Skocz do zawartości
ONE

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam się z Dizzym, to w końcu forum o PS3, a nie o BC2 :/ Ja np. chciałbym logo FIFY oraz MW2 - tak luźna myśl ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dokładniej to obecnie jesteśmy na forum o grach na ps3 a nie o samej platformie sprzetowej - to tak gwoli ścisłości.A co do pomysłu z logiem , no cóż ..........teraz znam Wasze stanowisko na ten temat i oto mi chodziło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, czy tu zawsze musi dochodzić do agresywnej wymiany zdań :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DizzY-WolF teraz już wiem skąd masz taki wysoki Squad Score: 381,140 a ja myślałem że masz wysoki skill haahahahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

DizzY-WolF teraz już wiem skąd masz taki wysoki Squad Score: 381,140 a ja myślałem że masz wysoki skill haahahahaha

Nie mam zamiaru odpowiadać na twoje zjebane zaczepki. Zresztą prawdopodobnie śmiejesz się ze swojej własnej głupoty mogę ci tylko pogratulować.

Gdybyś chociaż raz ze mną zagrał wiedziałbyś co to skill jeśli już z takimi działami wyjeżdżasz.

Edytowane przez DizzY-WolF
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Co do tych "nabijaczy punktów" to sam dziwiłem się, jakim cudem ja mam 31 level i mam rozegranych ~300 meczy a tamci mają 50 lvl i tyle samo rozegranych meczy co ja. (to samo tyczy sie killi)

Myślałem, że grają tak MEGA DOBRZE, wykonują cały czas zadania misji i dostają punkty i tak dalej, ale na szczęście wyszło szydło z worka hah.

Edytowane przez ocelot_0x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powie ktoś jak mam odblokować broń: M1 Garand ? - czy jak to tam sie nazywa :D

Z góry thx ;)

Co do tych nabijaczy to straszne noobki -_- .... niewiedzialem ze tak mozna nabijać sobie pkt :D

Powie ktoś jak mam odblokować broń: M1 Garand ? - czy jak to tam sie nazywa

Juz wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam zamiaru odpowiadać na twoje zjebane zaczepki. Zresztą prawdopodobnie śmiejesz się ze swojej własnej głupoty mogę ci tylko pogratulować.

Gdybyś chociaż raz ze mną zagrał wiedziałbyś co to skill jeśli już z takimi działami wyjeżdżasz.

Spuść z tonu, bo On czeka na taką reakcje. Skoro pisze takie bzdury to widać ma bardzo ,,ważny" powód hehe ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Przez to że Dizzy sie wyróznia od wszystkich swoim lvl'em to kazdym po nim jedzie , ośmiesza go itd. wyluzujcie to tylko gra i tylko cyfra w lvl. Żal czytać te wasze posty -_-

PS. Dizzy nie daj sie sprowokować takim zazdrosnym frajerom ;)

Luz panowie !

Pozdro.

Edytowane przez Killzone_15

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

ocelot jestes smieszny, spojrz na swoja sygne a pozniej kozacz. bo zaden z Ciebie pro gejmer chlopaku :)

po tej snajperce wnioskuje ze kampisz sie non toper na hardkorze..... hah w dodatku cos slabo z celnoscia 13% to ma byc snajper? :)

zmien ten podpis bo sam sobie robisz obciach! :D

Edytowane przez MackuCHWDP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Tez mi sie troche wydaje ze ten temat stał się miejscem do rzucania mięsem niz rozmawiania na temat bc 2

Edytowane przez Killzone_15

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja Panowie znów spotkałem się z sytuacją, gdzie moi "drużynnicy", grając jako obrońcy, wysadzają M-COMa. I to krajanie. Dołączyłem na zaproszenie, gramy, chłopcy dobrzy są, pierwsza baza na Arica Harbor, może z 10 ATT do końca, a ziomki walą z T90 we własny M-COM, bo trafili na 'nobów, lamerów, cieniasów' itd i chcą sobie punkciki ponabijać. No chyba, że w akcie litości chcieli dać szansę przeciwnej ekipie. Smutno.

P.S. Zamieszani w tą aferę :) obecni na tym forum.

Pozdro

"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

A ja Panowie znów spotkałem się z sytuacją, gdzie moi "drużynnicy", grając jako obrońcy, wysadzają M-COMa. I to krajanie. Dołączyłem na zaproszenie, gramy, chłopcy dobrzy są, pierwsza baza na Arica Harbor, może z 10 ATT do końca, a ziomki walą z T90 we własny M-COM, bo trafili na 'nobów, lamerów, cieniasów' itd i chcą sobie punkciki ponabijać. No chyba, że w akcie litości chcieli dać szansę przeciwnej ekipie. Smutno.

Przed chwilą skończyłem grać w Bad Company 2 Online i miałem identyczną sytuację - około 10ATT do końca a "niebiescy" rozwalają c4 własne M-COMY. Skurwy..

Nie przestali przy ostatniej bazie i przegraliśmy. Tryb normal, więc nie dało ich się zatrzymać.

Oto ich dane:

[FOX] cassiandre (36lvl)

[FOX] Neoradius (35lvl)

Faktycznie, gra wcześniej (nie wiem czy we wcześniejszych rundach grałem z nimi) szła bardzo dobrze, czasami nie wypuszczaliśmy przeciwnika z bazy ale ci goście to już przegięli. Nie ma litości dla takiego sku***na.

P.S. Zamieszani w tą aferę :) obecni na tym forum.

P.S Daj nicki tych co tak robili (jeśli faktycznie chcieli przedłużyć grę i RAZ, max dwa razy tak zrobili to jeszcze ujdzie. Ale tacy co wysadzają swoje M-COMY na ostatniej bazie (broniąc) to najgorsze chwasty.

Edytowane przez ocelot_0x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S Daj nicki tych co tak robili (jeśli faktycznie chcieli przedłużyć grę i RAZ, max dwa razy tak zrobili to jeszcze ujdzie. Ale tacy co wysadzają swoje M-COMY na ostatniej bazie (broniąc) to najgorsze chwasty.

Czasami trzeba rozwalic wlasnego m-coma

Przyklad:

Atakujacy dupy z wlasnej bazy nie ruszaja tylko nabijaja sobie ststystyki i mimo ze ich zabijasz masz 1,7k punktow to oni maja po 4,5k i uwaga 108 kuponow ataku w RUSH. Rozwalasz wlasna baze i wtedy mozesz sie przejsc do nich i powybijac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami trzeba rozwalic wlasnego m-coma

Przyklad:

Atakujacy dupy z wlasnej bazy nie ruszaja tylko nabijaja sobie ststystyki i mimo ze ich zabijasz masz 1,7k punktow to oni maja po 4,5k i uwaga 108 kuponow ataku w RUSH. Rozwalasz wlasna baze i wtedy mozesz sie przejsc do nich i powybijac.

no taka sytuacja (w extremalnym wydaniu) może wystapić raz na 100, nie ma co bronić (chyba ze we własnym interesie) takich dywersantówdown.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spuść z tonu, bo On czeka na taką reakcje. Skoro pisze takie bzdury to widać ma bardzo ,,ważny" powód hehe ;).

Dizzy nie może spuścić z tonu gdyż jest w szpitalu i wróci dopiero w piątek... i nie, to tylko rutynowe badania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie podczas łączenia się z serwerem EA wyskakuje mi komunikat z prawami autorskimi itd po za akceptowaniu mam podać hasło do mojego konta w EA ale ja go nie mam w EA więc jakie hasło mam podać ? Z jednej strony to dobrze że serwery teraz nie działają bo dokończę single :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie podczas łączenia się z serwerem EA wyskakuje mi komunikat z prawami autorskimi itd po za akceptowaniu mam podać hasło do mojego konta w EA ale ja go nie mam w EA więc jakie hasło mam podać ? Z jednej strony to dobrze że serwery teraz nie działają bo dokończę single smile.gif

Jak to nie masz konta na EA ? To jak grasz w multi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie podczas łączenia się z serwerem EA wyskakuje mi komunikat z prawami autorskimi itd po za akceptowaniu mam podać hasło do mojego konta w EA ale ja go nie mam w EA więc jakie hasło mam podać ? Z jednej strony to dobrze że serwery teraz nie działają bo dokończę single :)

Zbanowali Cię.

Musisz wysłać list do EA z przeprosinami za wysadzanie własnych M-COMów.

Dzisiaj jest patching day.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwilą skończyłem grać w Bad Company 2 Online i miałem identyczną sytuację - około 10ATT do końca a "niebiescy" rozwalają c4 własne M-COMY. Skurwy..

Nie przestali przy ostatniej bazie i przegraliśmy. Tryb normal, więc nie dało ich się zatrzymać.

Oto ich dane:

[FOX] cassiandre (36lvl)

[FOX] Neoradius (35lvl)

Faktycznie, gra wcześniej (nie wiem czy we wcześniejszych rundach grałem z nimi) szła bardzo dobrze, czasami nie wypuszczaliśmy przeciwnika z bazy ale ci goście to już przegięli. Nie ma litości dla takiego sku***na.

http://www.ps3site.pl/forum/topic/37199-mendy/ - temat do wpisywania chwastow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@KJN86

na moje to musisz te haslo własnie w tym momencie stworzyć, tak miałem przy pierwszym odpaleniu gry i wejściu w multi. No ale z tym to radze po własnych problemach ostrożnie. Koniecznie podaj też adres e-mail taki jak masz skonfigurowane psn, bo ja zrobiłem to z pieca i wyszły mi potem niezłe jazdy (strata statów 80 godzin multi)

Edytowane przez KrisPora_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Właśnie nie wiem może wcześniej wpisałem hasło ale go teraz nie pamiętam :whistling:

A istnieje możliwość że podałem jakieś hasło przy rejestracji w fife ?

Kolego ROKKYU odnośnie wysadzania własnych M-comów ty ty powinieneś przepraszać bo ja je odpalam lub wyłączam ;)

Już jest wszystko ok nic nie muszę podawać rush mi hula :thumbsup::0

Edytowane przez KJN86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Właśnie nie wiem może wcześniej wpisałem hasło ale go teraz nie pamiętam whistling.gif

A istnieje możliwość że podałem jakieś hasło przy rejestracji w fife ?

Kolego ROKKYU odnośnie wysadzania własnych M-comów ty ty powinieneś przepraszać bo ja je odpalam lub wyłączam wink.gif

https://profile.ea.c...ts&locale=pl_PL

podaj adres e-mail w pasku Konto EA i kliknij "Nie pamiętam hasła" na skrzynkę dostaniesz info z hasłem.

Oczywiście adres e-mail musisz podać taki jak przy rejestracji konta.

Edytowane przez Kovalov

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.