Skocz do zawartości
ONE

Bulletstorm

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie gra jest dobra. Wczoraj ukończyłem kampanie na poziomie trudnym i grało się przyjemnie. Teraz wezmę się za echa + multi i później przejdę na najwyższym poziomie i zbiorę brakujące trofea ;)

Chętnie piszę się na multi. Dzisiaj raczej nie będę mieć czasu, ale od jutro nie ma problemu.

Edytowane przez Myron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem do Ciebie zaproszenie. Brakuje mi w sumie trzech trofików do platyny, a te pucharki nie są jakieś specjalnie trudne, więc czekam na odzew.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje mi 1 trofeum do platyny (brakuje jeszcze 100 z 200 akcji zespołowych ). Mógłby ktoś pomóc ? Mogę ewentualnie przy okazji pomóc w zdobyciu 50 000 punktów w jednej rundzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. poszukuję kogoś kto byłby chętny do porobienia trofeów w trybie anarchii. moje psn id: adek66

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka! Dopiero zaczynam (2 rozdział). W multi wydje mi się, żę strasznie mało osób gra... Bo nie mogło mi wyszukać (tak przez 3-4min). Jakby co to chętnie za gram w multi. GRam intensywnie w weekendy, więc zapraszam jednak bardziej będę nacierać na multik po ukończeniu kampanii (nie wiem ile mi to zajmnie na najwyższym poz. trudności?).

Ok, to zparaszam do znajomych.

PSN: puma111_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj kupiłem, dzisiaj skończyłem :/

jakieś 6 godzin

standard jak na dzisiejsze FPSy

świetna gra

polecam każdemu kto jeszcze nie grał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się nad zakupem tej gry, ale mam pytanie do tych co grali - czy jak mnie nie interesują te całe skillshoty warto w ogóle podchodzić do tej gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowałem się na zakup gry pomimo niechęci do tych całych skillshotów i powiem wam, ze cud, miód i orzeszki:) Świetna gra. Nawet te skillshoty taką frajdę mi zaczęły sprawiać, że siłą rzeczy zacząłem kombinować co tu zrobić ciekawego :) Filmiki i demo gry nie oddają przyjemności jaką się czerpie z rozgrywki. Naprawdę świetna pozycja i polecam każdemu niezdecydowanemu. Wlecieć wślizgiem w grupe gości i posłać ich z kopa na kolce - bezcenne:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ale sama gra szybko się nudzi. Od października cały czas mam do zrobienia 1 trofeum, ale jest to tak nudne, że od tamtej pory nie włączałem gry :P

Edytowane przez Myron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy do platinum będzie potrzebny online pass?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak są trofea online

Z Twojej wypowiedzi wynika, że żeby w ogóle zagrać online, to trzeba użyć online pass? Bez kodu nie da rady zebrać pucharków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Skoro jest online pass, to jest on konieczny do zdobycia trofeów z online, przecież bez niego nie będziesz mógł grać przez sieć.

Edytowane przez Kryman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam się bo nie wszystkie gry tak mają. Na przykład NFS Hot Pursuit też ma online pass, ale nie jest konieczny do zdobycia platynki.

Więc bez passa w ogóle nie zagram online?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na przykład NFS Hot Pursuit też ma online pass, ale nie jest konieczny do zdobycia platynki.

jak to nie :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to nie :whistling:

Ta gra ma trzy dni wolnego grania online, co jest wystarczające aby zdobyć wymagane pucharki:P (także, jeszcze nie wykorzystałem passa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy już mają gierkę za sobą więc się nie udzielają xD tak samo jest z Dragons Dogma...temat był żywy długo a teraz już nikt tam nie pisze nic xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem ze superstrzalem , nie zalicza mi go , jest jakis bug ? Chodzi o wysypanie gruzu w 4-3 z klapy w suficie , ding-dong

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez grę mam dzieki ps+ jak ktoś by chciał razem online pograć to z miłą chęcia bo samemu z przypadkowymi ludźmi w tą grę mi akurat nie podchodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo chętnie pogram na multi, więc zapraszać. Z przypadkowymi graczami (jak już mi się udało połączyć) to gra nie ma sensu - zero zgrania, a do tego trafiłem na jakiegoś trolla. Mocarny nie jestem, bo dopiero 3 poziom, ale umiejętności oczywiście (albo dla niektórych nie oczywiście) się nie liczą dla mnie, tylko zabawa i gra w miłej atmosferze.

PSNID : krysiu1

HS : posiadam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spko kolego... ja po pracy ok 17-18 z chęcią popykam. hs oczywiście też mam. zarasz wyśle inva moj psn - kamil_POZNAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi