba aby nie grac szkicami (przypomina strasznie grafike z closed bety BC2 [ta tylko na ps3]), jest slaba do bolu, tekstury to pily do drewna i ogolnie cale srodowisko odpycha jesli patrzec na nie ogolnie - ale jak mowie, to beta wiec czytajac ten ostatni akapit, pamietajcie o tym :)

Wiecej mi sie pisac nie chce, moze pozniej jak jeszcze troche pogram, teraz ide na forum EA pisac o glitchach.

ciao.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi