Warga13 116 Napisano 11 Maj 2010 wiemy już jak to powinno iść szybko.musimy wszyscy zrobić do końca .ciekawe tylko czy chętni do gry będą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablod25 0 Napisano 11 Maj 2010 Ja już mam zaliczone ale chętnie pomogę innym 1.SolidAREK 11/20 2.warga13 3.radosiewka 4.pawel1985 5. 6. 7. 8. Lista rezerwowa: 1.Only4Fun- 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SolidAREK 10 Napisano 11 Maj 2010 wiemy już jak to powinno iść szybko.musimy wszyscy zrobić do końca .ciekawe tylko czy chętni do gry będą. Cześć, lepiej żeby się znaleźli bo będą nam "obcy" przeszkadzać. Więc ZAPRASZAMY dziś o 21. Spotykamy się na: http://webchat.quake...?channels=brute Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 11 Maj 2010 jestem o 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lebera^^ 0 Napisano 11 Maj 2010 1.SolidAREK 11/20 2.warga13 3.radosiewka 4.pawel1985 5.Only4Fun- 6. 7. 8. Lista rezerwowa: 1. 2. o 21 mi pasi ;) wiec przechodzę na liste ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 11 Maj 2010 Poszło gładko, a i wbiłem Long Service Radio Warfare, hahaha. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SolidAREK 10 Napisano 11 Maj 2010 Dziękuje wszystkim za pomoc. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 12 Maj 2010 również wszystkim dziękuję.byłofajnie mam nadzieje ,że kiedyś pogramy sobie razem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miczab 0 Napisano 12 Maj 2010 kurde a mi dzisiaj samo et tu brute wpadlo :) bez zadnych ustawek :) troche cierpliwosci starczylo tylko:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 12 Maj 2010 kurde a mi dzisiaj samo et tu brute wpadlo :) bez zadnych ustawek :) troche cierpliwosci starczylo tylko:) Zobaczymy, czy będziesz taki cierpliwy przy nakręcaniu Demolition Man. Jeszcze tutaj wrócisz z prośbą o ustawkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miczab 0 Napisano 12 Maj 2010 Zobaczymy, czy będziesz taki cierpliwy przy nakręcaniu Demolition Man. Jeszcze tutaj wrócisz z prośbą o ustawkę mam juz dawno .....tez bez ustawki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody666rdi 0 Napisano 13 Maj 2010 Zobaczymy, czy będziesz taki cierpliwy przy nakręcaniu Demolition Man. Jeszcze tutaj wrócisz z prośbą o ustawkę witam wszystkich na forum jestem tutaj od niedawna, jakos nie wpadlem ze mozna sobie pomagac tak fajnie :) jezeli ktos jest chetny jeszcze na ustawke na Demiliton Man to dzisiaj o 21:00 jestem chetny (brakuje mi chyba 11) lista: 1.mlody666rdi 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
a_ratajczak 1 Napisano 14 Maj 2010 (edytowane) Witam. Szukam kogos do pomocy w zrobieniu trofeum Et Tu, Brute?. moje PSN ID to a_ratajczak z góry dziękuje za pomoc Edytowane 14 Maj 2010 przez a_ratajczak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvg_1258182723 0 Napisano 14 Maj 2010 Ja zrobiłem dzisiaj po długich bojach ,bez ustawki.Tyle że przerzyłem zonka bo tylko to brakowało mi do platyny ale przez dlc okazałosie że brakuje ni jeszcze 4 tropchy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 14 Maj 2010 DLC nie powinno się wliczać do podstawowych trofeów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L.Pawell 0 Napisano 16 Maj 2010 (edytowane) Jest ktoś chetny zrobic trofeum Et Tu, Brute? (zabij 5 przyjaciół nożem) ? jesli jest ktoś zaintereswany pisac na PSN nick:Foxplayer-nr-one EDIT:juz zrobilem:) Edytowane 16 Maj 2010 przez L.Pawell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diz4ster 2 Napisano 16 Maj 2010 Ja zrobiłem dzisiaj po długich bojach ,bez ustawki.Tyle że przerzyłem zonka bo tylko to brakowało mi do platyny ale przez dlc okazałosie że brakuje ni jeszcze 4 tropchy. Gowno prawda, zeby zdoby platyne wystarcza podstawowe trofea. Ja mam platyne przy 94% bodajze - nie mam wlasnie tych 4 trofikow z nowych kitow. Sprawdz dokladnie bo czegos nie zrobiles. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 16 Maj 2010 Trudno będzie zabić 5 typa z rzędu M95 moim zdaniem... Jaka mapa jest dobra na kampienie ? Tego trofea nie będzie tak prosto zrobić chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 16 Maj 2010 Że co? Z karabinu snajperskiego jest trudno zrobić 5-kill-streak? Przestań! :) Przykamp w byle jakim lepszym krzaku na Laguna Presa/Isla Innocentes/Valpariso i puf, zrobione. A jeszcze lepiej idź na hardcore, nie będziesz musiał w ogóle ruszać dupy ze spotu. Najłatwiej wziąć BH jako atakujący na Valpariso przy 1 bazie, podlecieć na lewo na skałki, wysiąść i zabijać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvg_1258182723 0 Napisano 17 Maj 2010 Gowno prawda, zeby zdoby platyne wystarcza podstawowe trofea. Ja mam platyne przy 94% bodajze - nie mam wlasnie tych 4 trofikow z nowych kitow. Sprawdz dokladnie bo czegos nie zrobiles. Nie gówno prawda tylko musiałeś mieć platyne przed premierą dlc.Sprawdzałem mam wszystko tyle że Demolition zrobiłem dzień po premierze dlc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diz4ster 2 Napisano 17 Maj 2010 Nie gówno prawda tylko musiałeś mieć platyne przed premierą dlc.Sprawdzałem mam wszystko tyle że Demolition zrobiłem dzień po premierze dlc Jakie jest Twoje psn id? Zaraz Cie sprawdze. To jest niemozliwe bo w kazdej grze jest tak, ze do platyny wystarcza trofea z podstawowej wersji gry, trofea z dlc nigdy nie wliczaja sie do tego. Nawet w LBP tak mialem. Platyne zrobilem niedawno, wpadla przy 72% bodajze. Trofea z dlc juz byly i mam je niezaliczone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody666rdi 0 Napisano 18 Maj 2010 witam, czy jest ktos wstanie mi pomoc z Demolish Kills? wiem ze wiekszosc juz ma te trofeum ale mnie ono dalej meczy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 18 Maj 2010 Że co? Z karabinu snajperskiego jest trudno zrobić 5-kill-streak? Przestań! :) (...) Wczoraj grałem Multi pierwszy raz, zabawa super :) faktycznie z tą snajperką to nie trudne, jeden IRL tak wczoraj kampował (miejscówki super) że co chwile jego nick pojawiał się u góry jako ten co komuś łeb odstrzelił, w sumie to i ze 20 pod rząd a może i więcej Killi zrobił :) w kilku sam się mu wystawiłem :( ... heh Co do PLATYNY to cvg_1258182723 nie masz racji, DLC nie wliczają się do trofka, osobiście mam 4 platyny w grach z DLC i wszystkie wpadły pomimo braku 100% ... w BFBC2 mój brat zrobił platynę w tym tygodniu i też wpadła bez trofików z dodatku ... Najlepiej cvg_1258182723 podaj swój login PSN i sprawdzimy bo na słowo jak widać nikt Ci tu nie uwierzy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 18 Maj 2010 Jedyna gra jaka pamietam w ktorej wliczaly sie trofea z dlc byl bodajze Burnout i pucharki z motorow - ale byl to i tak darmowy dlc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogi79 74 Napisano 18 Maj 2010 Jedyna gra jaka pamietam w ktorej wliczaly sie trofea z dlc byl bodajze Burnout i pucharki z motorow - ale byl to i tak darmowy dlc... Burnout wcale nie był wyjątkiem. Motorki (ani pozostałe DLC) nie wliczają się do platyny. W BFBC2 platyna jest przy 97% (bez czterech pucharków z DLC). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach