coffee88 57 Napisano 25 Listopad 2010 Przecież to nie są miny przeciwpiechotne, musisz je najpierw czymś ostrzelać albo coś w nie rzucić. hivo mam wrażenie, że ty nie czytasz dokładnie tych komentarzy... kolega wyraźnie napisał, że wylądował heli na minie... a ty mówisz, o tym że miny nie są przeciwpiechotne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wegiel 7 Napisano 27 Listopad 2010 hehe hivo jeszcze wczorajszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 1 Grudzień 2010 Mi się taka sytuacja chyba z 5 razy zdarzyła...z czego 3 razy to na port valdez, ale moja ekipa wkurzona była ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 29 Grudzień 2010 Jak wszyscy wiemy,sposób wyrażania się w czasie rozgrywek BC2 jest...mało parlamentarny,delikatnie mówiąc. Ile emocji może wyrażać proste,krótkie słowo na "k" (określające jedną z profesji wykonywanej przez bezpruderyjne Panie)!!! Czasem prowadzi to do enigmatycznych dialogów bądz wypowiedzi... Wczoraj Whitas przeszedł do historii BC2!!!! "Złote Usta" zostały mu jednogłosnie przyznane przez tych,którzy byli świadkami tej perełki słownej... W pewnym momencie wojny w ferworze walki Whitas rzucił (pod adresem wroga,który zlikwidował go któryś raz z rzędu) mocne zdanie:" Aaaa...CH..J CI W D...PĘ!!!"Po czym chcąc chyba złagodzić brutalność tego życzenia niespodziewanie dodał:..... "I WZAJEMNIE..." Kiedy minęło nam osłupienie-wybuch śmiechu powalił nas na kolana!!!!...i do końca rozgrywki prawie każde słowo było kwitowane krótkim,żołnierskim :" I wzajemnie!!!" Whitas- "Złote Usta", "Złota Czcionka", "Złoty Mikrofon"...wszystko masz u mnie za to piękne ...."I wzajemnie!" Nie mogłem się powstrzymać-musiałem się podzielić,bo do tej pory parskam śmiechem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 29 Grudzień 2010 HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA jak mało potrzeba do szczęścia :biggrin: ...sam słyszałem....WHITAS jesteś moim idolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 1 Styczeń 2011 Wyciekł filmik z Battlefielda 3!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 1 Styczeń 2011 Wyciekł filmik z Battlefielda 3!!! 1:45 - teabagging na camperze :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 1 Styczeń 2011 (edytowane) ACOG na HK416 wymiata... Edytowane 1 Styczeń 2011 przez mrowa607 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikspee 1 Napisano 2 Styczeń 2011 Mnie się bardzo spodobał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vessarius 1 Napisano 2 Styczeń 2011 Taki sobie :c. Nie przepadam za CoD'em ;/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MF187DoubleG 10 Napisano 6 Styczeń 2011 Mnie się bardzo spodobał też leżałem trochę na tym dachu ale Codzik jakoś mnie nie wciągnął tak jak BF. Być możę trochę ładniejsza była grafa w singlu i efekty ale multiplayer BF jest znaaaacznie lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 6 Styczeń 2011 To jest dobre :D http://www.youtube.com/watch?v=_uncx6yLyAQ Ten filmik jest najlepszy. Uśmiałem sie widząć "Słoneczny Patrol". Yea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 9 Styczeń 2011 Koleś wymiata naprawdę. Akcja od 1:49 miażdży :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 9 Styczeń 2011 Koleś wymiata naprawdę. Akcja od 1:49 miażdży :D Patrząc na jego statystyki boje się pomyśleć jaki film ze swoich akcji mógłby zmontować bas czy askris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 9 Styczeń 2011 Koleś wymiata naprawdę. Akcja od 1:49 miażdży :D Tiaa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 10 Styczeń 2011 Tiaa... A to sorry, nie zauważyłem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vessarius 1 Napisano 10 Styczeń 2011 Skilla to gościu ma niezłego. PS. W Vietnamie jest Magnum ammo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 10 Styczeń 2011 PS. W Vietnamie jest Magnum ammo? Ano jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vessarius 1 Napisano 10 Styczeń 2011 To co on biegał ze snajperką i z Magnum i wszystkich na hita brał? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) To co on biegał ze snajperką i z Magnum i wszystkich na hita brał? :o Z takiej odległości bez problemu. Bez magnum ammo też by chyba dał radę (niech się wypowiesz nasz 'snajper ekspert') Edytowane 10 Styczeń 2011 przez holis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 10 Styczeń 2011 Ciężko zabić jednym strzałem w klatke z odległości ok 20 m. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 10 Styczeń 2011 Ojj nie tak ciezko ostatnio sam latam z 4x i padaja jak muchy jak sie w klatke walnie nawet troche +20m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 11 Styczeń 2011 Nie wiem, nie liczę odległości, ale da się spokojnie zabić z M24, SV98 i GOL'a powyżej 20/30 metrów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 11 Styczeń 2011 Widzę, że mamy 3 'dyżurnych snajperów ekspertów'. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 11 Styczeń 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach