Kasper 29 Napisano 16 Lipiec 2011 2 godzinki z youtubem i masz :P Szczególnie, że 100% nie musisz mieć M-COMów. Chyba 2 można ominąć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonBilson 29 Napisano 16 Lipiec 2011 wiem wiem ale jakos nie mam checi do tego... ;p moze znajde jakiegos chetnego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chopers 4 Napisano 16 Lipiec 2011 szukam ekipy do demolition (mam dopiero polowe) psn CHOPERS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 16 Lipiec 2011 Mogę się dołączyć. Tylko tego mi brakuje do platyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chopers 4 Napisano 16 Lipiec 2011 ile trzeba ludzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonBilson 29 Napisano 16 Lipiec 2011 jak najwiecej :) dziwie sie ze te trofeum nie wpadlo wam podczas gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 16 Lipiec 2011 U mnie jak kolesie tylko słyszeli, że budynek runie, robili istne kamikaze- wyskakiwali oknami, dziurami w ścianach, byle by tylko nie dać tej radości. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chopers 4 Napisano 16 Lipiec 2011 trzeba minium 8 graczy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witek266 0 Napisano 16 Lipiec 2011 Poszukuję pomocy w trofeach : zabij nożem 5 znajomych i demolition kill 20 razy. PSNid: witek266 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chopers 4 Napisano 16 Lipiec 2011 mozna to zrobic na prywatnym meczu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 16 Lipiec 2011 Nie można, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barnaba 2 Napisano 16 Lipiec 2011 ile trzeba ludzi? jak najwiecej tez sie dolaczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 17 Lipiec 2011 Do ustawki na Demolition Mana trzeba 8 ludzi, anie "jak najwięcej" :wacko:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 17 Lipiec 2011 Wczoraj z kumplem wbiliśmy na Squad Rush. Trochę się męczyliśmy zanim wrzuciło nas do osobnych drużyn, ale jak już się udało bez problemu zrobił 12 demolish kills, których brakowało mu do platyny. Chłopaki nie ma sensu tygodniami umawiać na ustawi, tylko łączyć się w dwójki, trójki i jazda. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-NixoN- 10 Napisano 17 Lipiec 2011 Jeżeli zotanie ustalony termin ustawki to się pisze! Demolition Man wbiłem sam w grze, ale oczywiście pomogę innym. Zależało by mi na tofeum " knife 5 friends ". Nie znam się na organizacji ustawek więc czekam na kogoś "z jajami" kto się tego podejmie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barnaba 2 Napisano 18 Lipiec 2011 (edytowane) ja moge sie zajac organizacja piszcie kto chetny mam narazie 2 osoby:) Edytowane 18 Lipiec 2011 przez barnaba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Znany 36 Napisano 18 Lipiec 2011 Demolition Man ? To ja też wchodze :) psn id - patryk6667. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TolkWimasz 1 Napisano 21 Lipiec 2011 Ja się piszę na "Et Tu, Brute?". Pomogę także w "Demolition Man". id: TolkWimasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Faust 0 Napisano 21 Lipiec 2011 Również się piszę na Et Tu Brute no i oczywiście pomogę z Demolition Man. id:FaauusT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord_of_Evil 4 Napisano 23 Lipiec 2011 Ja tez sie pisze na Demolition Man - id - Anwen Tylko sluchajcie, bo zeby nie bylo tak, ze jeden zrobi trofeum i wyjdzie z gry, majac pomoc reszcie w dupie. Ja proponowalbym zeby kazdy po kolei robil az do 10, pozniej od nowa kolejka do 19 i na ostatnie trofeum jak ktos ucieknie, to juz nie bedzie problem zrobic z reszta ludzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 23 Lipiec 2011 Chłopaki a nie łatwiej wam zagrać rush isla inocentes przecież gdy jest atak to na 3 bazie na tych wierzyczkach z heavy zawsze ludzie siedzą. Wystarczy strzelić z RPG w noge tej wierzyczki i mamy destruction 2.0 ja na drugim koncie w ciągu 2h tak zrobiłem 20 demolish :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barnaba 2 Napisano 24 Lipiec 2011 byly tylko 4 osoby ale dalismy rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KastaPDG 0 Napisano 2 Sierpień 2011 Witam, jestem nowy na forum i chciałbym aby ktoś pomógł mi zdobyć trofeum : "Et Tu, Brute?". Chętne osoby zapraszam na gg 24635195, lub na pw. Moje PSN ID to KastaPDG. Również oferuje pomoc w innych trofeach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manij 0 Napisano 2 Sierpień 2011 witam kolejny chętny na trofea Et Tu, Brute? i Demolition Man można by sie jeszcze pobawić w nabijanie odznaczeń jak np. 100 killi C4 itp. PSN ID: manij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 11 Sierpień 2011 Et Tu, Brute? robi się w 2 osoby, także skład już macie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach