dreamtox 94 Napisano 12 Luty 2013 Tak, ślepy nie jestem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukeroux 0 Napisano 12 Luty 2013 Jw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 12 Luty 2013 Kiedyś gdy kanały tv zginęły ludziom z konsoli to podobno wejście i wyjście do PS Home powodowało powrót ikonek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 12 Luty 2013 Kiedyś gdy kanały tv zginęły ludziom z konsoli to podobno wejście i wyjście do PS Home powodowało powrót ikonek. Nic to nie dało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 12 Luty 2013 Też dopisuje sie do tego problemu, nie moge pobrać tej aplikacji bo jej nie mam, jak ktoś by rozwiązał ten problem to bedę wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 12 Luty 2013 Pewnie jes tak jak z tvn player a rozwiązanie jest takie, że trzeba przeskakiwac miedzy użytkownikami w XMB aż się pojawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 12 Luty 2013 Przeskakiwanie nic nie dało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sonic_soul 1 Napisano 12 Luty 2013 U mnie było podobnie, ale przypomniało mi się, że nie pobrałem najnowszej aktualizacji(która nie była przymusowa) Wszedłem więc w aktualizację systemu i pobrało mi aktualizację 4.31 i po tym już w moich kanałach miałem możliwość ściągnięcia yt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 12 Luty 2013 Nowa aktualizacja pobrana w ten sam dzień i nic.... problem tkwi gdzieś indziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masiek79 7 Napisano 12 Luty 2013 Nowa aktualizacja pobrana w ten sam dzień i nic.... problem tkwi gdzieś indziej. U mnie od razu jak wszedłem wyświetla normalnie jak niżej... Dziwna sytuacja że niektórzy nie mają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek1231 0 Napisano 12 Luty 2013 Ja mam normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 12 Luty 2013 na polskim psn nie mam, a na uk mam, dziwne, że nie ma na pl o0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 13 Luty 2013 na polskim psn nie mam, a na uk mam, dziwne, że nie ma na pl o0 Kolega ma polskie konto na PSN i ma YT, bo widziałem, że wczoraj siedział z konsoli na YT, także tutaj też nie tkwi problem. U siebie nawet nie sprawdzałem, bo YT na PS3 interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Jak nie zapomnę to zerknę dziś, czy mam możliwość włączenia/pobrania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdag 4 Napisano 13 Luty 2013 Nie ma do tego nic polski PSN, nie ma do tego również nic aktualizacja (w ogóle zapomniałem, że był update i cały czas mam 4.30) Miałem YT w wersji z amerykańskiego PSN, usunąłem i bez problemu pobrałem z naszego PSN, z zakładki "kanały". Natomiast Ci, którzy mają z tym problem - zaglądaliście do sklepu (przez konsolę) ? Nie ma czasem tej aplikacji do ściągnięcia w sklepie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 13 Luty 2013 (edytowane) Ja tam od razu miałem youtube, ale patrzyłem i w PSN nie ma. Jest tylko na Vite. Edytowane 13 Luty 2013 przez d01011990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachna01 80 Napisano 13 Luty 2013 Działa zarąbiście - a jeszcze sterowanie smartfonem po prostu mega wypas (glaxy s3) na smartfonach ściąnąć ps3 controller sparować - i można fajnie wyszukiwać podczas odtwarzania można szukać już następnego miłej zabawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdag 4 Napisano 13 Luty 2013 (edytowane) no niby miłej zabawy, ale YT ostatnio tak mi zamula, że odechciewa się oglądać czegokolwiek (łącze 20Mb/s, ostatnio przycięte do 10mb/s) próbuję oglądać po przez: - aplikację w PS3 (kabel) - aplikację w telewizorze (kabel) - aplikację w tablecie (WiFI) i wszędzie to samo, obejrzenie jakiegokolwiek filmu bez przycinek w lepszej rozdzielczości graniczy z cudem. Chwilę idzie dobrze, po czym co chwilę się zacina, filmy nie buforują się prawidłowo. Wydaje mi się, że lepiej jest na PC, tam buforowanie jest lepsze. Edytowane 13 Luty 2013 przez mdag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 13 Luty 2013 U mnie właśnie przed chwilą pojawił się Youtube, a wcześniej nie było. Nie wiem czy przez zbieg okoliczności, czy nie ale zmieniłem w międzyczasie język konta z angielskiego na polski, potem pochodziłem chwilę po playstation store, załączyłem ściąganie demka, wyszedłem ze store i wtedy Youtube pojawił się w moich kanałach... Zobaczcie u siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachna01 80 Napisano 13 Luty 2013 idzie bez problemu - buforuje się szybciutko (internet z UPC) bez przycinek nawet HD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satinado 0 Napisano 13 Luty 2013 Działa wspaniale nawet przez net z TPsa 2Mb/s ... na androida nic nie trzeba ściągać - wystarczy apka YouTube i sparowanie telefonu ... na TV wyświetla się kod QR. Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
www_Pronadruk_PL 0 Napisano 16 Luty 2013 Witam za pierwszym razem po instalacji yt wszystko bylo w krzakach po japońsku po drugiej instalacji jest po Polsku ale cały panel wczytuje się strasznie długo praktycznie wogóle. Też tak macie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 16 Luty 2013 U mnie trwa to kilka sekund. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 16 Luty 2013 Jak nie miałem YouTube, tak nadal nie mam. Nie wiem czym to jest spowodowane, sama aplikacja średnio mnie interesuje, ale wpienia mnie to, że dają dupy z czymś takim! Jedni mają, inni nie, ale SingStara potrafili k***a dać każdemu! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 16 Luty 2013 Spróbuj zmienić język PSN na polski - u mnie pomogło... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 17 Luty 2013 Spróbuj zmienić język PSN na polski - u mnie pomogło... Faktycznie, pomogło. Dzięki kloose! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach