mrowa607 5 Napisano 9 Styczeń 2011 No to nie byłem ja. Od jacka dostałem 3 na lagunie :thumbsup:. Mnie to nie rusza więc nic nie mówiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 9 Styczeń 2011 No to nie byłem ja. Od jacka dostałem 3 na lagunie :thumbsup:. Mnie to nie rusza więc nic nie mówiłem. Wiem, że to nie Ty. Pierwsza kosa to był przypadek - jednej osobie z naszej drużyny (od razu zaznaczę, że to nie byłem ja) skończył się magazynek i nagle wypadło na niego dwóch przeciwników. Jednego ubił z M9 a drugiego zaszlachtował bo pewnie już nie miał naboi. Widziałem tą sytuację. To przypadek. Ale od tego się zaczęło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 9 Styczeń 2011 j.w. napisał Holek, to byłem ja, ale sytuacja wyglądała tak jak to przedstawił, zresztą z Jackiem już sobie wyjaśniliśmy całą sprawę :) Mi się grało fajnie, szkoda, że na początku i pod koniec trochę nierówne składy były (raz jedna drużyna 4v6, raz druga 7v5 itp). Niestety wydaje mi się, że zbyt dużo osób jest już przewrażliwionych na punkcie dostawania kos - alternatywą byłby zakaz używania tej broni, ale to trochę śmieszne, zwłaszcza w sytuacjach gdzie nóż jest jedyną opcją :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 9 Styczeń 2011 Frekwencja była marna - to prawda. Może następnym razem pomyślmy o niedzielnym popołudniu (jak to określił biszkopt - w niedzielę po kościele). Lepiej byłoby też na conqueście ale niestety EA nie dało nam tej możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysystrzelno 2 Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) Witam wszystkich. Z miłą chęcią pogram z rodakami. Przede wszystkim TEAMPLAY! HS, VIP, Vietnam, duże doświadczenie w FPS (Operation Flashpoint, Project Reality (mod dla BF2)) są :) Gram głównie wieczorami 22-24, w weekendy jak żona pozwoli to częściej :) Pozdrawiam i zapraszam do dodawania mnie do listy. Edytowane 9 Styczeń 2011 przez lysystrzelno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 9 Styczeń 2011 Jak macie tam miejsce to z chęcią pogram, bo grając samemu ta gra nie daje mi żadnej zabawy. ID Tr1g_, hs i Vietnam są. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewosz 2 Napisano 10 Styczeń 2011 Również Bad Company 2 + VIP Code - mój ID: Gniewosz , w tym tygodniu będę miał headset, zapraszam też chętnych do zrobienia trofea Demolition... jestem prawie codzień w godzinach 20-22 a dłużej w weekendy, ale też wieczorkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vessarius 1 Napisano 10 Styczeń 2011 (edytowane) Z chęcią także mogę pograć. Tak jak kolega wyżej napisał najbardziej liczy się TEAMPLAY ;). Edytowane 10 Styczeń 2011 przez Vessarius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 10 Styczeń 2011 Najbardziej liczy sie skill o czym bolesnie sie przekonalem nie raz;p ale jak gram z kumplami to mam wyrabane w ratio:) dostepny w weekendy jedynie i tylko na podstawowych mapach. vietnam mam ale juz go nie chce uruchamiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vessarius 1 Napisano 10 Styczeń 2011 Ja niestety jak gram z kolegami to się drużynie przysługuje, ale ratio takie sobie (chociaż czasami można pocisnąć :D). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 10 Styczeń 2011 moje tez srednie w porownianiu do wymiataczy. czemu niestety? kazdy podnosi,oslania i rzuca ammo. wszystko zalezy od zgrania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vessarius 1 Napisano 10 Styczeń 2011 Dokładnie tak jak powiedziałeś. Jak grasz na jakimś przypadkowym servie to lecisz i nie martwisz się o innych, co prawda rzucisz apteczke, ammo czy naprawisz. Ale nie przejmujesz się nimi, aż tak jak znajomymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 10 Styczeń 2011 Ja tam wiekszosc czasu spedzam inzynierem teraz i czasem szlag mnie trafia jak naprawiam czolg jakiegos goscia bo ledwo jezdzi a ten idiota sobie odjezdza przed koncem naprawy:/ w takich wypadkach jest lepiej grac ze znajomymi bo sie komunikowac mozna bardzo ladnie. Duzo lepiej jest wiedziec skad dostales i na ktora czesc budynku uwazac. Jak by co jestem w weekend, lysystrzelno ma mnie w znajomych wiec mozna zagrac cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vessarius 1 Napisano 10 Styczeń 2011 Z komunikacją ta gra jest po prostu super! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysystrzelno 2 Napisano 10 Styczeń 2011 Także jak pisałem wcześniej zapraszam do wysyłania zaproszeń :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewosz 2 Napisano 11 Styczeń 2011 (edytowane) Gniewosz, kolo1979 - to są ID graczy którzy chcą zrobić drużynę do m.in. demolition - dodawajcie do znajomych jeżeli też Was interesuje Team Play Ja jak już pisałem jestem co dzień ok 20-22 no i zwykle piątki, soboty, kolo1979 z tego co mi wiadomo podobnie. Edytowane 11 Styczeń 2011 przez gniewosz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 11 Styczeń 2011 Witam. Również jestem zainteresowany zdobyciem trofeów Demolition Man (aktualnie 11/20) i Et Tu, Brute? (0/5) ale nie ogarniam tych ustawek :P Planuję zakup HS a VIP i Vietnam już mam więc póki co mogę pograć rekreacyjnie :) PSN ID: szlachcicpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Urban 121 Napisano 11 Styczeń 2011 (edytowane) Witam, Z chęcią pograłbym z kims z tego forum :) niestety czasu na granie nie mam dużo.... wiecie sami jak to jest zamieszkać z kobietą... praca... itp ;) W weekendy za to probuje nadrobić, jednak grając w pojedynke to nie to ! Jakby był ktoś chętny to czekam na invite: Krzychu-maniac Pozdro :) Ps. Vietnam + headset obecny ! To mój pierwszy post ale siedze tutaj od 2009 i czytam te wasze głupoty co piszecie ;) Edytowane 11 Styczeń 2011 przez Urban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MF187DoubleG 10 Napisano 12 Styczeń 2011 Ja tam wiekszosc czasu spedzam inzynierem teraz i czasem szlag mnie trafia jak naprawiam czolg jakiegos goscia bo ledwo jezdzi a ten idiota sobie odjezdza przed koncem naprawy:/ w takich wypadkach jest lepiej grac ze znajomymi bo sie komunikowac mozna bardzo ladnie. Duzo lepiej jest wiedziec skad dostales i na ktora czesc budynku uwazac. Jak by co jestem w weekend, lysystrzelno ma mnie w znajomych wiec mozna zagrac cos lepszą sytuacją jest jak wysiadasz z czołgu, naprawiasz a 2 kolesi wskazuje do niego i odjeżdża, to dopiero jest kwas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 12 Styczeń 2011 lepszą sytuacją jest jak wysiadasz z czołgu, naprawiasz a 2 kolesi wskazuje do niego i odjeżdża, to dopiero jest kwas :) Wtedy przestaje naprawiac;d zazwyczaj nie jezdze sam wiec nie z tym problemu ale jak mi 2 lebkow wsiada (zdarzalo sie) to koniec naprawiania. Zeby bylo smieszniej to w wiekszosci przypadkow wsiada medy albo snajper:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MF187DoubleG 10 Napisano 12 Styczeń 2011 Wtedy przestaje naprawiac;d zazwyczaj nie jezdze sam wiec nie z tym problemu ale jak mi 2 lebkow wsiada (zdarzalo sie) to koniec naprawiania. Zeby bylo smieszniej to w wiekszosci przypadkow wsiada medy albo snajper:/ no tak, zdarzyło się :) snajper wsiada i zapier2#$@ tym nie do końca naprawionym czołgiem pod lufy wroga no i buuummm... pacyfista chyba, myślał, że nie będą strzelać? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vessarius 1 Napisano 12 Styczeń 2011 W takim razie się przeliczy i dostanie deda. Chociaż wątpię, żeby go to czegoś nauczyło - po prostu nie pod*****dala cudzych czołgów :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekINT 39 Napisano 14 Styczeń 2011 Witam chętnie pogram! Mam HS! PSNID: MarekINT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AskONE 4 Napisano 14 Styczeń 2011 Również jestem chętny na jakieś rozgrywki ID: Ask_1982 HS: obecnie brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 14 Styczeń 2011 PSid: Jankii24 HS: Jest :) Mozna dodawać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach