Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jest bug z tą insygnią.

Ja mam praktycznie wszędzie platyny, na spectacie min brąz i nie wpadło.

Innym to wpadało nawet bez zrobienia spectacta

No śliczne staty, ale kille ze specact Masz na zdobycznej broni może to jest powodem, że nie wpadło.

Przynajmniej tych fragów nie ujęło do 4 Specact Knowledge i do pinów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No śliczne staty, ale kille ze specact Masz na zdobycznej broni może to jest powodem, że nie wpadło.

Przynajmniej tych fragów nie ujęło do 4 Specact Knowledge i do pinów.

To bug jest i tyle. Nie pomogą ci gwiazdki które zdobędziesz na dodatkowych broniach. Ja mam wszystkie gwiazdki na podstawowych i dodatkowych broniach i nic mi to nie dało. Nie wiem czemu was to tak rusza to tylko gra. Bierzecie przykład ze mnie i miejcie to w d...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje

edit "Sorry, we could not find your stats. This doesn't necessarily mean an error on your part, the EA statistics servers are screwed up right now so you might just have to try again later." :confused:

Edytowane przez warezz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zmieniac rodzaj broni w zdalnie sterowanym malym smiglowcu?Czasami kiedy uzywam tego sprzetu to jest "laser" a czasmi dzialko.Jak to dziala?????

Z gory dziekuje za odp-KONRADiMAKS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zmieniac rodzaj broni w zdalnie sterowanym malym smiglowcu?Czasami kiedy uzywam tego sprzetu to jest "laser" a czasmi dzialko.Jak to dziala?????

W polaczeniu z prawidlową nazwą i odrobiną poswiecenia znalazl bys to w istniejacych juz topicach nt bfbc2.

Te "zdalne latadlo" nazywa sie UAV. A perk pozwalajacy strzelac dodatkowo dzialkiem pokladowym oprocz domyslnych rakiet hellfire nazywa sie Alt Fire.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udziel odpowiedzi na pytaniem, a nie zaśmiecasz temat.

taa bo ty swoja wypowiedzia nie zasmiecasz a sam jakos mu tez nie pomogles wiec stfu :fool:

a nazwanie rakiet wystrzeliwanych przez UAV laserem jest conajmniej zabawne :pardon:

Edytowane przez xMisiek87x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie to bc ma wiele problemów odnośnie multiplayera :) Też miałem taki problem, że mi nikogo nie znalazło. Wyszukałem jeszcze raz i jednak coś znalazło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up, z tego co czytałem EA wyłączyła ten bajer.  

Edytowane przez otacon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

quad Surveillence Opsi47.png50 squad motion mine spot assists.

O co w tym chodzi ?

Offtop:

A tak a propo laserowego śmigłowca to widziałem go na żywo w Berlinie na pokazach lotniczych. Wygląda trochę inaczej ale też fajny:

http://pl.wikipedia....Camcopter_S-100

Niestety nie dali się nim pobawić

FOTO 1

FOTO 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up: squad motion mine assist = ludzie z twojego squadu muszą ubić 50 wrogów wykrytych przez rzucony przez ciebie sensor ruchu.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'aha... a ja myślałem że te miny to wybuchają... czyli one tylko "spotują". Kolejne pytanie: czy jak wywale 3 miny na raz to czy działają wszystkie 3 na raz czy tylko jedna na raz ? Chodzi mi o to czy każda kolejna wywalona zastępuje ta poprzednią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jedna czujka może być aktywna. Tak, "zastępują się". Jeden sensor działa 30 sekund.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co do ich spotowania to tak nie calkiem w obrebie swojego dzialania pokazuja ludka na mapce w lewym dolnym rogu ale trojkata nad glowa czerwonego nie bedzie mial poki ktos nie wcicsnie na nim selecta ale i tak wiadomo gdzie jest najszybciej to zdobedziesz rzucajac je kolo mcomow lub w czasie przejmowania flagi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo, otóż mam pewien problem

Chcąc się zrelaksowac po pracy wszedłem sobie na BBC2 Multiplayer i gdy dałem play to wyskoczył mi taki komunikat "account has been disabled on users request" I tutaj pytanie: O co tutaj chodzi ? I jeszcze jedno pytanie. Co dzieje się z odznakami ? Chce sobie zobaczyć odznaki na My stats a tu nic ! Jakbym wogole nie grał, wszystko pokasowane nic nie zdobyte ogólnie rzecz biorąc zero. I to już mam od jakiegoś czasu !

Edytowane przez Babylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BABYLON podaj swój PSN ID, żebyśmy wiedzieli coś o Tobie..............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

Jak zdobyć pin Flag Defender?

Znalazłem kilka informacji:

Zabić 4 przeciwników przy flagach, w jednej rundzie, z tym, że ktoś nawet podał, że przy różnych flagach.

Zrobiłem to w różnych konfiguracjach i nie wpadło.

Macie jakąś radę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BABYLON podaj swój PSN ID, żebyśmy wiedzieli coś o Tobie..............

HaJt_Aka oto mój nick z BBC2. W czym to ma pomóc ? Chciałbym jak najszybciej znowu zacząć grać na moim profilu bo nie bd zakładał nowego bo to nie ma sensu. Proszę o szybką odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi