kuba105000 28 Napisano 18 Luty 2011 @holek a mógłbyś jeszcze raz tutaj napisać? @ NFL o ile za AUG i UMP nie przepadam, to M249 Saw to strzał w dziesiątkę. Pamiętam, że kiedyś dobrze mi szło medykiem i pewnie dlatego, że grałem właśnie tą bronią. Dzięki za radę, teraz wszystkich cisnę z M249. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 18 Luty 2011 Ja mam 2 platyny z UMP i dla mnie to najlepsza bron w calej grze. M249 jest w sumie najlatwiesza dla medyka. Fajnie sie nia strzela jak jest sporo ludzi w kupie Ostatnio na nelsonie jakies stadko baranow mi sie trafilo i walilem do nich jak do kaczek. Zaden nie wykombinowal, ze moze lepiej zdjac mnie zamiast sie podnosic w kolko i dzieki nim magazynek poszedl w jakies 20 sekund Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 19 Luty 2011 @holek a mógłbyś jeszcze raz tutaj napisać? 'Assault: - AN94 na szczerbince na dystans - M416/XM8P na szczerbince na mapach z dużą ilością QCQ Engineer: - XM8C na szczerbince, jeśli potrzebuję wolny slot 1 (np. dodatkowe rakiety) - Krinkov/UMP na szczerbince lub z RDS w przypadku dużych, otwartych map Medic: - MG3 na szczerbince, ale najłatwiejszą bronią medyka jest w tym momencie M249+RDS Recon: - shotguny ze slugsami lub SV98 z 4x jeśli w ogóle muszę ruszać tę durną klasę Pograj, sprawdź - ja gram w większości na szczerbinkach, co niektórym ludziom nie odpowiada - sam po prostu musisz znaleźć swój "sweet spot", powodzenia' * ______ * by iBaso Ja jak gram inżynierem to zazwyczaj walę z 9A-91. Dobrym wyborem jest też G3 chociaż hałas jaki robi jest dla mnie przerażający. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthur 2 Napisano 19 Luty 2011 " - shotguny ze slugsami lub SV98 z 4x jeśli w ogóle muszę ruszać tę durną klasę " Jeżeli chodzi o szybkostrzelne shotguny to nie ma lepszej broni :) Jako perka bierzemy tylko lepsza amunicje a nie slug'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 19 Luty 2011 dobra ja kupilem battlefielda bad company 2 ultimate edition, i na opakowaniu jest napisane. ultimate edition includes: battlefield 1943, onslaught mode, limited edition unlocks & VIP downloads. wiec sa 2 kody, obydwa wpislaem i mi je zaakceptowalo, sciagbolem battlefielda 1943, i jeszcze jakies 2 zeczy ( nie wiem czy to map packi ) ale jak np chce sciagnac z playstation store obejetnie z ktorys dodatkow to musze zaplacic. czy juz wszystko co moglem sciagnolem czy cos robie zle?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 19 Luty 2011 dobra ja kupilem battlefielda bad company 2 ultimate edition, i na opakowaniu jest napisane. ultimate edition includes: battlefield 1943, onslaught mode, limited edition unlocks & VIP downloads. wiec sa 2 kody, obydwa wpislaem i mi je zaakceptowalo, sciagbolem battlefielda 1943, i jeszcze jakies 2 zeczy ( nie wiem czy to map packi ) ale jak np chce sciagnac z playstation store obejetnie z ktorys dodatkow to musze zaplacic. czy juz wszystko co moglem sciagnolem czy cos robie zle?? Owszem. Sam mam Ultimate Edition i nie zawiera ona np. SpecAct'ów, Vietnamu czy pozostałych dodatków odblokowujących od razu np. wszystkie perki czy bronie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 19 Luty 2011 to co mozna sciagnac dzieki ultimate edition? czy juz wszystko co moglem to sciagnolem? ( tam sciagnolem battlefielda 1943, i jakies 2 rzeczy. ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AskONE 4 Napisano 19 Luty 2011 masz 1. onslaught - czy jak to tam się pisze 2. battlefield 1943 3. dodatkowe mapy, o szczegółach możesz poszukać pod hasłem map vip packi - aktualnie ostatnim map packiem jest 7, nowszych wersji już chyba nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 20 Luty 2011 Na ile jeszcze czasu starczy gry w BF2? Chodzi mi o ewentualnego nastepcę a co za tym idzie przejście graczy na nowy tytuł,mam zamiar zakupić BF2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 20 Luty 2011 Na ile jeszcze czasu starczy gry w BF2? Chodzi mi o ewentualnego nastepcę a co za tym idzie przejście graczy na nowy tytuł,mam zamiar zakupić BF2. Jesienią wychodzi BF3. Dokładna data nie jest jeszcze znana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 20 Luty 2011 Tak-już znalazłem info o BF3 i właśnie zakupiłem BF2-kilka miesiecy grania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 20 Luty 2011 zakupiłeś bf bc2 a to coś innego niż bf2, bf3 nie zamknie możliwości grania w bf bc2 - a wiec nie kilka miesięcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 20 Luty 2011 Dokładnie, ja np. po premierze BF 3 dalej będę grał w BC 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 20 Luty 2011 Przepraszam za mój błąd-oczywiście kupiłem BF2BC :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 20 Luty 2011 (edytowane) Jak mapy 64 osobowe zostana na konsolach w ktorych 24 osoby beda mogly grac to cos czuje ze sprzedam BF3 szybciej niz ona do mnie przyjdzie;p :wacko: :wacko: :wacko: Przeraza mnie ta wielkosc!! Tak wogole ciekawe czy kosy naprawia i inne duperele :scare: Edytowane 20 Luty 2011 przez xMAFIA_PLxTOMASZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 21 Luty 2011 kurde, tez tak macie? ze odlacza was z servera i wyskakuje ze problem z netem i ze mam to sprawdzic, kiedy net jest ok z psn mnie nie wylogowuje a na kompie tez mam neta, tylko cos ten battlefield nie tak, i zauwazylem ze zawsze jak mi dobrze idzie to mnie wyrzuca :/ a i jak mnie wyrzuci to trace wszystkie punkty ktore w danej rundzie zdobylem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyklb 0 Napisano 22 Luty 2011 czy ktos zna odpowiedz na to pytanie : gdzie znajde zrzuty ekranu zrobione podczas gry w BF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 22 Luty 2011 Nigdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyklb 0 Napisano 22 Luty 2011 Nigdzie to po kiego grzyba udostepniona jest ta opcja? Podczas zrzutu serwer to gdzies nagrywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 22 Luty 2011 Na serwer robiony jest zrzut a nie na konsole. Nie ma dostepu do tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyklb 0 Napisano 22 Luty 2011 Na serwer robiony jest zrzut a nie na konsole. Nie ma dostepu do tego i wszystko jasne :) dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikspee 1 Napisano 24 Luty 2011 Kolega ma BF: BD2 na PC a ja na PS3 i tu pojawia się moje pytanie. Czy pecetowcy i konsolowcy mogą się łączyć w jednej rozgrywce? Czy możemy razem zagrać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 24 Luty 2011 Kolega ma BF: BD2 na PC a ja na PS3 i tu pojawia się moje pytanie. Czy pecetowcy i konsolowcy mogą się łączyć w jednej rozgrywce? Czy możemy razem zagrać? oczywiście że NIE... to są 2 różne platformy..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 25 Luty 2011 Czy może mi ktoś poradzić jak zdobyć Air Warfare Pin? (zabicie 5 wrogów pojazdami powietrznymi) Został mi tylko ten pin do zdobycia, ale nie jestem za dobrym pilotem . Myślałem nad tym czy nie da się tego zrobić wybierając alternatywną broń i pokosić ludzi UAVem? Wie ktoś czy to zadziała? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 25 Luty 2011 Czy może mi ktoś poradzić jak zdobyć Air Warfare Pin? (zabicie 5 wrogów pojazdami powietrznymi) Został mi tylko ten pin do zdobycia, ale nie jestem za dobrym pilotem . Myślałem nad tym czy nie da się tego zrobić wybierając alternatywną broń i pokosić ludzi UAVem? Wie ktoś czy to zadziała? Zadziała. Ale łatwiej wbić się jako strzelec do śmigłowca i kosić ludzi np na oasis, isla inocentes czy valparaiso. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach