firecheep18 0 Napisano 15 Kwiecień 2011 (edytowane) Witam, chętnie pogram on-line z Polakami. Mój PSNid- firecheep18 HS nie mam lvl35 lat 22 Czekam na zaproszenia Edytowane 15 Kwiecień 2011 przez firecheep18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 16 Kwiecień 2011 W związku z tym, że moi starzy znajomi mają full listę poszukam sobie nowych :tongue:No jak ktoś ze strzyków zechce to niech mnie przygarnie. ID- Diff_M4 HS Lv, wiek- czy to ważne ? 18+ i już. Ogarnięty chłop, lecz czasem wybuchowy. Jakoś sobie radzę z padem. Gram taką postacią na jaką mam ochotę. Jak ktoś będzie pisał zaproszenie to niech napiszę BC2 PS3Site. To mi wystarczy :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elSiara 11 Napisano 16 Kwiecień 2011 mają full listę poszukam sobie nowych hah zdrowe podejście :ok: wczoraj graliśmy na nelsonie ogarniety chłop lecz nie bylo sluchać zebyś był wybuchowy, w zasadzie to nic nie było h pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 19 Kwiecień 2011 psn-Id: bany1987 hs: tak wiek: 24 Jestem poczatkujacy, chetnie pogram :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 19 Kwiecień 2011 @Bzykacz Poruszyłeś w innym temacje sprawe ustawek w starym stylu, więc jestem chętny i myśle, że chętni napewno się znajdą. Można by coś sprubować, nawet jeszcze w ten weekend? co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 20 Kwiecień 2011 Tak jakby co: temat z ustawkami jest przyklejony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 20 Kwiecień 2011 Tak jakby co: temat z ustawkami jest przyklejony :) Tak, ale tamten jest dla wglądu i relacji, a ten do przegadania ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darklamb 1 Napisano 20 Kwiecień 2011 Witam chętnie pogram, gram o różnych porach najwięcej wieczorem. PSNid: sikawka Hs: niedługo będzie Vietnam: Brak Wiek: Wystarczający Poziom 25, jakoś daję radę na polu bitwy Pozdrawiam i dodawać do listy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kebabozerca 6 Napisano 20 Kwiecień 2011 Witam , jeżeli ktoś ma ochotę na drużynową grę to czekam na zaproszenia. Gram od niedawna ale myślę że jest nie najgorzej :thumbsup: Wydaje mi się że podstawa to praca zespołowa. PSN ID: Kebabozerca HS: JEST wiek: 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korek78 0 Napisano 23 Kwiecień 2011 Witam , jeżeli ktoś ma ochotę na drużynową grę to czekam na zaproszenia. PSN ID: korek78 HS: JEST vietnam jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quicksilver 0 Napisano 1 Maj 2011 PSNid: wtf017 Hs: planuje kupić Vietnam: Brak Wiek: 17 LVL: 26 Zaproście mnie to wam pokarzę jak się gra ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechaj3 0 Napisano 1 Maj 2011 Chętnie pogram w BC2 lub trofea :) PSNid: xXMateuszXxPL Headset: JEST Vietnam; BRAK Wiek: 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switonmc 0 Napisano 1 Maj 2011 jset problem bo multi nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 2 Maj 2011 Zaproście mnie to wam pokarzę jak się gra ;D Ciekawe, czy jeśli chodzi o poprawność ortograficzną też jesteś taki skromny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik3112 1 Napisano 11 Maj 2011 Chętnie pogram w BC2 lub trofea :) PSNid: dominik3112 Headset: JEST Vietnam; BRAK,NARAZIE,ALE BEDZIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GalGanPL 3 Napisano 16 Maj 2011 Szukam chętnych do ustawki. Cel: Demolition Man Trophy Termin: do uzgodnienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bang 1 Napisano 16 Maj 2011 Szukam ludzi do pogrania najlepiej jakos stala ekipe bang_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eiooo 0 Napisano 17 Maj 2011 Ps3 od niedawna ale gralo sie juz dlugo w cod'y nie cody na x360 zreszta na ps3 również teraz przyszedl czas na bc2 ;) PSNid: eioooPL Headset: mam Vietnam; brak Wiek: 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klemens007 0 Napisano 19 Maj 2011 Szukam chętnych do ustawki. Cel: Demolition Man Trophy Termin: do uzgodnienia Jestem chętny jak cholera. Dodaj mnie do znajomków i daj znać jak coś ogarniesz. Ze dwóch koleżków może bym miał do pomocy. Mój ID to klemens007 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rumcaj 2 Napisano 19 Maj 2011 (edytowane) Witam, PSN ID: rumcaj HS: oczywiście LVL: 38 Wiek: 27 Dodatki: Vietnam. SpectAct, Onslaught Gram często, chętnie pogram z ogarniającymi. Zapraszajcie. Pozdrawiam. Edytowane 19 Maj 2011 przez rumcaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xenus 1 Napisano 21 Maj 2011 Jak ktoś chce teraz pograć w bf'a to dodajcie mnei do znajomych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sundayek87 22 Napisano 24 Maj 2011 Moje id:SundayPL dodawać mnie ! często pykam w bc2 i brakuje mi gry z ludzmi z polskii:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 26 Maj 2011 (edytowane) nick: daw1985 Wiek: 26 wietnam: jest Headset: jest Gram: Inżynierem lub medykiem. Zależy od sytuacji i rodzaju gry Level: 29 Najchętniej gram we flagi. Edytowane 3 Czerwiec 2011 przez daw1985 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BennyBenson 0 Napisano 29 Maj 2011 PSN ID: BULKA_ HS: jest Vietnam: jest Level dopiero 24, ale fajnie by było pograć z Polakami, zawsze można się czegoś nauczyć :D Godziny wieczorne, tak od 20-21, czasem wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 1 Czerwiec 2011 (edytowane) Ja też chętnie bym z kimś pograł, bo granie z deb**ami na randomach już mi się nudzi :P PSN Id: maciek14-22 level: 27 HS jest Vietnam jest Gram właściwie codziennie :) Edytowane 1 Czerwiec 2011 przez maciek1422 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach