Tricker20PL 1 Napisano 25 Kwiecień 2012 (edytowane) Jest może ktoś chętny na zrobienie trofików Destruction 2.0 i Et tu Brute?? Edytowane 25 Kwiecień 2012 przez Tricker20PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArCard 0 Napisano 26 Kwiecień 2012 na demolition man jestem chętny a co do et tu brute to mogę pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kita 4 Napisano 1 Maj 2012 Przecież to na luzie podczas gry wpadną obydwa... komornik troche racji masz ale pamietaj jak mmy zaczynalismy grac to wiekszosc nie wiedziala ze tak brzmi efekt zawlenia budynku i siedzieli do samego endu( sam tak robilem:)) i trofek wpadl co do nozy to sie nie wypowiadam bo ..... to latwe i szkoda psuc zabawy na ustawke ps moge pomoc przy demolition pisac na priv lub na psn pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 1 Maj 2012 Witam,również mogę pomóc w DM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gracus1 0 Napisano 4 Czerwiec 2012 Szcerze mówiąc dest 2 nie jest trudny trezba często strzelac w te wiezyczki czesto ktos jest albo brac szturm i w budynku w ktorym atakujemy tez ktos powinien byc mi wpadlo w porownaniu do Was bardzo szybko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dmarcin88 7 Napisano 7 Czerwiec 2012 nie jest trudny, jak masz przegrane 2000h i nie zwracales na to uwagi to moze nie jest trudne, ale generalnie to jest bardzo trudne bo ludzi wyskakuja z walacego sie budynku z reszta wystarczy poczytac forum ilu ludzi ma z tym problem.... ja jestem chetny na ustawke, trzebaby zebrac jak najwiecej ludzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pegaz23 6 Napisano 9 Czerwiec 2012 nie jest trudny, jak masz przegrane 2000h i nie zwracales na to uwagi to moze nie jest trudne, ale generalnie to jest bardzo trudne bo ludzi wyskakuja z walacego sie budynku z reszta wystarczy poczytac forum ilu ludzi ma z tym problem.... ja jestem chetny na ustawke, trzebaby zebrac jak najwiecej ludzi ja tez cie pisze na ustawke... :D na demolish 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 2 Sierpień 2012 witam pomógłby mi ktoś w et tu brute? moi znajomi nie graja w bf, demolition man wbiłem samodzielnie ale z tym sam nie dam rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach