snejkiPL 15 Napisano 24 Wrzesień 2010 Widzę że bardzo was to interesuje, można powiedzieć że jesteście tym zafascynowani... to jest dopiero paranoja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wsioq 56 Napisano 15 Styczeń 2011 bo to jest fascynujące i odrzucające jednocześnie, jak to zostało powiedziane w pewnym klasyku kina podczas sceny gdy jakiś facet uprawiał seks z koniem "to obrzydliwe, nieludzkie...ale...nie moge sie przestac patrzeć", ja i tak cicho licze ze te SłittTT!!!!!!111oneoneoneeleven strony to prowokacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam354 37 Napisano 24 Luty 2011 Ale jebnięcie... Tego trzeba się nauczyć czytać, nie mówiąc już o pisaniu. W niektórych zdaniach co drugie słowo trzeba rozszyfrowywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 4 Marzec 2011 Ja mam problem z czytaniem. xD To się zalicza do podludzi. :/ Ps. Jak ktoś chce się wypowiedzieć na takim forum, co by wszystkich zmieszać z błotem, tu macie translator. http://www.pokemontranslator.tk/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok 8 Napisano 14 Kwiecień 2011 (edytowane) Wątpię, że na takich forach znajdują się ludzie, którzy potrafią przeczytać i napisać takie hieroglify, nie używają wujka google xD Jestem tego pewny, że korzystają z translatora, normalnie parodia ludzi xD Aaa nie czekajta, edycika zrobię xD Boję się jednego, jak zaczną ewoluować to wszyscy zginiemy xD Edytowane 14 Kwiecień 2011 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RudaPL 6 Napisano 19 Marzec 2012 Dajcie spokój, to jest po prostu straszne :woot: Co do "metod" na zajście w ciążę - ostatnio gdzieś czytałam post dziewczyny, która bała się, że zajdzie w ciąże po ogoleniu bikini maszynką swojego chłopaka :nuke: Mamo, tato, jestem w ciąży z maszynką do golenia... :biggrin2: Nie inaczej moja droga ,nie inaczej . BTW. Te fora są poprostu masakrycznie.... żenujące! Nie dość ,że błędy można napotkać gdzie tylko się znajdzie. To jeszcze zdrowym laskom przeglądającym takie fora na mózg odbija. BTW.Co skutkuje takimi wypowiedziami jak np. Bać się o błahe powody(Zajście w ciąże z maszynką jak koleżanka wymieniła u góry ,czy też inne porąbane wymysły) Więc byłbym za ,gdyby można było takie forum zamykać:D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nielatPL 2 Napisano 21 Sierpień 2012 o kur... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 22 Sierpień 2012 ZABIJCIE TO ZANIM ZŁOŻY JAJA ! ! ! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 22 Sierpień 2012 OMG gdzie jest moje M4 16 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac. 7 Napisano 22 Sierpień 2012 buhahah jak zobaczylem to forum to padlem ze smiechu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 22 Sierpień 2012 To nie są dzieci NEO ale EMO. Dziecko Neo w trakcie gry na PC... To dopiero jest tragedia.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 14 Wrzesień 2012 No przecież ten sweetbrokacik ktoś założył dla beki...Jedne nerdy kręcą sobie beke z nudów a inne nerdy, te mniej bystre mogą się poczuć lepiej stwierdzając, że jeszcze są w miare normalni na tle innych W skrajnych przypadkach ktoś ich nawet nazwie podludzmi . Idee Adolfa wciąż żywe w narodzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 15 Listopad 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 15 Listopad 2012 Temu Panu chyba już nic nie pomoże... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 19 Listopad 2012 Zarucha to znormalnieje. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 19 Listopad 2012 Niech on się najpierw ogarnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 20 Listopad 2012 Przecież on sobie jaja robi :) Ale miał fajny filmik o padach chyba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 20 Listopad 2012 Przecież bez różnicy czy on tak na serio czy beke kręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 21 Listopad 2012 No moim zdaniem to zasadnicza różnica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 21 Listopad 2012 Nie, bo tak czy siak jest dzieciakiem który z nudów kręci głupie filmiki bo jeszcze nie ruchał. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 21 Listopad 2012 drk2 ogarnij to Ty lepiej słownictwo bo Cię jeszcze wyr*cha regulamin forum :rtfm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 21 Listopad 2012 A widzisz, zmyliły mnie wpisy Araba i innych modów gdzie raczej w słowach nie przebierają i myślałem, że się tego nie przestrzega na tym forum ;). Tylko nie pisz "co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie" bo to słabe by było. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 21 Listopad 2012 (edytowane) osobiście nie chciałem się wypowiadac na "temat tego tematu"... Ale jednak... Na boga zamknijcie to gówno i przeorajcie aby TO zniknęło na amen.... Przecież, samo w sobie jest niezdrowe a wy sie tym jaracie i (o zgrozo) nawet spieracie :P Dziwię sie że od razu temat nie wylądował na ścianie płaczu.. A tu po 3 dniach, 3 strony... ten temat ma mało wspólnego nawet z "humorem" ;) no chyba że was to jara ... Edytowane 21 Listopad 2012 przez zdun 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 21 Listopad 2012 A widzisz, zmyliły mnie wpisy Araba i innych modów gdzie raczej w słowach nie przebierają .... Co wolno wojewodzie to nie Tobie Smrodzie ;) Peace Brother i bez odbioru ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Wrzesień 2018 @okoni nie mam pojęcia jak, mam priv zablokowany Jak jest sprawa to może dla takiego weterana forumka jakiś mod/admin odblokuje mi po tylu grubych miesiącach banicki SB albo chociaż wiadomości... A odpisuję tu, bo fakt tylko w dziale humor pasowało Bo gdzie indziej, jak nie tu śmiać się z sytuacji gdy nawołujesz ślepego i niemego (lecz nie głuchego), więc błądzę za Twym głosem po omacku, nie widząc jak Tobie odpowiedzieć No po prostu 100% forumkowy czarny humor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach