mcroki 0 Napisano 9 Czerwiec 2010 Nie wszyscy mają tak zajebiście jak Ty, jedno jest dobre że chociaż mają tego neta, jest jaki jest, ale jest a co to patcha a teraz na servach to już nie jest gra, nie zdążysz podlecieć do M-coma a tu już po sprawie bo kolesie podłożyli C4 i wsjo, mapa Arica można powiedzieć jedna z dluższych map do grania a meczyk trwał zaledwie kilka minut, teraz to już nie gra tylko walka o pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMisiek87x 0 Napisano 10 Czerwiec 2010 technika idzie do przodu i sie rozwija wiec nie ma sie co dziwic ze i wszystko zajmuje wiecej Mb/Gb niż 5 lat temu - kiedys patche mialy po 12Mb i to juz bylo baaardzo duzo Trzeba sie rozwijac i starac sie nadązyc za technika bo to sie akurat bardzo szybko zmienia - no chyba ze jestescie przeciwko to dziwi mnie ze macie juz LCD i PS3 a nie kineskopy i pegazusa :thumbsup: mi tam sie sciagnelo w 6-10minut - poszedlem do kuchni cos do jedzenia zrobic wrocilem i juz bylo takze nawet tego nie zauwazylem :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 10 Czerwiec 2010 Jak powiedział kolega wyżej - technika idzie do przodu, a DICE nie będzie się martwić tym że w jakiejś tam Polsce ktoś tam ma limity i łącze 50kbps... Co do rozwalania skrzynek mcroki, to ja już dawno przesiadłem się na Conquest. Tobie również polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
profeska33 0 Napisano 10 Czerwiec 2010 Panowie a co sie konkretnie zmienilo? ja zaobserwowalem ( po wgraniu tego 200 MB patcha) ze miejsce w Africa Harbor (na skalce z prawej strony, idealne dla snajperow) jest obsadzone drzewami + troche wiecej miejsca no i mozna jakims dziwnym cudem wejsc na korone drzewa i celowac. Slyszalem rowniez opinie ze cos majstrowali przy broniach ( unifikacja, celnosci i damagu)....ale tego nie jestem pewien. pozdrawiam, W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiateK 14 Napisano 10 Czerwiec 2010 Takie patche to nic nowego. Jak kupiłem w styczniu konsole, kupiłem U2 i Burnouta, to aby zagrać w U2 musiałem ściągnąć coś koło 500mb, a burnouta 300mb patchy. Także to jakoś nie szokuje. Ja jak mialem taki internet jak Ty to używałem go tylko do chodzenia po internecie. O grach moglem zapomnieć. Teraz mam przyzwoitą radiówkę. Mieszkam blisko centrum Warszawy, a na mojej ulicy nie ma pociągniętego kabla telefonicznego. I co z tego, że mamy XXI wiek?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AjaS 2 Napisano 10 Czerwiec 2010 Ale to nie jest dywagacja czy poprawki mają być czy nie ale o to w jaki sposób je udostępniają. Już wiem dlaczego nie udostępniają do instalacji na pena - bo by zaraz się znaleźli kolesie co by się do tego dobrali i zmieniali do woli. A tak zachowują spójność aplikacji. Eliminują hackerów ehhhhhhhhhhhhh Nic tylko Epick fail odjebać jeśli by się takowi pojawili na serwerach, jacyś batmani czy kilerrzy z noża z drugiego krańca planszy z konta tak jak to jest np w Combat Arms. A co do netu nie podskakujcie bo w takiej Dzpani mają FC do domu ciągnięte. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 10 Czerwiec 2010 Bosze ależ z Ciebie malkontent. Nie było poprawki to był problem. Teraz jest i znowu problem - bo za szybko, bo za dużo , bo net z limitem, bo zupa za słona itp, itd. Weź nie marudź, tylko ciesz się że DICE wzięło się do pożądku za robotę i nie odwala maniany jak IW z Modernem 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 10 Czerwiec 2010 No dobra. Temat został wyczerpany moim zdaniem. Urzekła mnie twoja historia, świat nie stoi w miejscu, Polska jest zacofana, ja jestem pokrzywdzony. Ja, ja, ja, ja, ja! Closed. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 29 Październik 2010 A rather significant -- at least, in size -- 900MB patch is available now for Battlefield: Bad Company 2 on PC. Although there are several changes that any Battlefield: BC2 veteran will welcome, our favorite is: "Reduced all weapon damage to the MCOM by 50%." It's not as progressive as "made head of anyone who drops C4 on MCOM explode," but we'll take it as a start. We're currently following up with EA on whether it plans to make these updates to the console versions of the game before Battlefield: Bad Company 2 Vietnam launches this winter. Check out the patch details after the break. Patch details: All Weapons Bronze Insignia requiring an unobtainable bronze star for the tracer dart – requirement removed. Improved Hit registration made through several fixes and some of the hitboxes themselves have been changed. This will increase the accuracy of guns. Blue box chat window removed The 2 second immunity when spawning/being revived will now be immediately removed either by firing, zooming, or any movement (move, crouch, jump). A Spawning Player can still orient passively in the Game World.. 3D vision fixed. Fixed slug shotgun zoom crosshair on PC so they better represent the long range accuracy. Crosshairs now close more on PC, similar to consoles. Reduced slug shotgun hip accuracy to require zooming for consistent long range accuracy. Hip accuracy is now on par with the semi automatic weapons. Fixed a bug on PC where the G3 would do less damage than intended. Fixed VADS turning sensitivity on PC so it performs like the ZU23. Reduced VADS push back and damage to balance it with the ZU23. Fixed a bug where vehicle countermeasures would fail to remove tracer darts at high speed. Reduced the reload time for vehicle countermeasures. Slightly increased the AT4's damage vs armor to emphasize its anti vehicle role while keeping it balanced vs armor. Increased the AT4's top speed and acceleration so users spend less time exposed when firing. Increased the AT4's splash damage so it competes with other AT weapons vs infantry. The AT4 still has the least splash damage of all AT weapons. Reduced the splash damage of the Carl Gustav to bring it in line with other explosive weapons. The Carl Gustav still has the most splash damage of all AT weapons. Increased the 1 shot kill range of the M95 body shot to counter its lower rate of fire. Fixed a bug with the SVU that gave it better close range damage than other semi auto weapons. Reduced all weapon damage to the MCOM by 50%. Fixed an C4 vs MCOM exploit on Atacama Desert. Fixed a bug with FOV when aiming the M1911. Lowered the close range damage of the AN94 to highlight its long range role. Increased the accuracy of the F2000 on the move to highlight its role as a mobile AR. Increased the close range damage of the shotguns to give them a greater advantage vs slugs. Slightly lowered the damage of the M60 to balance its accuracy advantage vs other LMG's. Slightly lowered the damage of the MG3 at close range to balance it with other high rate of fire weapons. Slightly increased the damage of the UH60. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwb 0 Napisano 30 Październik 2010 Podobno po patchu AT4 jest szybkie jak CG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 30 Październik 2010 Podobno po patchu AT4 jest szybkie jak CG Nie wiem czy bylo by wtedy dobrze czy zle... bo jak będzie szybsze to masz jakby trochę mniej kontroli nad rakietą.... Chociaż może to tylko kwestia przyzwyczajenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Labuda 2 Napisano 25 Listopad 2010 Wczoraj ściągneło mi prawie 2GB aktualizacji. Ktoś wie co sie pozmieniało ? Bo nie mogę wygooglować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
indianin666 10 Napisano 25 Listopad 2010 http://www.ps3site.p...post__p__421592 tu jest wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sulima69 0 Napisano 30 Grudzień 2010 zakupiłem dzisiaj bad company 2 i czeka mnie wielkie patchowanie (1,8gb), niestety już po raz piąty wyskoczył mi błąd podczas aktualizacji. czy można to zrobić w jakiś inny sposób, np. poprzez pobranie tego patcha na komputerze i zaktualizowania gry ręcznie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 30 Grudzień 2010 zakupiłem dzisiaj bad company 2 i czeka mnie wielkie patchowanie (1,8gb), niestety już po raz piąty wyskoczył mi błąd podczas aktualizacji. czy można to zrobić w jakiś inny sposób, np. poprzez pobranie tego patcha na komputerze i zaktualizowania gry ręcznie? Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sulima69 0 Napisano 30 Grudzień 2010 to może jakieś sugestie dlaczego tak się dzieje i czy można cokolwiek z tym zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 30 Grudzień 2010 Zobacz jutro. Dziś chyba mają jakieś problemy bo mi statystyki co 10 min znikają i się pojawiają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sulima69 0 Napisano 31 Grudzień 2010 dużo osób grało, no spoko. ale przecież wczoraj nie był żaden światowy dzień grania w bad company 2, więc tak dużo osób gra na codzień. czyli co, elektronicy zamierzają tak lecieć w c*uja aż do czasu ps4 czy co? próbuję pobrać tą aktualizację dziesiąty raz i zawsze koło 10,15% wyskakuje mi błąd. w nocy doszło do 30 bodajże i na tym też się zakończyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 31 Grudzień 2010 No niestety kolego nic nie poradzimy. Serwery EA/DICE sypia sie i to rowno. Znikajace perki, wywalanie z serwerow a teraz niemoznosc pobrania patcha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel210 2 Napisano 2 Czerwiec 2011 (...) próbuję pobrać tą aktualizację dziesiąty raz i zawsze koło 10,15% wyskakuje mi błąd. w nocy doszło do 30 bodajże i na tym też się zakończyło. Ja straciłem wczoraj ponad 3 godziny (net jest jaki jest;)) i wysypało się na samym końcu (po 97%). Czy może to mieć związek z ps store, czy raczej coś dzieje z serwerami EA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danatiel 19 Napisano 2 Czerwiec 2011 Z serwerami EA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel210 2 Napisano 2 Czerwiec 2011 Z serwerami EA. Dzisiaj się udało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach