ZackerPL 0 Napisano 14 Czerwiec 2014 wwseba97, mam podłączone przez HDMI, O RLY?, Gdzie ustawia się to skalowanie, bo nic takiego nie widziałem. Na chwilę obecną odinstalowałem YT i sciągne je na nowo, zobacze czy się coś zmieni.. Czekam na odpowiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 14 Czerwiec 2014 Zobacz sobie w menu ustawień obrazu telewizora... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiWGS 0 Napisano 26 Sierpień 2014 Witam, mam problem z aplikacją youtube. zainstalowałem oraz aktualizowałem aplikacja jednak przy próbie włączenia jakiegoś filmiku on nie startuje. Zacina sie na ok 1s. Ktos moze pomoc rozwiazac problem? Ponowna instalacja zawiodla... Przepraszam jesli to zly temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 30 Sierpień 2014 zainstalowalem aplikacje Youtube na moim PS3 jednak jest problem z odtwarzaniem materialow. filmiki nie chca wystartowac... jest tak jakby zapetlona pierwsza sekunda filmiku ... reinstalacja nie pomogle.. co zrobic zeby to naprawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczepanSzczur 14 Napisano 15 Lipiec 2015 Zagląda tu jeszcze ktoś? Mam pytanie odnośnie YT na PS3. Gdzie włączyć odtwarzanie losowe (tzw. szufle) na playliście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach