Skocz do zawartości
ONE

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

no do mnie też piszą takie pierdoły <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

woot.gif ehh kurna kiedy wreszcie osiagne ten poziom zeby otrzymywac hate maile pardon.gif

PS

njelepszy byl ten raw talent.. taki z niego nieoszlifowany diament nie przymierzajac rofl.gif

Edytowane przez m0rph

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nie wiem jak to komentować dizzy 

Było  :thumbsup:

:turned:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, do mnie nie piszą takich długich wierszyków tylko proste "fuck polska" - z racji tego, że mam [PL] w nicku. 2 razy mi się coś takiego zdarzyło, raz słownie przez Headset a raz przez wiadomość txt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno grałem sobie na squad rush i w mojej drużynie było jakies emo dziecko z Niemiec (bluzgał coś po niemiecku i łamaną angielszczyzną, hehe mówił tez po polsku jak mu troszke kur.... nawrzucaliśmy, paplał po nas - mówił kułwa heheh)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Niedawno grałem sobie na squad rush i w mojej drużynie było jakies emo dziecko z Niemiec (bluzgał coś po niemiecku i łamaną angielszczyzną, hehe mówił tez po polsku jak mu troszke kur.... nawrzucaliśmy, paplał po nas - mówił kułwa heheh)

Haha pamiętam go ;p Skąd się biorą takie dzieci! :D Po angielsku to on mówić nie potrafił, ( w końcu gdyby wiedział co ja do niego mówię to chyba przestał by się tak cieszyć ;P )... Jestem ciekaw czy go dzieci w szkole gnoją albo biją.. bo z tak zjechaną psychiką nie dostał by się nawet na oddział intensywnej terapii na oddziale psychiatrycznym! xD

Edytowane przez Traitor23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też się pochwalę z kim grałem. Jakiś 8-letni Francuz, który się jąkał, piszczał i mówił łamaną angielszczyzną. Weź takiego zrozum to jesteś zajebisty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

A ja, Bubuczarny i wymyslsam graliśmy w Deathmatcha, dołączył do nas Kaka z Południowej Arabii. Grał chyba z całą rodziną. Darł się do HSa, którego miał chyba po drugiej stronie pokoju i śpiewał po swojemu. :)

Jak się pytał skąd jesteśmy to cały czas myślał, że z Holandii. ^^ Taką beke z niego mięliśmy. bubu miał mu rysować gdzie to jest. ;p

Edytowane przez ZiateK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś skąd mogę pobrać takie mapy jak

NELSON BAY (Zatoka Nelsona)

LAGUNA PRESA (Laguna Presa)

Bo mam wszystkie oprócz tych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne nie masz konta vipowskiego , zatem w grze wchodzisz do opcji STORE i tam masz wszystkie dodatki jakie wyszły i jakie wyjdą.Doładowujesz sobie kartą playstation network swoje konto psstore i kupujesz te dodatki.Wsio :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bad Company 2 zostanie zbalansowane

- większy podstawowy zasięg broni automatycznej i półautomatycznej dla zapewnienia lepszej ciągłości walk z bliskich zwarciach

- lekko zwiększone obrażenia półautomatów w dalszym zasięgu

- zwiększona skuteczność krótkich serii LMG w zoomie

- zmniejszona skuteczność LMG podczas ruchu

- zmniejszone podstawowe obrażenia M60 i XM8, wyrównujące je z innymi LMG

- zmniejszone uszkodzenia PKMna długich dystansach, wyrównujące go z innymi LMG

- zwiększone podstawowe uszkodzenia Type88 LMG, wyrównujące go z innymi LMG

- lekko zredukowane podstawowe uszkodzenia M16 i G3, aby zbalansować zwiększony zasięg

- lekko zwiększone uszkodzenia AEK971, F2000, AN94 i AUG w dalszym zasięgu, aby zbalansować je z innymi Assault Rifles

- zredukowany zasięg wybuchu granatów 40mm oraz M2CG, aby podkreślić ich drugoplanową rolę przeciwko piechocie

- lekko zredukowany maksymalny zasięg strzelby 40mm dla balansu z innymi strzelbami

- lekko zwiększone uszkodzenia strzelb, ale zmniejszony zasięg, dla oddania idealnego dystansu podczas walk strzelbą

- zredukowane uszkodzenia PP2000 dla zbalansowania zwiększonego zasięgu

- zwiększone uszkodzenia 9A91 na długich dystansach dla zbalansowania mniejszego magazynka

- zwiększone uszkodzenia i zasięg pistoletów M9, M93 aby uczynić je bardziej pożądanymi jako broń wspierającą

- zwiększony zasięg pistoletu MP443 - cel j.w.

- zwiększone uszkodzenia MP412 na długim dystansie dla zbalansowania niższej szybkostrzelności

- lekko zredukowana szybkostrzelność pistoletu M1911 dla balansu z innymi gunami

- zwiększona szybkość naprawy i przegrzewania narzędzia naprawczego, teraz przegrzewa się szybciej, ale naprawia w tym czasie tyle samo

- podniesiona maks. ilość sensorów ruchu z 2 na 3 oraz zwiększono szybkość ich pobierania ze skrzyń

- znacząco zwiększona szybkość strzałek tracera, aby uczynić je skuteczne przeciwko maszynom latającym

- zwiększony czas ładowania ataku moździerzy i zmniejszone zniszczenia jakie atak zadaje opancerzonym pojazdom

- zmniejszony zasięg Bolt Action Sniper i pocisków do strzelb "pompowanych" przy używaniu perka Magnum Ammo, dla lepszego balansu, zwłaszcza w trybie HC

- lekko podniesiono zdrowie żołnierzy w Hardcore dla lepszego balansu kit-ów

- zwiększono benefity punktowe ze specjalizacji Medkit Heal+, aby uczynić ją bardziej pożądaną

- zmniejszono benefity Szybkości Przeładowania Maszyn aby zbalansować je z innymi specjalizacjami maszyn

- lekko zmniejszono benefity ze specjalizacji celności aby zbalansować zmiany w zasięgach i celności broni

- naprawiono bug dodatkowych uszkodzeń BMD3 na przednim pancerzu

- zmniejszono zasięg eksplozji pocisków dział helikopterów szturmowych

- zwiększono uszkodzenia zadawane przez stanowiska AA wszystkim celom - teraz skuteczniejsze przeciw piechocie w Port Valdez

- lekko zwiększono uszkodzenia UZI przy dalszym dystansie

- AKs74u ma bardziej odczuwalny odrzut podczas celowania

- G3, VSS i wszystkie półautomaty szybciej uspokajają celownik pomiędzy strzałami

- PKM, Type88 LMG, G3, An94 i strzelba 40mm wracają do swej poprzedniej chwały

- zwiększone uszkodzenia MG3 dla wyrównania z innymi LMG

- naprawiony bug, gdy Saiga12 ze specjalnymi pociskami zadawała zbyt duże obrażenia z daleka

- naprawiony bug, gdy SVU zabierał zbyt mało na dalszym dystansie

- naprawiony bug, gdzie pociski M95 nie zabijały opancerzonych celów headshotem

Łatka pobierze się automatycznie już jedenastego maja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bad Company 2 zostanie zbalansowane

- większy podstawowy zasięg broni automatycznej i półautomatycznej dla zapewnienia lepszej ciągłości walk z bliskich zwarciach

- lekko zwiększone obrażenia półautomatów w dalszym zasięgu

- zwiększona skuteczność krótkich serii LMG w zoomie

- zmniejszona skuteczność LMG podczas ruchu

- zmniejszone podstawowe obrażenia M60 i XM8, wyrównujące je z innymi LMG

- zmniejszone uszkodzenia PKMna długich dystansach, wyrównujące go z innymi LMG

- zwiększone podstawowe uszkodzenia Type88 LMG, wyrównujące go z innymi LMG

- lekko zredukowane podstawowe uszkodzenia M16 i G3, aby zbalansować zwiększony zasięg

[...]

wszystko fajnie, ale naprawde nie umieją naprawić błędu z plotkiem na isla inocentes? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na pewno zrobią jeszcze kilka dodatków żeby wyeliminować wszyskie błędy:biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"- znacząco zwiększona szybkość strzałek tracera, aby uczynić je skuteczne przeciwko maszynom latającym"

w końcu :)

mam nadzieję ze te funkcje nie pogorszą gry ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ostatnio strasznie duzo bugow "odkrylem" zupelnie przypadkowo... wymienie kilka tych, ktore pamietam (bylo ich calkiem sporo):

- siedzac na quadzie jako pasazer moglem obracac sie o 360*

- lewitujace krzaki np na Port Valdez - mam gdzies zdjecie, jak znajde to moge wrzucic

- lewitujacy ckm ;D fotka: http://i39.tinypic.com/16m6g3r.jpg

- ostatnio prowadzilem quada siedzac w ten sposob: http://i42.tinypic.com/nqodnt.jpg

- dzis wbilem na jakas gre (rush na Isla Innocentes) i nie moglem sie nigdzie zrespic (ani z osoba z mojego teamu ani w zadnym innym miejscu - musialem wyjsc z gry)

- ostatnio zbugowal mi sie dzwiek, ciezko mi to wytlumaczyc. Jak slyszymy takie 'tykanie' gdy sprawdzamy ile sie dostalo pktow w danym kicie, to dzwiek tak jakby 'zablokowal sie' i przez caly czas mi tak 'tykal', musialem wylaczyc i wlaczyc gre ;d

Nie mowie oczywiscie juz o tommy gunie czy o plotku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A lewitujące okna :D też często spotykam. Nie ma ściany tylko szyba która mnie blokuje dry.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"- dzis wbilem na jakas gre (rush na Isla Innocentes) i nie moglem sie nigdzie zrespic (ani z osoba z mojego teamu ani w zadnym innym miejscu - musialem wyjsc z gry)"

to było coś takiego, że próbujesz wybrać broń i po prostu, nie możesz się zrespawnować? jak tak to wystarczy wejść w MENU (przyciskiem START) i potem wcisnąć SUIDICE (czy jakoś tak) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

kisiel__94 potwierdzam, mysmy mieli dobre smiechy chcac zagrac isle i nikt sie zrespic nie mogl.

tak samo bug na 2 bazie, rozwalajac A i B idziesz na rafinerie ale symbol punktu A zostaje. :)

SUICIDE - samobojstwo

Edytowane przez MackuCHWDP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

"- dzis wbilem na jakas gre (rush na Isla Innocentes) i nie moglem sie nigdzie zrespic (ani z osoba z mojego teamu ani w zadnym innym miejscu - musialem wyjsc z gry)"

to było coś takiego, że próbujesz wybrać broń i po prostu, nie możesz się zrespawnować? jak tak to wystarczy wejść w MENU (przyciskiem START) i potem wcisnąć SUIDICE (czy jakoś tak) :)

Nie probowalem tak zrobic, ale generalnie jedyny respawn do wyboru (ktory i tak nie dzialal) to obok kogos z mojego teamu.

/e: ah, dobre tez jest to, ze mozna zaznaczyc cel ataku zanim on sie pojawi ^^

Edytowane przez diz4ster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powie mi ktoś co daje dłuższe przytrzymanie guzika R2 (rzut granatem)? Myślałem, że chodzi o szybszy wybuch ale to nie to. Później o dłuższy rzut ale to też nie to. Jakieś pomysły? :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daje wrogowi większą szansę aby Cie ubić  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.