kazek76 0 Napisano 10 Luty 2010 kazek_pl HS brak Pełna wersja zamówiona, gram wszystkim, prócz snajpera - ze wskazaniem na medyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 11 Luty 2010 ID: pwntronic3000 Headset jest. Gram po 21:00, no chyba że żona nie chce odejść od TV, to pojawiam się kilka minut później. Jestem noobem ale wykazuję pełne zaangażowanie, najlepiej jako klasa supportowa (medyk/inżynier). Czekam na inv. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba2011 0 Napisano 11 Luty 2010 (edytowane) . Edytowane 11 Marzec 2010 przez seba2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qim 28 Napisano 11 Luty 2010 PSN_ID: qim_ HS jest. Preorder złożony a w demku gram najcześciej inżynierem. Chętnie pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 11 Luty 2010 wlasnie siedze na konsoli HS mam narazie tylko dem czy full zobacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 11 Luty 2010 PSN ID- HaKaU, preorder jest, HS jest... :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bgtbar 0 Napisano 12 Luty 2010 psnid: bgtbar gram o różnych porach, niestety nie ma hs, narazie demo, po premierze full. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davedohc 0 Napisano 12 Luty 2010 Jak ktos szuka kogos do druzyny to ja z checia, HS jest. Nick: davedohc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szelix 3 Napisano 12 Luty 2010 Mój nowy PSNiD szelix Kto grał w jedynke zna mnie, od razu mówię snajperom siedzącym w krzakach. Nie dodawajcie mnie! Nie grasz team play'owo? wara... Zapraszam do starego klanu terror squad pod nową nazwą NTB. Jesteśmy od premiery BC1 i znamy się już troche na tej grze :ok: http://www.ntb.clangrid.com/ Zobaczymy jak z wsparciem dla klanów, nie będzie tagów to trudno. Nadal zostaniemy zgraną paczką i znów przegramy setki godzin przy naszej ulubionej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 12 Luty 2010 Witam wszystkich. Kto chętny pograć w BC 2 i zaprosić do znajomych? Mój nick Ron_PL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudzielec 0 Napisano 13 Luty 2010 psnid: genail headset: tak Od razu proponuję, by zrobić jakąś lepszą ustawkę to trzeba się sprawniej zorganizować :-) Jest może w necie jakiś serwis, który umożliwia takie sprawne zaplanowanie gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombel 0 Napisano 13 Luty 2010 Moj ID jak cos to Bombel_85, chetnie o roznych porach przylacze sie do polakow ;) HS niestety brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ucantstop 4 Napisano 13 Luty 2010 no właśnie można się umówić większą grupą na konkretny dzień i godzinę. jak coś to dodawajcie mnie zawsze to kolejna osoba do teamu :) psnid : ucantstop hs: jest chwilowo mam przerwe z konsola przez chorobe ale jak tylko wróce do sił to chętnie pogram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fazzerasty 0 Napisano 13 Luty 2010 Ja jestem chetny, gram snajperem PSN : Fazzerasty headset jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthur 2 Napisano 14 Luty 2010 Chetnie pogram w teamie. Demo wciagneło mnie na maxa. PSN ID : Arthurek HS: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny_CK 0 Napisano 14 Luty 2010 (edytowane) Jak komuś brakuje mechanika do Bradleya (no inne ciężkie pojazdy też mogą być w ostateczności xD) to chętnie pogram :P Razem rozwalimy nie jeden czołg x.X psnid: Johnny_cK Przykro mi ale headsetu nie mam ;( Headset mode on Nie wysyłajcie zaproszen bo nie mam gry jednak ;( Edytowane 5 Marzec 2010 przez Johnny_CK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olas__14 0 Napisano 14 Luty 2010 Dodawać chętnie pogram headset dostępny ;) PSN id: Olas__14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sonsiad 1 Napisano 15 Luty 2010 ID: sonsiad headset - świeżo zakupiony specjalnie pod BC2 najchętniej śmigam inżynierem, poziom - początkujący, ale zdecydowany na zakup pełnej wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzenio1981 2 Napisano 15 Luty 2010 (edytowane) Witam, mój klan szykuje się do startu w tej grze, prawdopodobnie wystartujemy w rozgrywkach międzynarodowych, w związku z tym jesteśmy otwarci na nowe osoby chętne do gry w ekipie. Strona klanu: www.tntpl.dbv.pl Edytowane 15 Luty 2010 przez DaraS http://www.ps3site.pl/forum/topic/30798-klany/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qsh86 0 Napisano 15 Luty 2010 (edytowane) Też chętnie pogram, skill raczej średni ale idzie coraz lepiej :tongue: qsh85, HS brak ale noszę się z zamiarem kupna :smile: Edytowane 15 Luty 2010 przez qsh86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tass 0 Napisano 16 Luty 2010 (edytowane) psnid: tass-bl hs jest dostepnosc raczej w godzinach wieczornych jestem swierzak na konsoli i gry padem takze ew pomoc mile widziana :) dodawac do znajomych pozdro Edytowane 17 Luty 2010 przez tass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ruchatek 0 Napisano 16 Luty 2010 (edytowane) niemam hs ale chętnie zagram, w miare dobrze mi idzie :) psnid: fraquency Edytowane 16 Luty 2010 przez Ruchatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prymo 2 Napisano 16 Luty 2010 (edytowane) PSN: prymek007 HS:jest gracz ze mnie raczej średni ale robię postępy Edytowane 16 Luty 2010 przez prymo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perejro 0 Napisano 16 Luty 2010 ja też chętnie zagram . PSN ID: Perejro16x Gram snajperem , wg bardzo dobrze jak na ostatni czas. Głównie w czołówce teamów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 18 Luty 2010 Witam Od wczoraj posiadam wreszcie HS. Gram codziennie wieczorami od 21 - 1 (gdzieś w tych okolicach). Skill średni, ale duże zaangażowanie i podstawa to Team i osiąganie celów nie fragów. Chcę spróbować jak to jest w zgranej drużynie rodaków z komunikacją HS. PSN ID: NERVUS_PL Dodawać i grać :thumbsup: Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach