veco16 1 Napisano 2 Marzec 2010 PSN ID: veco16 Kraj: Polska Headset: niestety jeszcze nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomikon 0 Napisano 2 Marzec 2010 (edytowane) PSNid: rafaelbest hs: jest moja ulubiona klasa to medyk..w bete i demo gralem duuuzo czasu.(no i oczywiscie w bc1 tez).:) w razie potrzeby rowniez wcielalem sie w role inżyniera ..i sporadycznie snajpera.. Edytowane 21 Marzec 2010 przez tomikon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 3 Marzec 2010 PSN: Smoqu W demie i becie gralem tylko jako snajper, no moze pare razy jako medyk. Ale generalnie preferuje snajpera. Jutro gram od 23 wiec dodawac smialo. HS narazie nie ale moze kiedys. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomci_PL 0 Napisano 3 Marzec 2010 Ja już od dzisiaj gram dodawać Tomci__PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valdgir 1 Napisano 3 Marzec 2010 PSN ID: ValdgirPL HS: jest Dziś jak tylko przyjdzie zaczynam grać. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR ART PL 19 Napisano 3 Marzec 2010 (edytowane) Wczesniej w poście dałem dupy z psnid,teraz poprawne MrArt-PL. pozdrawiam i zapraszam dziś wieczorem po 22. ogień !!! Edytowane 3 Marzec 2010 przez MR ART PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 3 Marzec 2010 (edytowane) pełną wersję już mam i gram:) psnID: PLCali Headset: JEST w demku szło mi całkiem całkiem:) preferuję być mięsem armatnim albo inżynierem:P pozdro Edytowane 3 Marzec 2010 przez caligator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yerys 0 Napisano 3 Marzec 2010 PNSid: Yerys HS: Tak Rola w grze- "SELECT" spammer/recon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glowa91 0 Napisano 3 Marzec 2010 (edytowane) BC 2 dzisiaj zakupione rewelacja ;) najczesciej gram medykiem PSN ID: glowa91 HS : jest Edytowane 3 Marzec 2010 przez glowa91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ucantstop 4 Napisano 3 Marzec 2010 ja właśnie odpakowywuje bc2 :) HeadSet jest. psnid: ucantstop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legionista 0 Napisano 3 Marzec 2010 psn: Legionista jest hs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 3 Marzec 2010 (edytowane) Dzisiaj nabyłem mój egzemplarz gry. PSNID: MaaaziuPL Headset jest obowiązkowo. Edytowane 3 Marzec 2010 przez Maaaziu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
długi 0 Napisano 3 Marzec 2010 PNSid: dlugi7 HS: wkrótce będzie wysyłajcie zaposzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lopi89 4 Napisano 3 Marzec 2010 (edytowane) PSNid: luk4sek1989 HS: jakiś tam z nokii jest;p Edytowane 3 Marzec 2010 przez lopi89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasquess 0 Napisano 3 Marzec 2010 PSNid: vasquess Headset jest Nokia BH-207 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukipuki 1 Napisano 3 Marzec 2010 (edytowane) PSN ID: ketnik HS: jutro bedzie :) Gotowy do gry.B) Edytowane 3 Marzec 2010 przez lukipuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kohtaro 0 Napisano 3 Marzec 2010 (edytowane) Mam pytanie, może byśmy sie ustawili w weekend 8 osób lub więcej żeby zdobyć Et Tu, Brute? Dowcip polegałby by na tym że byśmy wszyscy na siebie z kosą polatali 5 minut lub 10 żeby nam trofik wpadł (tylko trzeba dodać sie do friendsów). Bo to praktycznie jedyny "głupi" trofik który wymaga ustawki lub bardzo długiego grania, co wy na to? Mi by pasowałaby Sobota, najlepiej o 20. Et Tu, Brute polega na zabiciu 5 friendsów nożem ;) Edytowane 3 Marzec 2010 przez Kohtaro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borsook 0 Napisano 4 Marzec 2010 mozecie mnie tez dopisac mam hs ale rzadko uzywambo gram wieczorami jak dziecko spi wiec w ostatecznosci moglbym tylko sluchac :P ID jak nick Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultek 7 Napisano 4 Marzec 2010 mature players only hs available psnid: ultek fell free to invite ;)) gram glownie sniper/inzynier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekfff 0 Napisano 4 Marzec 2010 mature players only hs available psnid: ultek fell free to invite ;)) gram glownie sniper/inzynier jak wyżej, dzieciakom dziękujemy Klasy - wszystko, w zależności od potrzeb. Headset - jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Purpurowy_rower 0 Napisano 4 Marzec 2010 Mnie również dopisujcie, póki co nie mam zbyt dużo doświadczenia, strzelam średnio, ale chętnie zagram w gronie osób mówiących po polsku. Klasy - każda, oprócz "snajpera". Headset - jest, będzie w użyciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swietym 141 Napisano 4 Marzec 2010 jesli chcecie i mnie dodajcie:) gram raczej na przyzwoitym poziomie:) headset jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
a_ratajczak 1 Napisano 4 Marzec 2010 Prosze o dodawanie do znajomych, HS poki co brak, ale staram sie grac druzynowo. Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_Olb 0 Napisano 4 Marzec 2010 mnie rowniez mozna dodac do znajomych kto ma ochote. Headset jest :-) Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 4 Marzec 2010 Będzie mi miło,jeśli i ja się znajdę na liście czyichś znajomych. Gram słabo,ale szybko się uczę. Staram się działać w zespole...Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach