Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wzmocniona eksplozja, wbijasz się w ataki na valdezie na samym starcie na konstrukcję i z góry walisz w przebiegających dołem ludzi. Albo Arica na cq i walisz po ścianach i garażach (szczególnie flaga A).

perk magn czy exp wzmacnia granatnik?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak samo zrobiłem a potem jak już dodałem sobie żołnierza na stronie to nie mogłem zaktualizować trofeów z singla. Wyydaje mi się, że aby trofea z kampanii były widoczne na stronie ze statystykami to najpierw trzeba zagrac przynajmniej jeden mecz online a dopiero potem grać singla. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos tak na szybko wyjasni mi o co z tym chodzi ?

Surveillance Ops Pin

In a round, do 5 motion mine assists.

Score: +100

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grając reconem musisz rzucić motion sensor (taką kulkę). Ta kulka spotuje wrogów i wyświetla ich na minimapie. A pin ten polega na tym abyś w ciągu jednej rundy załapał 5 asyst w zabiciu spotując tą kulką. Nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć ;D

Edytowane przez mblot
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś oprócz mnie ma problemy z zalogowaniem się na swoje konto EA na stronie http://www.battlefieldbadcompany2.com/pl ?

Konto EA miałem na długo przed tym zanim kupiłem BC2 na PS3. Powiązałem potem oba konta, ale za nic nie potrafię się zalogować na tą stronę. Za każdym razem wyskakuje błędne hasło lub nazwa użytkownika. Mogę skorzystać z opcji przypomnienia hasła. Wtedy system rozpozna moje konto (po adresie email, albo nazwie użytkownika PSN), pozwoli mi zmienić hasło, ale i tak nie mogę się zalogować. <_< Ktoś miał podobny problem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grając reconem musisz rzucić motion sensor (taką kulkę). Ta kulka spotuje wrogów i wyświetla ich na minimapie. A pin ten polega na tym abyś w ciągu jednej rundy załapał 5 asyst w zabiciu spotując tą kulką. Nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć ;D

luzik :) juz wiem o co chodzi :D dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSN Service Update - Sign up now for Identity Protection with CSIdentity

Ktoś dostał takiego e-maila ? 

"Szanowny użytkowniku PlayStation Network,

Połączyliśmy siły z firmą CSIdentity®, czołowym dostawcą globalnych usług ochrony tożsamości i wykrywania oszustw, by zapewnić Ci spokojne korzystanie z PlayStation®Network i powiązanych usług, takich jak PlayStation®Store."

I dalej coś tam piszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jeszcze jedno pytanko o co chodzi z ta insygnia :)

Squad Surveillence Ops

50 squad motion mine spot assists.

Score: +5000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz dodane "squad" do assist, to co może to oznaczać?

Edytowane przez Bas
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos tak na szybko wyjasni mi o co z tym chodzi ?

Surveillance Ops Pin

In a round, do 5 motion mine assists.

Score: +100

mam jeszcze jedno pytanko o co chodzi z ta insygnia :)

Squad Surveillence Ops

50 squad motion mine spot assists.

Score: +5000

Jak masz dodane "squad" do assist, to co może to oznaczać?

A teraz poskładaj to w całość. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak grasz w Team-ie to biegaj krzakiem i rzucaj bułki, dobierz sobie jakiegoś shotgun'a i dodatkowo będziesz fragował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak grasz w Team-ie to biegaj krzakiem i rzucaj bułki, dobierz sobie jakiegoś shotgun'a i dodatkowo będziesz fragował.

spoko juz wiem o co chodzi.. z tym ze gra snajperem jakos mi nie podchodzi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,jestm nowy na multi, mozecie mi powiedziec jak i gdzie zdobywac bronie w multi? Bo nie mam prawie nic narazie,mam tylko jedna snajperke np. no tragedia. I jeszcze powiedzcie mi czy to normalne ze jak gram w multi to raz jestem w barwach USA a jak mnie zabija to jestem Ruskim, jakos tak dziwnie,wczoraj gralem i takie cos mi sie zdazylo. nastepny problem to gosciu z mojej druzyny mnie zabil bo wsiadlem na armatke,i on mnie sciagnal kulka z niej,sie wkur.... mozna,to normalne w sieci? O i jescze zapytam jak wyglada zdobywanie flagi,raz mi sie wczoraj udalo a za drugim razem juz nie,nie wiem czy bedac przy fladze wroga mam cos wcisnac zeby ja zamienic czy wystarczy tylko podejsc?

Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bronie odblokowujesz w obrebie klasy za pkt,ktore zdobywasz w trakcie gry. Jesli grasz na hardcore mode to moze Cie zabic kazdy. Flage przejmujesz samoczynnie,musisz sie tylko znajdowac blisko niej. Wskaznik przejecia masz nad minimapa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Im więcej ludzi pod flagą tym szybciej idzie, a poza tym liczba gości z twojej drużyny w obrębie flagi musi być większa niż ilość graczy z przeciwnej drużyny. Inaczej nie przejmiesz flagi. Wskaźnik przejęcia będzie stał w miejscu, albo będzie się zmieniał na korzyść wroga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

Nie mogłem odnaleźć na forum odpowiedzi na moje pytanie odnośnie BF2.

Mianowicie od wczoraj nie ładują mi się moje statsy, bronie, umiejetnosci itd. Rozgrwka odbywa sie od podstaw. Sytuacja powtarza się już któryś raz. Z tego co zauważyłem inni gracze mają podobną sytuację.

Oświeci mnie ktoś jaki jest tego powód bo zalatuje mi to totalna amatorszczyzną ze strony EA.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

Nie mogłem odnaleźć na forum odpowiedzi na moje pytanie odnośnie BF2.

Mianowicie od wczoraj nie ładują mi się moje statsy, bronie, umiejetnosci itd. Rozgrwka odbywa sie od podstaw. Sytuacja powtarza się już któryś raz. Z tego co zauważyłem inni gracze mają podobną sytuację.

Oświeci mnie ktoś jaki jest tego powód bo zalatuje mi to totalna amatorszczyzną ze strony EA.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam

kyrie eleison http://www.ps3site.pl/forum/topic/50156-wyzerowala-ci-sie-ranga-zniknely-bronie-czytaj-to/ :woot:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź. Akurat czytałem już ten temat ale myślałem ze to coś innego skoro trwa to już 2 dzień. Amatorszczyzna jaka nie przystoi takim firmom jak EA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich

Ja mianowicie dzisiaj zacząłem grać w multi w bc2 i mój problem polega na tym, ze gdy runda dobiega końca to otrzymuje punkty za zabicia itp. ale za każdym razem wchodzą one z minusa i wyrównuje się do zera przez co nie mogę awansować. Czy ktoś wie o co w tym wszystkim chodzi??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od jakiegoś czasu co niedzielę są takie problemy. Graj na luzie bo żadne statystyki Ci się nie zapisują, więc nie zdziw się jak jutro będziesz zaczynał od nowa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi