servisco2 26 Napisano 8 Marzec 2010 psnid: Servisco2 HS: brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarCzeS 0 Napisano 8 Marzec 2010 Chętnie pogram z polakami, hs w drodze, gram recon'em, psn id: JarCzeS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 8 Marzec 2010 Zgłaszałem się w czasie bety, więc zrobię to przy okazji fulla: PSN ID: pwntronic3000 HS jest, gram medykiem. Swoją drogą fajna by była ustawka na 12 osób z forum, tak aby iść przez kolejne Rush'e jak burza. Do tego komunikacja przez TS albo Vent (nie wiem jak u Was, ale u mnie rozmowa przez PS3 jest przytłumiona). Co Wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dm_login 0 Napisano 8 Marzec 2010 (edytowane) PSN ID: dm_login HS: tak BC2 to moja pierwsza przygoda z serią BF, ale przez demo wciągnąłem się okrutnie. Gram dość często snajperem, często także szturmowcem. Jeżeli masz ochotę pograć wspólnie, w sposób przemyślany i zorganizowany, ale jednak bez zbędnej "napinki" - zapraszam. "Wymiataczem" nie jestem, ale "słabiakiem" też nie. Pozdrawiam. PS. Preferuję tryb RUSH, ale inne też mogą być. Edytowane 8 Marzec 2010 przez dm_login Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madgorth 0 Napisano 8 Marzec 2010 PSN ID: Madgorth HS: zamówiony, lada chwila powinien być Początkujący inżynier, powoli zaczynam ogarniać grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 8 Marzec 2010 PSN ID: gierej1993 Gram każdą klasą (każda mi sprawia tyle samo przyjemności i każdą systematycznie po trochu odblokowuje) HS: mam ale zepsuty, lada dzień będzie naprawiony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qqrydzyk 0 Napisano 8 Marzec 2010 ID: Qqrydzyk HS; jest Zaczynam grać. Przydałby się ktoś do towarzystwa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 8 Marzec 2010 id forel22 hs jest gram dosyc czesto ,mechanikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 8 Marzec 2010 Tak to możemy się zwoływać do us...nego zgonu! Może trzeba wykorzystać to forum i zacząć formować konkretne teamy? Po ustaleniu składu łatwiej się umówić na grę już na konkretny dzień i godzinę...chyba! Na poczatek: Nazywam się Marqus_Pirx. Jestem zauroczony tą grą bo to mój "debiut". Gram raczej kiepsko ale szybko się uczę. Mój e-mail to logik4-54@o2.pl...Jeśli ktoś ma ochotę zapraszam do wspólnej zabawy. Napiszcie na priva, umówimy konkretne (odpowiadając wszystkim dni i godziny),podzielimy role i...może będzie fajnie..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 9 Marzec 2010 Marqus ja jestem za, jesteśmy w takiej samej sytuacji (debiut w BF'ie). Wyśle ci zaproszenie to może coś się ugada. Co prawda największym problemem jest to, że nie mam HS, ale chyba bez też można sobie pograć razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THR 0 Napisano 9 Marzec 2010 (edytowane) Chętnie pogram w BF2 Mój nick PSN Id: thr123 , Hs posiadam Edytowane 9 Marzec 2010 przez THR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 9 Marzec 2010 Marqus ja jestem za, jesteśmy w takiej samej sytuacji (debiut w BF'ie). Wyśle ci zaproszenie to może coś się ugada. Co prawda największym problemem jest to, że nie mam HS, ale chyba bez też można sobie pograć razem. :-) spoko je też na razie "niemy i głuchy" (muszę fakt zakupu headseta jakoś ukryć przed żoną!!!) ale...dla myślących ludzi gra zespołowa powinna być osiągalna...a HS tak i tak kupię!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 9 Marzec 2010 Ja rowniez chetnie pogram z rodakami, random gry z 80% snajperow mnie nie bawia....... PSN ID: KrwawaRyba HS: wkrotce :) gram wszystkimi poza snajpem... Gram w miare dobrze, przede wszystkim robie to co trzeba jesli atakuje to atakuje a jak bronie to nie szkoda mi zycia i za wszelka cene rozbrajam ladunki xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rzezimieszki 1 Napisano 9 Marzec 2010 (edytowane) PSN ID: rzezimieszki Chętnie pogram z kimś z Polski.. Edytowane 9 Marzec 2010 przez rzezimieszki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwulicowy 0 Napisano 9 Marzec 2010 psn id: Dwulicowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polarbear_pl 0 Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) chętnie pogram zespołowo psn id: polarbear_pl hs: jest (i mam nadzieję że działa bo nie dane było mi jeszcze korzystać z niego;) doświadczenie: dawno temu klanowe w BF2 i BF2142 na PCcie (klan plaY^ - czołówka europejska w bf2142) - teraz gram tylko dla przyjemności z braku czasu. Edytowane 12 Marzec 2010 przez polarbear_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekpower50 12 Napisano 10 Marzec 2010 Chętnie pogram z rodakami moje id: radekpower50 HS na razie nie mam ale planuje zakup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alieen 4 Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) id: alieen hs: jest czekam na zaproszenia :) assault i recon są doskonaleni ostatnio sporo pykam w trybie conquer (fajne mapki sa), ale na rush tez jest czas :) Edytowane 10 Marzec 2010 przez alieen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonBilson 29 Napisano 10 Marzec 2010 witajcie tez chetnie pogram z Polakami moj Id to DonBilson (zamiast L jest duze i ;) ) mozna dodawac i jak co napisac ze jestes od bc2 ;) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dueq 0 Napisano 10 Marzec 2010 PSN ID: Dueq HS: jest zapraszam do wspólnej gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivy83 0 Napisano 10 Marzec 2010 ID sivy833 również chętnie pogram z rodakami . Wysylac zap PZDR! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajvven 0 Napisano 10 Marzec 2010 Czesc wszystkim ! Tez bardzo chetnie dolacze do rozgrywki z troche starszymi graczami (sam mam 27 lat). Nie mam za wysokiego skilla, ale staram sie grac bardzo zespolowo - glownie medykiem lub inzynierem. PSN ID: ajvven HS: bedzie lada dzien Zapraszam Lukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lly1953 0 Napisano 11 Marzec 2010 Witam, Z chęcią zagram coś zespołowego, bo szlag mnie trafia jak z randomami na Nelson Bay tylko ja zajmuję się ładunkami(zarówno podkładaniem i rozbrajaniem). PSN: lly1953 Wiek: 29 Headset: jest Ulubione klasy: mechanik, medyk Dostępność: na tygodniu w godzinach od 16-22, w weekendy znacznie dłużej :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haerde 2 Napisano 11 Marzec 2010 Chętnie pogram w BC2. PSNid: haerde HS: jest wiek: 21 Gram wyłącznie z posiadaczami HS'ów. Pozdrawiam haerde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenjee 0 Napisano 11 Marzec 2010 (edytowane) PSN id: Kenjee17 HS: jest Chętnie pogram z rodakami i przyda się paru nowych znajomych :biggrin: Edytowane 11 Marzec 2010 przez Kenjee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach