Skocz do zawartości
jaqb

Youtube Hd Na Ps3

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wam też coś się popsuło z YT? Pobrałem nową aktualizację i film voila idzie mi w 720p - jaram się. Ale po jakiś 30 sekundach pojawiają się piksele na całym ekranie i filmik idzie jakby był w jakości 240p ew. 144p. Internetu nie mam za szybkiego od godz. 15 ale bez przesady. Czego to może być wina?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi od 2 dni youtube w ogóle nie działa w przeglądarce ps3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem też z tym zwykłym nie appem w moich kanałach i tam filmik się nawet nie wczytuje. Czy ktoś też tak ma, że jakość mu się psuje przy odtwarzaniu z YT w sekcji moje kanały?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś też tak ma, że jakość mu się psuje przy odtwarzaniu z YT w sekcji moje kanały?

Miałem tak kiedyś parę razy, ale po 5 sekundach robił się już obraz w HD. Wydaje mi się, że aplikacja dostosowuje jakość filmiku do szybkości łącza; zrób sobie najlepiej test prędkości w Ustawieniach Sieciowych w XMB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem tak kiedyś parę razy, ale po 5 sekundach robił się już obraz w HD. Wydaje mi się, że aplikacja dostosowuje jakość filmiku do szybkości łącza; zrób sobie najlepiej test prędkości w Ustawieniach Sieciowych w XMB.

Sprawdziłem przy obu przypadkach. Wczoraj wieczorem miałem prędkość pobierania 1.9 MB/s a filmik szedł w tragicznej jakości. Potem w miarę się unormowało.

Dziś z kolei miałem prędkość pobierania 3.9 MB/s a filmik cały czas szedł rozpikselizowany. Nie wiem czy to przypadkiem nie wina poprzedniej aktualizacji. Bo pamiętam, że jak kiedyś jeszcze oglądałem to nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło a internet cały czas mam ten sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie problemy z aktualizacją youtube na ps3?

Próbuję ściągnąć aktualizację konsola pika trzy razy i się wyłącza :sick: za pierwszym razem się wystraszyłem że złapałem znowu YLOD-a,u mnie nie chodzi Youtube.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to skoro mi idzie w zapewne 576p, koledzie się nie włącza, a niektórym działa bez problemu to obstawiam, że jest to aktualizacja, która niektórym nie lubuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nie można było zainstalować youtube bezpośrednio przez konsole. W zakładce wideo nic nie było. Musiałem ratować się Slepem pssstore i zassac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest z ta wbudowana przeglądarka YouTube na ps3? Wiele filmików które oglądam po prostu w pewnym momencie staja i koniec. Nie jest to wina netu na innych urządzeniach działa ok. Filmy odtwarza mi w HD

Szkoda wielka bo player jest świetny tylko przez te zacinki nie idzie praktycznie oglądać.

Pomoze ktoś?

Edytowane przez crasch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś się porobiło bo wcześniej było ok. Trzeba poczekać aż wróci do normy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualizacja pojawi się tak samo jak podczas włączenia gry tak? :) licze na nią bo na prawdę fajnie zrobili to YouTube.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie trzeba czekać na aktualizacje, z yt na ps3 tak jest, że czasami coś zaczyna źle działać i po kilku dniach wszystko wraca do normy ot tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie właśnie dziś wróciło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak tam jesteście obeznani z aplikacją YT na PS3, ale wyszukiwarka jest bardzo słaba, nawet jeżeli wpiszemy cały tytuł filmu to może nam go nie znaleźć. Lepiej używać opcji youtube.com/pair, wyszukać na komputerze/telefonie, a konsola wyświetli film którego nie mogła znaleźć lub celowo go nie wyświetlała, może jakąś cenzurę mają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up to też zauważyłem. Faktycznie trochę lipa bo generalnie poza tym aplikacja jest całkiem wygodna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to wyglada na ps4 ? odtwarza filmy w 1080 czy po prostu nie mozna wlaczyc aplikacji ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki problem,chcę pobrać YT ale w XMB wgl nie mam instalki tej aplikacji.Dodam że konsola jest zaktualizowana do najnowszej wersji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz w XMB przejść do zakładki TV, tam gdzie będą się ikonki wyświetlać po prawej stronie, kliknij X i wybierz aplikację którą chcesz zainstalować, będzie tam np. Mubi, AXN, TVN Player, Ipla i właśnie aplikacja YouTube.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ktoś ma podobny problem z historią wyszukiwania - dawniej pamiętało wyszukiwane filmy, ostatnio po zamknięciu aplikacji i jej ponownym uruchomieniu wyszukiwanie jest puste? Nie pomogła ponowna instalacja aplikacji jak i ustawienia domyślne konsoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, co do Youtube na PS3, mam problem, że obraz wystaje mi poza telewizor, i nie widać tego co po bokach i kątach obrazu, o co może tutaj chodzić?..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skalowanie obrazu w TV masz dobrze ustawione?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie nie ma ps3 podlaczonego przez hdmi. Też tak miałem gdy grałem na czinczach. Po zmianie na hdmi bylo ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi