Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj sam się złapałem z tymi dog tagami, ponoć już wcześniej było to poruszane. Na PS3 zdaje się, że są one wyłącznie dla US, i to nie w sensie konta, bo udało mi się je pobrać z tamtejszego sklepu, mimo to moja wersja (PL) ich nie widzi...

Trochę padaczka, podobnie z kodami Dr Peppera, może patch w czymś pomoże, ale nie robiłbym sobie zbytnich nadziei :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie Battleloga a mianowicie kupiłem Bf3 na pss. Mam konto EA i po próbie zalogowania się na stronie battlelog wyskakuje mi informacja, że najpierw muszę kupić grę, żeby uzyskać dostęp. Jak dodać na EA konto PSN, żeby strona widziała, że gra już została zakupiona? Czy ktoś ma podobny problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem, że dużo osób ma taki problem. Spróbuj pograć online w BF'a jakiś czas i później spróbuj odpalić dopiero battleloga, jeżeli to nie pomoże to nie mam pojęcia jaka jest przyczyna, że nie działa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem, że dużo osób ma taki problem. Spróbuj pograć online w BF'a jakiś czas i później spróbuj odpalić dopiero battleloga, jeżeli to nie pomoże to nie mam pojęcia jaka jest przyczyna, że nie działa...

Jeszcze wcześniej gra cały czas szukała połączenia z battlelogiem, teraz wyraźnie w menu jest informacja, że trzeba aktywować konto na stronie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Zakupiłem dzisiaj BF3 i mam problem, a mianowicie wchodzę w zakładkę Graj Online, mam konto na EA, zalogowałem się wszystko tak jak trzeba w instrukcji, dostałem broń M1911, pobrałem dodatek Online Pass 100 KB, lecz gdy po prawej widzę zakładkę Battle Feed, daje żeby zalogował się na konto wyskakuje komunikat: Konto nie zostało aktywowane. Na stronie: http://battlelog.battlefield.com/ również nie mogę się zalogować,

Co to jest ten Origin ?

Na pocztę przyszedł mi email, że moje konto zostanie aktywowane dopiero w przyszłym miesiącu, dlaczego?

EDIT.

Wszystko już gra, problem leżał po stronie serwerów BF bo gdy wszedłem po 30 min wszystko było ok ;)

Edytowane przez kubawasko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktokolwiek z tych co kupili Battlefield 3 Limited Edition PL, może mi powiedzieć, co dodatkowego dostali na wstępie (po wpisaniu, ściągnięciu i zainstalowaniu klucza), a co mają teraz. Bez battleloga / z nim, itd.? (zazaczam iż nie interesuje mnie przeklejenie info z preordera, tylko co naprawdę otrzymaliście).

Będę wdzięczny za konkretne odpowiedzi.

Pozdrawiam

SASu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Ręce mi opadają, wiem że pewnie to proste, ale powiedzcie mi jak przypisac psn id do Battlelog. Mam konto na orgin ale nie wiem jak przypisac id. Ludzie z EA napisali mi ze mam to z gry zrobic ale JAK. Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

grajac online np. deathmach, po skończonym meczu w przeciągu 1 minuty włącza się następny mecz.

Czy pomiędzy meczami jest jakaś możliwość wyjścia z gry online do menu głownego?

Próbuje na wszystkie sposoby i jedyne wyjście jest takie że muszę zakończyć grę i od nowa ją uruchomić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie ma innej możliwości. Trzeba poczekać na start kolejnej rundy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

grajac online np. deathmach, po skończonym meczu w przeciągu 1 minuty włącza się następny mecz.

Czy pomiędzy meczami jest jakaś możliwość wyjścia z gry online do menu głownego?

Próbuje na wszystkie sposoby i jedyne wyjście jest takie że muszę zakończyć grę i od nowa ją uruchomić.

Jest sposób, ale to bardziej trik. Odłączasz neta na sekundę i podłączasz, w 10 sekund lądujesz w menu gry, a net jest znowu thumbsup.gif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie: Czy do wersji cyfrowej gry (z PSN) dodawali keya na DLC? Czy ściągnąć będzie można za darmo w service list jest jako battlefield limited edition?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam pewnien problem z pojazdami BWP, ponieważ od jakiegoś czasu, mniej więcej przed wczoraj po ukończonej rundzie nie dostaję punktów za walkę ów pojazdami. Czy spotakł już się ktoś z tym problemem i wie co jest tego powodem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz sam nie wiem o co w tym chodzi... Raz zalicza a raz nie ;|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem BF3 na PSN za 48zł bardzo fajnym sposobem z przed 18 listopada ;) I teraz pytanie czy jak kupie DLC to będzie ono działać ? Czy gra jest przypisana do konta PSN i DLC też ?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem BF3 na PSN za 48zł bardzo fajnym sposobem z przed 18 listopada ;) I teraz pytanie czy jak kupie DLC to będzie ono działać ? Czy gra jest przypisana do konta PSN i DLC też ?

Pewnie będzie działać, ale nie chwal się że jesteś składkowicz kombinator, bo tu takich nie lubimy ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem odblokować sobie f2000 w bf bc, ale niewiem jak w grze zaktualizować status veterana, konta mam powiązane, status mam 2 ale w grze tego nie pokazuje. Czy wie ktoś jak zaktualizować status veterana w grze, na konsoli ps3??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem odblokować sobie f2000 w bf bc, ale niewiem jak w grze zaktualizować status veterana, konta mam powiązane, status mam 2 ale w grze tego nie pokazuje. Czy wie ktoś jak zaktualizować status veterana w grze, na konsoli ps3??

logując się na każdej ze stron każdej zakupionej gry :) aczkolwiek nie wszystkie gry działają wstecz :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

mam pytanie- w jaki sposob mozna zmienic widok z zza pojazdu w BF3? Probowalem juz wszystkiego (niby napisane jest, ze trzeba nacisnac analog prawy, ale nic sie nie dzieje). W BC2 dzialalo i o wiele latwiej w ten sposob sterowalo mi sie pojazdami niz z ich wnetrza. Prosze o odpowiedz i pozdrawiam.

Juz mam informacje. Jak gra sie na HC to nie dziala.

Edytowane przez Ru-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam pytanie, jest gdzies na PSS do kupienia online pas do BF3? bo albo jestem slepy, albo poprostu go nie ma :/ bardzo prosze o odpowiedz :) z gory dziekuje

edit: już znalazłem, temat nieaktualny.

Edytowane przez Baku_1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam pewnien problem z pojazdami BWP, ponieważ od jakiegoś czasu, mniej więcej przed wczoraj po ukończonej rundzie nie dostaję punktów za walkę ów pojazdami. Czy spotakł już się ktoś z tym problemem i wie co jest tego powodem?

witam

ja mam podobnie tylko z mysliwcami i smiglowcami na operacji ognista burza jakos mi nie na licza stracilem juz sporo pkt na tym gram szturm wczesniej bylo wszystko ok

nie wiem co jest grane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Gra często sypie mi sie po respawnie. Pojawiam sie bez broni i jedyny sposób to restart Gry.

2. Musiałem zainstalować BF na nowo. Teraz kiedy chce kontynuować kampanie to wywala mi że nie może sie połączyć z EA Origin. O co chodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam ;)

ja mam problem z battlelogiem ;((

wchodzę na stronkę, loguję się i wyskakuje komunikat że muszę kupic BF3 żeby miec dostęp do battlelog, a battlefielda mam od premiery z PSS, nie wiem co robic ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanie odnośnie gry na ps3 Battle Field 3. Mianowicie moi znajomi mają nowe mapy a ja mam dalej problem bo ich znaleźć nie mogę. Gdzie je mogę znaleźć bo im się wyświetlilo to w zakładce "co nowego" a u mnie nie ma tam nic do bf3 żadnych aktualizacji tylko najnowszy dodatek za 55zł a oni za free to pobrali.

Proszę o pomoc, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanie odnośnie gry na ps3 Battle Field 3. Mianowicie moi znajomi mają nowe mapy a ja mam dalej problem bo ich znaleźć nie mogę. Gdzie je mogę znaleźć bo im się wyświetlilo to w zakładce "co nowego" a u mnie nie ma tam nic do bf3 żadnych aktualizacji tylko najnowszy dodatek za 55zł a oni za free to pobrali.

Proszę o pomoc, pozdrawiam

nowe mapy to ten dodatek za 55 zł (lub za darmo dla posiadaczy limitowanej wersji - jak twoi koledzy)

witam ;)

ja mam problem z battlelogiem ;((

wchodzę na stronkę, loguję się i wyskakuje komunikat że muszę kupic BF3 żeby miec dostęp do battlelog, a battlefielda mam od premiery z PSS, nie wiem co robic ;(

skontaktować się z doradcą z EA,

witam

ja mam podobnie tylko z mysliwcami i smiglowcami na operacji ognista burza jakos mi nie na licza stracilem juz sporo pkt na tym gram szturm wczesniej bylo wszystko ok

nie wiem co jest grane

bug jest grany, moze naprawia w następnym patchu,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dziś po długiej przerwie odpaliłem BF3. Miałem save w operacji Gilotyna, gram i po chwili w tym samym miejscu wychodzi mi z gry i piszę że wylogowało mnie z EA...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi