mbroberto 0 Napisano 4 Maj 2010 Ja bede napewno.PSN ID bujaczes wyslijcie tylko zaproszenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oleg_gdd 0 Napisano 5 Maj 2010 ja tez sie pisze. tylko gramy az wszystkim nie wskoczy. mi brakuje chyba 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 5 Maj 2010 dzięki poradziłem sobie z tym air killem:)spadłem komuś na łeb w laguna presa .Mam tylko problem z demo kills napiszcie jak najłatwiej to zrobić.dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diz4ster 2 Napisano 5 Maj 2010 Dobra, mi juz platynka wpadla. Razem z dszkurlatem sie we 2 pomeczylismy, nabilem sobie z 7 demo kills (13 sam zrobilem w 2 dni) a on o 4 wiecej i brakuje mu jeszcze 2 czy 3 do platynki (takze nie wiem czy zjawi sie na ustawce, ale najlepiej niech sam napisze). Dzieki, troche epitetow polecialo w paru sytuacjach (jak np na Port Valdez juz wysadzilem budynek i zawalenie to kwestia 1 sekundy, a tu nagle koniec gry) ale powiem, ze pomimo kilku niedogodnosci (czat tekstowy, trudnosc ze znalezieniem gry i respawny za naszymi plecami) bylismy na prawde zgrani - po 10 minutach juz kazdy z nas wiedzial gdzie leciec bez gadania (Port Valdez "2 budynki" i Atacama Desert koncowka mapy od strony ataku). Pora brac sie za Heavy Rain :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olas__14 0 Napisano 5 Maj 2010 Ok to kto bedzie zapraszac ? moge ja zrobie squad znajdziemy gre i reszta osob bedzie dochodzic,mysle ze najlepiej na squad rush ja wszystkich dodam do friends i zrobimy czat tekstowy :) tylko moge byc troche po 20 jak sie nie wyrobie :D do zobaczenia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwietniumpl 0 Napisano 5 Maj 2010 (edytowane) Demolition Man - środa (05.05.10) - godz 20.00 (jesli w srode do 19 nie bedzie ludzi to przekladamy!) 1. Olas__14 2. X-Spitfire 3. KONSOLOVE 4. Dszkurlat 5. Ipak 6. Mbroberto 7. KWIETNIUM__PL ( da się ktoś zabić 5razy nożem? :) 8. Edytowane 5 Maj 2010 przez kwietniumpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oleg_gdd 0 Napisano 5 Maj 2010 Demolition Man - środa (05.05.10) - godz 20.00 (jesli w srode do 19 nie bedzie ludzi to przekladamy!) 1. Olas__14 2. X-Spitfire 3. KONSOLOVE 4. Dszkurlat 5. Ipak 6. Mbroberto 7. KWIETNIUM__PL ( da się ktoś zabić 5razy nożem? 8. oleg_gdd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dszkurlat 0 Napisano 5 Maj 2010 W końcu wpadła mi platyna! O 19 mogę wam pomóc, chyba, że będę grał z kumplami w fife to nie pomogę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wichor1 0 Napisano 5 Maj 2010 Dzięki wszystkim za wspólną grę:). W sumie nie zajęło nam to dużo czasu - niecałe 2h. Było przyjemnie i chyba najlepsze to były "choinki":). Dzięki!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbroberto 0 Napisano 5 Maj 2010 (edytowane) Ja zadnego zaproszenia nie dostalem do gry :( Edytowane 5 Maj 2010 przez mbroberto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olas__14 0 Napisano 6 Maj 2010 bujaczes wyslalem ci zapro do kumpli a ty nie zaakceptowales :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wichor1 0 Napisano 6 Maj 2010 Ja zadnego zaproszenia nie dostalem do gry :( Swoją drogą sam też mogłeś napisać, nieprawdaż? Dodaj mnie do friendlisty (PSN ID - KONSOLOVE) i jeszcze pozostałe osoby to jak będzie więcej osób to możemy Ci pomóc - przynajmniej ja jestem skłonny pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woombozza 0 Napisano 6 Maj 2010 Demolition Man nabiłem to w 1 dzień rush squad wsumie nic trudnego wymaga tylko skupienia i nie podpalania sie i pojdzie c4 nalepiej zakładać w rogi budynku którego chcemy wysadzic look youtube :D GL ! platyna wpadała :D powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbroberto 0 Napisano 6 Maj 2010 (edytowane) Juz wiem czemu nie dostalem zaproszenia.Kobieta na drugiej konsoli odpalila moje konto i zaproszenie tam doszlo :) Edytowane 6 Maj 2010 przez mbroberto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 6 Maj 2010 Może ktoś napisać jakie są te 4 nowe trofea z DLC ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 7 Maj 2010 Wczoraj zacząłem grać w BFBC2, teraz już wiem czym się tak "zajaraliście" Jak że straszny ze mnie noob w shooterach zacząłem od Hard na kampanii i pare pytań co do niej: 1. Czy po przejściu całości można wracać do wybranych misji? :yes: :no: 2. Czy można uzupełniać brakujące (satellite uplinks) - i ile ich jest jestem w 5 misji i zniszczyłem dopiero 2 sztuki ... 3. Jak zrobić trofek ze zniszczeniem domu? Rozwaliłem granatnikiem pare budynków i nie zaliczyło mi tego ;) 4. Ogólnie na co jeszcze zwracać uwagę grając kampanię? :nuke: Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 7 Maj 2010 1. mozna bez problemu 2. przed kazda misja masz pokazane ile masz satlinkow na danej planszy i ewentualne bronie do "odkrycia" 3. najlepsza do tego jest misja z czolgiem - walisz we wszystko na planszy i trophy wpada 4. nie zwracaj uwagi na kampanie - wal na on-line - nie ma porownania. A, zapamietaj jak rodzina wyglada bo dlugo ich nie zobaczysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 7 Maj 2010 (...) 2. przed kazda misja masz pokazane ile masz satlinkow na danej planszy i ewentualne bronie do "odkrycia" (...) Czyli po przejściu całości i zebraniu powiedzmy 20 satlinków, mogę odpalić np: misję 4 i jeszcze jakąś i uzupełnić brakujące sztuki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 7 Maj 2010 Tak możesz to zrobić bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 7 Maj 2010 Elo Tomek wysłałem ci pw obczaj sobie co i jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 7 Maj 2010 (edytowane) (...) 4. nie zwracaj uwagi na kampanie - wal na on-line - nie ma porownania. A, zapamietaj jak rodzina wyglada bo dlugo ich nie zobaczysz Zerowe doświadczenie w tego typu gierkach powoduje że robiłbym on-line za chłopca do bicia, ewetualnie za maszynkę do nabijania head'ów ;) a tego bym nie przeżył :) Dlatego kampanię odpaliłem na Hard (w sumie nie jest tak trudna - narazie) i dość szybko przełamuje pierwsze opory ;) Gra faktycznie ma klimat i wierzę że on-line jest jeszcze lepiej .. tym bardziej że prawie wszyscy znajomi akurat w nią grają :) Rembix, m0rph dzięki za odpowiedź ... Borsuk thx za poradnik :ok: Edytowane 7 Maj 2010 przez Tomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 7 Maj 2010 Tomo nie przejmuj się brakiem doświadczenia, kiedyś trzeba zacząć. Jeśli przejdziesz kampanie i oswoisz się już ze sterowaniem i celowaniem, to śmiało możesz wbijać na serwery, pamiętaj tylko o jednym: staraj się grać w składzie i przygotuj wiadro pod telewizor bo miód wycieka hektolitrami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 7 Maj 2010 Tomo zapomnialem napisac, ze fajnie, ze jestes :) W moim przypadku bylo podobnie, ostatni fps w jaki gralem to unreal na pc :pardon: "Pierwszego razu" to dlugo nie zapomne - zginalem kilkadziesiat razy, a zabiilem moze jednego kolesia (chyba przypadkiem) nie wiedzialem po co sie biegnie, za czym, ze nastepuje zmiana stron - no masakrowali mnie az przykro bylo patrzec :whistling: Nie zrazilem sie i wsiaklem.. Takze wbijaj jak najszybciej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 7 Maj 2010 Tomo zapomnialem napisac, ze fajnie, ze jestes :) W moim przypadku bylo podobnie, ostatni fps w jaki gralem to unreal na pc :pardon: (...) Też się ciesze że jestem ;) :P Ja ostatnio też na PC grałem w COD MW :) LOL sto lat temu i z celowaniem myszką które ogarnąłbym pewnie średnio rozumny szympans B) Pada trzeba okiełznać i mieć spory manual w paluchach, na wszystko przyjdzie pora (...) Jeśli przejdziesz kampanie i oswoisz się już ze sterowaniem i celowaniem, to śmiało możesz wbijać na serwery, (...) 100% senda sprawy I o to właśnie chodzi :ok: Wyrobie się i znajdę Was na serwerach :happy: JA SPRITE WY PRAGNIENIE :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwasinaldo 5 Napisano 7 Maj 2010 No właśnie nie ma to jak odpowiednio zmotywować człowieka.Zatem pomyślnych łowów na polu bitwy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach